STOP 5G/6G


https://aeronet.news/video-ripple-effect-zaznamenan-uz-i-v-praze-deti-na-zakladni-skole-na-cernem-moste-v-praze-postihla-zahadna-nemoc-a-hromadny-kolaps-stejne-jako-studenty-v-texasu-v-roce-2017-nebo-na-policejni-skole/

K technické stránce věci, Milare: WiGig - PtP - PtMP - BeamForming!

Wireless Gigabit Alliance - multi-gigabitová rychlostní bezdrátová komunikační technologie "WiGig" pracující v "nelicencovaném" (v České republice je přes 42000+ 60 GHz antén https://rlan.ctu.cz a https://60ghz.ctu.cz) frekvenčním pásmu 60 GHz!

Z reklamní masáže z TV znáte, že vysokorychlostní připojení vám dá "všechno" ... nový WiFi standart pro váš domov IEEE 802.11ay zahrnuje pásmo od 58-69 GHz! Mnoho lidí už teď vyměnilo zdraví za rychlost! Víceproudová 60 GHz komunikace u vás doma má potenciál dosáhnout datových rychlostí až 100 Gb/ps prostřednictvím multiplexování více datových toků! Sítě 60 GHz s bitrate více Gb/ps jsou navíc považovány za podpůrnou technologii pro nově vznikající aplikace, jako je bezdrátová virtuální realita (VR) a 4K / 8K Miracast v reálném čase (HDMI přes Wi-Fi), čtení a ovlivňování vaší DNA, změna a ovlivňování vašich myšlenek a další možnosti z oblasti nedávné "vědecko - fantastické" literatury ... 5/6G digitální tvarování paprsku a milimetrové vlny: Smrtelná kombinace!

Aplikace založené na IEEE 802.11ay vás mohou monitorovat 24 hodin denně, dochází k neustálému snímání a analýze vašeho elektromagnetického pole, které generuje vaše tělo! K tomuto účelu se dá také použít více-proudový tzv. trénink paprsků (MULTI-stream beam-Training) pro mm-vlnové sítě (MUTE)! Tvarování paprsků lze použít jak na vysílacím, tak na přijímacím konci, aby se dosáhlo prostorové selektivity! Tvarování paprsků lze použít pro rádiové, mikrovlnné nebo zvukové vlny! CELLDAR - 5G a 60 GHz! Systémové inženýrství fázovaných polí! Fázovaná pole, která se tradičně používají v radarových systémech, se nyní používají nebo navrhují pro použití v sítích internetu věcí (IoT), vysokorychlostní zpětné komunikaci, družicových systémech s Terabit za sekundu, mobilních sítích 5/6G a mobilních telefonech! Více pulzních impulsů, více dat, více RADIACE!

Fázová anténa je skupina anténních prvků sestavených dohromady tak, že vyzařovací obrazec každého jednotlivého prvku se konstruktivně kombinuje se sousedními anténami, aby vytvořil efektivní vyzařovací obrazec nazývaný hlavní lalok! Směr záření může být ovlivněn změnou fáze signálu přiváděného do každého prvku antény! Výsledkem je, že každá anténa v poli má nezávislé nastavení fáze a amplitudy pro vytvoření požadovaného vzoru záření! Další "výhodou" antény s fázovanou maticí přes mechanickou anténu je schopnost vyzařovat více paprsků současně, což vede ke sledování více cílů nebo spravování více datových toků uživatelských dat!

PS: Je velmi jednoduché někoho "ZABÍT", když má "v blízkosti těla" MOBILNÍ TELEFON! Paprsek lze tzv. natrénovat na určitý přístupový bod (Access Point, AP) a to může být třeba vaše televize, mobil, SMART zařízení, RFID čip, vaše (očkované GRAFEN - MODERNA, GRAFEN - Comirnaty PFIZER, BioNTech) tělo! Mikrovlnná RADIACE, před kterou se neschováte, SYSTÉM který vás sleduje 24 hodin za den ... 5/6G satelity používají stejný typ fázových antén (phased array), jaké jsou používány i u pozemních systémů 5/6G! IoT komunikují mezi sebou a s 55 000+ satelity! Víte, že nejvíc autistických dětí se rodí ve městě Samsung Town (Korean: 삼성타운)!? Hádejte třikrát, proč asi! Fázov(an)á pole se skládají ze shluků tisícovek malých antén, které pracují společně, aby střílely paprsek energie na cíl stejně jako světelná kulka nebo DEW! Klastr těchto malých antén může být uspořádán do různě velkých matic a to podle účelu! Fázov(an)á pole obvykle znamenají elektronicky snímaná pole řízená počítačem, která vytváří paprsek vln, které jsou pomoci fáze elektronicky řízeny tak, aby tzv. "ukazovaly" v různých směrech, aniž by se antény pohybovaly! Třetí generace těchto antén, tzv. digitální anténní pole, digitální tvarovač paprsků, byla navržena již v roce 2000! Paprsky některých frekvenčních pásem, které 5/6G zařízení podporují, jsou dostatečně silné, aby procházely stěnami a lidskými těly! 5/6G sítě jsou navrženy od 0,7 GHz až po 300+ GHz! Děti daleko více absorbují umělou, pulsní elektromagnetickou RADIACI a proto mají už dnes - děti - rakovinu, nádory na mozku! Když člověk nic proti tomu nedělá, tak se z něj stává spolupachatel!

S pozdravem, ФСБ / СПЕЦНАЗ ФСБ РОССИИ! / Zář 21, 2022 23:11

Silný, vynikající projev zástupkyně Ruska před UNESCO vyvolal mezi představiteli Západu strach

19. března 2022 v Historie Války Army, Hlavní, Komentáře, Politika & Lid. práva, Svět A A

RUSKO: Vynikající projev Tatjany Evgenjevny Dovgalenko, zástupkyně stálého představitele Ruska při UNESCO.

https://cz24.news/silny-vynikajici-projev-zastupkyne-ruska-pred-unesco-vyvolal-mezi-predstaviteli-zapadu-strach/

Zvláště zajímavá je reakce předsedkyně schůze na samém konci videa - vypadala jako opařená.

Přepis:

"Předchozí řečník emotivně a výmluvně popsal utrpení ukrajinského lidu. Chci říci - ano, je to pravda, ano, tato utrpení jsou strašná a ano, část ukrajinského lidu žije ve sklepích, bombardovaní po dobu osmi let a ano, stejně takto v některých jiných zemích lidé žijí také mnoho dlouhých let .

Ale vždycky jste před tím přivírali oči. A oni podle vás nejsou lidé? A co děti z Donbasu, které mají pomník v Aleji andělů v Doněcku, jejich život nestojí za nic?

Mezi ty, kdo křičí nejhlasitěji, patří země EU, které v rozporu se svými mezinárodními závazky a směrnicemi dodávají Ukrajině zbraně a bojovníky. Oni zde mluví o svobodě slova, ale vždyť právě tyto země svým arbitrážním rozhodnutím uzavřely všechny zdroje alternativních informací - všechna ruská média. A právě tyto země celá ta léta mlčely o existenci stránky "mírotvůrce" - ukrajinského nacistického zdroje, na kterém byli pronásledováni novináři a na kterém bylo po jejich smrti vyvěšeno slovo executed.

Většina řečníků žonglovala s fakty a nepodloženými obviněními. Nebyl uveden jediný spolehlivý fakt - pravda, jak je však známo, je první oběť jakéhokoli konfliktu.

Těm, kteří zmínili Babí Jar (Babyn Jar), doporučuji zhlédnout video izraelského novináře Rona Ben-Yishaie. Těm, kteří zmínili zavražděného novináře New York Times Brenta Rena, chci říci, že zemřel v Irpenu a to rukou vojáků ukrajinských ozbrojených sil a jeho přeživší kolega to potvrzuje, stejně jako New York Times řekl, že nebyl jejich novinář.

Mohu dlouho vyčíslovat fakta, říkat, co je zač a kdo jsou nacističtí poskoci - Bandera a Šuchevyč, povýšení do hodnosti národních hrdinů Ukrajiny. Vyzvat vás, abyste porovnali nášivky praporu "Azov" a nacistické divize "Das Reich". Najděte pár rozdílů ve sloganu "Ukrajina především" a "Deutschland über alles" a tak dále.

Ale vy tohle všechno nebudete poslouchat, protože, jak řekl jeden americký prezident: «Somoza may be a son of a bitch, but he's our son of a bitch» (Somoza je možná zkurvysyn, ale je to náš zkurvysyn - red.)

Všem milovníkům ruské literatury, kteří dnes nenašli jediné slovo na podporu ruské kultury a ruských umělců, kteří jsou v Evropě pronásledováni, přečtu jeden citát:

«Dlouho bylo možné předvídat, že tato zuřivá nenávist, která je na Západě každým rokem silněji a silněji podněcována proti Rusku, se jednoho dne utrhne ze řetězu. Tento okamžik nadešel. Je to celý Západ, kdo přišel vyjádřit své popření Rusku a zablokovat mu cestu do budoucnosti. Rusku je prostě nabídnuta sebevražda, zřeknutí se samotného základu svého bytí, slavnostní uznání, že Rusko není nic jiného na světě, než divoký a ošklivý fenomén, jako zlo, které je třeba napravit».

Fjodor Ivanovič Tjutčev*, 21. dubna 1854.

Děkuji."

PS

Pravda se nedá skrýt, stejně vyjde najevo a reakce dámy ze Západu na konci videa říká, že všichni tito upíři to chápou a bojí se, že se budou muset zodpovídat za všechny své činy a lži.

Pravda je děsí tak, jako nůž děsí prase před porážkou.

Ještě více informací zde - https://t.me/zampolitruk

* Fjodor Ivanovič Tjutčev (Tutčev) 1803 - 1873 byl ruský romantický básník a diplomat, považovaný po Puškinovi a Lermontovovi za třetího nejvýznamnějšího ruského romantického básníka.

ZDROJ: cont.ws/@georgich/2237724 / Pokec24

VIDEO: Vladimir Putin na zaplněném stadionu v Lužnikách citoval Písmo svaté o obětování života za bližního svého ve válce proti nacismu! Obrovská oslava 8. výročí sjednocení Krymu s Ruskem se proměnila do konceptuální přípravy Ruska na mnohem hrozivější konflikt, který čeká Evropu v případě, že NATO vstoupí na Ukrajinu! Začínají zaznívat výzvy na vyslání vojsk NATO na Ukrajinu pod hlavičkou mírových misí, což by vedlo nevyhnutelně k vojenskému střetu s Ruskou armádou a k vypuknutí 3. světové války!

Ruský prezident Vladimir Putin v pátek 18. března 2022 vystoupil v Moskvě na stadionu v Lužnikách s projevem k 8. výročí referenda o sjednocení Krymu s Ruskem. Na zaplněném stadionu si lidé vyslechli projev, který sice byl formální oslavou výročí připojení Krymu k Rusku, ale zazněly v něm věci s mohutným a poněkud hrozivým přesahem, až mi trochu zatrnulo. Vladimir Putin citoval z Písma svatého o obětování života za bližního svého jako nejvyšší formu lásky, přičemž toto vztáhl na probíhající boje na Ukrajině. Demonstrace jednoty lidu na stadionu byla impozantní, i když státní televize provedla obrovskou chybu a předčasně utnula Putinův projev a pustila vlasteneckou písničku Olega Gazmanova, která měla zaznít až po skončení projevu.

Vladimir Putin na stadionu Lužniky při projevu

Tento kix pouze ukazuje na nervozitu a vypjaté nervy v Rusku, protože mnoho Rusů tuší, že Totální válka Západu proti Rusku se nemusí omezit pouze na nacifikovanou Ukrajinu. Ten nacismus se valí z celého Západu. A je proto potřeba lidi povzbudit. Proto ten stadion. To je jistě potřebná součást politiky a válečného úsilí, protože Rusko je postaveno na hrdinech a příbězích o bohatýrech, jenže konceptuální gramotnost je mrcha, která zkazí kdejakou radost nebo pěknou chvilku či iluzi. Podle nejen mého názoru, ale i podle názoru ruských novinářů, byl projev válečným proslovem před začátkem Velké války. Ukrajina v těchto dnech je naprosté nic v porovnání s tím, co se na nás valí a co se blíží.

VIDEO: Písmo svaté a obětování života za bližního svého

Rozumím tomu, že Ukrajina a dezinformační cesty českého premiéra do polského pohraničí na schůzku s prakticky neexistujícím ukrajinským prezidentem, kterého více ovládají počítačové skripty a CGI obrazové manipulace než jeho vlastní svaly, zabírá většinu informačního prostoru českých médií. Jenže v USA v uplynulých hodinách došlo v Kongresu k zásadnímu vývoji situace a Američané reálně uvažují o vyslání vojsk NATO na Ukrajinu, ale pod hlavičkou mírových sborů. Až dosud USA odmítaly tuto myšlenku, ale po projevu Volodymyra Zelenského před 2 dny v telemostu před americkými kongresmany se něco změnilo. Kongres chce Bílý dům obejít a autorizovat americkou armádu pro tzv. mírovou misi. A v Kremlu určitě vědí více o několik tahů a dnů dopředu.

Projev Vladimira Putina měl v sobě náboj burcování k odvaze bojovat, k odvaze položit i život za svého bližního. Vladimir Putin nikdy nedělá nic jen tak pro nic za nic a jeho vystoupení mi připadalo jako oslava nikoliv svátku, ale oslava odvahy vojáků a jejich odhodlání položit život za svého bližního. Kulisa několika desítek tisíc diváků na zcela zaplněném stadionu dávala projevu velice mrazivý podtext. Dnes jsem sledoval vystoupení čínského velvyslance v OSN.

A ten všem vysvětlil, že Peking neuvalí na Rusko sankce, a to ani na nátlak USA, protože Peking zastává neutrální názor a válka na Ukrajině a její řešení, a teď dobře poslouchejte... je v rukách NATO a USA! Ano, čínský velvyslanec to řekl naplno, válka na Ukrajině neskončí, dokud USA a NATO budou Ukrajině posílat zbraně, žoldáky a nebo dokonce i vojáky, piloty, stíhačky atd. A takový vývoj nepovede k rychlému míru, ale naopak k rychlé eskalaci do 3. světové války. Pokud nemáte čas na zhlédnutí videa z Lužniků, tady je přepis videa.

Projev Vladimira Putina v Lužnikách - Za svět bez nacismu, za Rusko!

My, mnohonárodnostní lid Ruské federace, spojený společným osudem, v naší zemi, jsme prvními řádky základního zákona Ruska, Ústavy. A každé slovo naplněné hlubokým smyslem má na naší zemi velký význam. Ve vlastní zemi, sjednoceni společným osudem, to si pravděpodobně mysleli a tím se řídili lidé, kteří šli 18. března 2014 k referendu na Krymu a v Sevastopolu. Žili a stále žijí na své půdě. A chtěli žít společný osud se svou historickou vlastí, s Ruskem! Měli na to plné právo a dosáhli svého cíle. Nejprve jim poblahopřejme k jejich svátku. Je to jejich svátek. Blahopřejeme!

Rusko udělalo hodně pro to, aby pozvedlo Krym a Sevastopol. Museli jsme dělat věci, které nejsou pouhým okem okamžitě viditelné. Jsou zásadní povahy. Dodávky plynu, elektřiny, veřejné služby a obnova silniční sítě, postavení nových cest, dálnic a mostů. Bylo nutné dostat Krym a Sevastopol z toho podivného stavu, kdy byly Krym a Sevastopol pod jurisdikcí jiného státu, který tato území financoval na tzv. zbytkovém principu. Ale nejde jen o to. Jde o to, že víme, co by se mělo udělat dál. A jak to udělat. A určitě uskutečníme všechny naše plány! Ale nejde jen o tato rozhodnutí.

Jde o to, že obyvatelé Krymu a Sevastopolu udělali správnou věc, když nacistům a extrémním nacionalistům postavili do cesty tvrdou bariéru. Protože to, co se stalo na jiných územích a co se děje dodnes, je toho nejlepším důkazem. S tímto státním převratem nesouhlasili ani obyvatelé, kteří přežívali a přežívají na Donbasu. Proti nim byly okamžitě zorganizovány trestné vojenské operace, a ne jedna. Byli okamžitě obleženi blokádou. Byli vystaveni systematické palbě z děl. Byly provedeny letecké údery. Tomu se říká genocida! Právě zbavení lidí utrpení z této genocidy je hlavním důvodem motivace a účelu vojenské operace, kterou jsme zahájili v Donbasu a na Ukrajině.

To je cíl a tady mi přicházejí na mysl slova z Písma svatého. Není větší lásky, než když člověk dá život za své přátele. A vidíme, jak hrdinně se naši chlapci v této operaci chovají a bojují. Tato slova pocházejí ze svatých křesťanských písem. Z toho, co je drahé těm, kteří toto náboženství vyznávají. Ale všechno je to univerzální hodnota pro všechny národy a představitele všech vyznání v Rusku. A to především pro naše lidi, v první řadě pro naše lidi. A nejlepším důkazem toho je způsob, jakým naši vojáci bojují v průběhu této vojenské operace. Bok po boku. Pomáhají si, vzájemně se podporují, a když je třeba, kryjí se jako bratři před kulkami na bojišti. Takovou jednotu jsme už dlouho neměli.

Překlad: -VK-

Nové hodiny v Kremlu na zdi

Abyste rozuměli, denacifikaci by potřebovala celá Evropa včetně USA. Ten obrovský tlak protiruské nenávisti pochází z indoktrinace západního obyvatelstva za celých posledních 30 let. Je to proces vycházející přímo z 1. priority řízení a tento nacismus přetavený do rusofobie je natlakovaný a připravený ke spuštění kdykoliv, kdy se Rusko začne aktivně bránit. Rusko až dosud více jak 30 let ustupovalo a ustupovalo, zatímco NATO se rozšiřovalo a rozšiřovalo, a to stále více a více směrem k ruským hranicím.

A ve chvíli, kdy Ukrajina oznámila ústy Zelenského na Mnichovské konferenci, že má plné právo na to, aby si Ukrajina znovu pořídila vlastní jaderné zbraně, a že má právo na členství v NATO, tak v tom okamžiku přimontovali v Kremlu hodiny na zeď, věděli už díky tomu přesně, která uhodila, že tohle už je hotovo a nedá se jinak, a začala vojenská invaze a denacifikační proces.

Diváci na stadionu při projevu Vladimira Putina

Problém je v tom, že těch nácků v převlečení za librerální demokraty je v Evropě a v USA tolik, že aby ty útoky proti Rusku přestaly, musel by Putin začít proces stalinizace procesů vojenského řízení a musel by obsadit celou Evropu a dokonale ji denacifikovat. Americký kongres jako hnízdo neonacistických procesů řízení to pouze potvrzuje.

Chtějí rozpoutat válku v Evropě s Ruskem, aby bomby a rakety létaly jen mezi Ruskem a evropskými státy. Snaha o nasunutí mírových jednotek ve válečné zóně povede k přímé konfrontaci mezi Ruskou armádou a jednotkami NATO, a je úplně jedno, pod jak bohulibou záminkou to bude realizováno. Pokud jednotky NATO budou bránit operacím Ruské armády, potom Ruská armáda bude muset proti NATO zaútočit stejně, jako kdyby šlo o žoldáky nebo regulérní vojáky ukrajinské armády.

Denacifikací Ukrajiny to neskončí, protože Ukrajina je jenom špička hákového kříže

Podívejte se na Střední Evropu. Česká republika, Slovensko a Polsko jsou tři nejvíce nacifikované státy v Evropě. Nacifikace dosáhla takových rozměrů, že 25. února ČR obnovila státní cenzuru a zablokovala nejprve Aeronet + 7 dalších opozičních webů, a potom po několika dnech narostl počet blokovaných webů už na více než 30. Ihned poté začala mainstreamová média v ČR chrlit dezinformace o Ukrajině, nehorázné lži a výmysly, fejky, propagandu o vítězné UA armádě a další nesmysly, a to díky tomu, že opoziční média jsou umlčena a nemohou ty nesmysly vyvracet.

Zfalšovaná cesta premiéra Fialy vlakem do polského bunkru v pohraničí vydávaná za cestu do Kyjeva, je toho nejlepším příkladem. Nacifikace a rusofobie je důsledkem působení nejen na 1. prioritě, ale i na dalších prioritách, včetně té mediální. Když lidé slyší každý den o zlém Rusku, dojde u nich po X letech k procesu nacifikace. A po 8 letech na Ukrajině je situace taková, že tam už nebylo bezpečno ani pro ty etnické Rusy, kteří ani rusky nemluví, pouze mají etnický původ.

Vladimir Putin mává divákům na stadionu Lužniky

Jinými slovy, válka na Ukrajině je jenom vrcholem nacifikačního hákového kříže, který trčí ze dveří do ruské předsíně. Zbytek té nacifikace je ale daleko za dveřmi Ruska, daleko mimo Ukrajinu, v celé Evropě a hlavně v USA a ve všech zemích pod kontrolou anglo-saského nacistického souručenství USA, Velké Británie, Kanady, Austrálie a Nového Zélandu. USA a země Commonwealthu. A to je co? Pětice válečných psů Domu Sion.

Denacifikovat Ukrajinu znamená odblešit pouze ocas válečného psa, kterým vrtí hlava psa. Rusko může zjistit, že Ukrajina nebude koncem operace, že to bude pouze začátek práce s denacifikací protiruské Evropy, která bude jako vzteklý pes hledat cesty, jak rozpoutat válku s Ruskem. Taková je realita ukrajinského konfliktu. Odblešení ocasu válečného psa, jehož hlava a mozek je v Londýnských kancelářích.

Šokující záběry! Proč chtějí volyňští Češi z Ukrajiny zpět domů? Podívejte se na fotky a pochopíte! 18+, Není pro citlivé povahy

12. března 2022

UKRAJINA/POLSKO/ČESKO: Volyně byla až do září 1939 pod kontrolou Polska. Masakr začal v březnu 1943 a dosáhl svého vrcholu v červenci téhož roku. Etnicko-politický konflikt, nazývaný Volyňská tragédie (polsky Rzez wolynska), byl doprovázen v okrese Volyni-Podolí masivním vražděním především etnických polských civilistů a civilistů jiných národností včetně Ukrajinců. Členové Ukrajinské povstalecké armády, přezdívaní Banderovci, páchali zvěrstva, nad nimiž by užasl i středověký kat. Podívejte se do fotogalerie na archivní snímky...

Rozsáhlé etnické čistky začaly na Volyni, obsazené německými vojsky, na jaře roku 1943. Tyto zločiny nepáchali nacisté, ale militantní ukrajinští nacionalisté, kteří chtěli "očistit" území Volyně od polského obyvatelstva. Obklíčili polské vesnice a kolonie a vraždili. Zabíjeli každého - ženy, starce, děti i kojence. Mrtvoly zavražděných Poláků pak pohřbili někde v poli, vyplenili jejich majetek a nakonec domy zapálili. Místo polských vesnic zbyly jen ohořelé ruiny.

Organizace ukrajinských nacionalistů (Banderovské hnutí) byly jednou z frakcí ukrajinských nacionalistů. Banderovci, vedení Stepanem Banderou, vraždili i Poláky, kteří žili ve stejných vesnicích s Ukrajinci. Bylo to ještě jednodušší. Malé skupiny OUN napadly spící vesnice, vešly do domů a zabily všechny Poláky. Mrtvé vesničany "špatné" národnosti pak pohřbili místní. Tak bylo vyvražděno několik desítek tisíc lidí, jejichž jedinou chybou bylo jen to, že se nenarodili jako Ukrajinci a žili na ukrajinské půdě.

Desetitisíce umučených obětí

Během výzkumů "Mapa" v Polsku bylo zjištěno, že v důsledku akcí, kterých se účastnily skupiny ukrajinských nacionalistů a někdy i místní ukrajinské obyvatelstvo, zahynulo na Volyni ne méně než 36 543 až 36 750 lidí, u nichž je známo jméno a místo úmrtí. Kromě toho badatelé spočítali 13 500 až 23 000 Poláků, u nichž nejsou jasné okolnosti jejich smrti. Několik výzkumníků hovoří o tom, že obětí masakru bylo asi 50 až 60 000 Poláků, v odborných diskusích o počtu obětí polští odborníci udávali rozmezí 30 až 80 tisíc.

Tyto hromadné vraždy byly skutečným masakrem. Představu o děsivé krutosti volyňské genocidy dokumentuje úryvek z knihy známého historika Timothy Snydera. "V prvním vydání novin UPA z července 1943 bylo slíbeno, že 'hanebnou smrtí' sejdou všichni Poláci, kteří zůstali na Ukrajině. UPA byl schopen splnit své hrozby. Během následujících dvanácti hodin, od večera 11. 7. 1943 až do rána 12. července, UPA zaútočil na 176 obcí... Podle četných svědeckých zpráv ukrajinští nacionalisté a jejich spojenci vypálili domy, postříleli nebo pochytali ty, kteří se snažili uniknout, a ty, které se podařilo chytit na ulici, zabili kosami a vidlemi. Kostely, naplněné farníky, vypálili do základů. Přeživší Poláky zastrašovali a nutili je k útěku. Bandité vystavovali těla bez hlav, ukřižované, rozčtvrcené nebo rozpárané."

Tyto kosti byly shromážděny z jednoho masového hrobu po exhumaci v roce 1992

Mučení na ulici pro pobavení davu

Dokonce i Němci byli ohromeni jejich sadismem - vypichováni očí, rozpárání břicha a brutální mučení před smrtí bylo samozřejmostí. Genocida začala ve městech. Muži "špatné" národnosti byli okamžitě převezeni do věznice, kde je později zastřelili. K násilí, páchanému na ženách, docházelo za bílého dne na ulicích pro pobavení publika a mezi Banderovci byla řada těch, kteří chtěli být "vpředu" a aktivně se ho účastnit.

K prvnímu masakru došlo již 9. února 1943, kdy vstoupila banderovská banda Petra Netoviče, vydávající se za sovětské partyzány, do polské vesnice Parosle u Vladimirca v Rovenské oblasti. Rolníci již dříve partyzánům poskytovali pomoc, a tak je vřele přivítali. Když se bandité dost nasytili, začali znásilňovat ženy a dívky. Před zavražděním jim uřezali prsa, nos a uši. Mužům před smrtí uřezali pohlavní orgány. Dobíjeli je údery sekerou do hlavy. Bratrům Gorškevičovým, kteří se snažili zavolat na pomoc partyzány, rozpárali břicho, uřezali nohy a ruce, nasypali sůl na rány a nechali je zemřít na poli. Celkem bylo v této obci brutálně umučeno 173 lidí včetně 43 dětí.

Brutalita, z které mrazí

Během masakru polské obce Lipniki zahynulo 179 lidí včetně Poláků z okolí, kteří zde hledali útočiště. Byly to většinou ženy, starší osoby a 51 dětí do 14 let, čtyři ukrývající se Židé a jeden Rus. Zraněno bylo 22 lidí. Identifikováno bylo 121 polských obětí, obyvatel Lipniku. O život přišli i tři agresoři. Z vesnice Volkovyja jednu noc Banderovci odvedli do lesa celou rodinu. Dlouho se jim posmívali, a když viděli, že je matka těhotná, rozpárali jí břicho, vytáhli z něj plod a do břicha jí natlačili králíka.

V ukrajinské vesnici Lozovuju, zabili během 1,5 hodiny více než 100 civilistů. V chatě Nasti Djagun bandité sekerou zabili tři syny a čtvrtému, čtyřletému Vladíkovi, usekli ruce a nohy. V Podjarkově umučila UPA 16. srpna 1943 dvě rodiny. Obětem vytrhali oči, udeřili je do hlavy, spálili jim ruce, pokusili se odříznout horní a dolní končetiny, měly spoustu bodných ran...

Nad "vynalézavostí" vrahů zůstává rozum stát

V Polsku je Volyňský masakr velmi dobře znám. Historik Timothy Snyder uvádí ve své knize seznam zvěrstev, kterými ukrajinští nacisté masakrovali civilní obyvatelstvo:
zatloukání dlouhého a tlustého hřebíku do lebky
stažení kůže z hlavy i s vlasy (skalpování)
vyříznutí "orla" na čelo (orel - znak Polska)
vypíchnutí očí
uříznutí nosu, uší, rtů, jazyka
propíchnutí dětí a dospělých kůlem
probití hlavy tlustým drátem od ucha k uchu
podřezání hrdla a vytažení jazyka otvorem
vybití zubů a zlomení čelisti
roztržení úst od ucha k uchu
utěsnění úst při přepravě ještě živých obětí
otočení hlavy naopak
rozdrcení hlavy upnutím do svěráku a utažením šroubu
odřezání úzkých proužků kůže ze zad či obličeje
zlomení kostí (žebra, ruce, nohy)
odřezání prsů ženám a nasypání soli do ran
odsekání mužských genitálií srpem
rozpárání břicha těhotné ženy bajonetem
rozpárání břicha a vytažení střev dospělým i dětem
rozpárání břicha těhotné ženě, vytažení plodu, vložení do břicha například živé kočky a zašití
rozpárání břicha a nalití vařící vody
rozpárání břicha, vložení kamenů dovnitř a vhození do řeky
rozpárání břicha těhotné ženě a vložení rozbitého skla dovnitř
vytrhání žil od rozkroku k chodidlům
vložení rozžhaveného železa do pochvy
vražení špičatého kůlu do pochvy a probití až do hrdla
odříznutí přední části trupu ženy zahradním nožem od vagíny po krk a vytažení vnitřností
pověšení obětí za vnitřnosti
vložení skleněné láhve do pochvy nebo konečníku a její zlomení
rozpárání břicha a nasypání dovnitř krmné směsi pro hladová prasata, která ji žrala s dalšími vnitřnostmi
odříznutí nožem nebo odsekání rukou nebo nohou (nebo prstů na rukou a nohou)
pálení dlaní na horké plotně
přeříznutí trupu pilou
posypání svázaných nohou žhavým uhlím
přibití rukou hřebíky ke stolu a nohou k podlaze
rozsekání celého těla sekerou na části
přibití malého dítěte za jazyk ke stolu
rozřezání dítěte nožem na malé kousky
přibití malého dítěte bajonetem ke stolu
zavěšení dítěte za mužské přirození ke klice
rozdrcení kloubů na nohou a rukou dětem
vhození dítěte do plamenů hořící budovy
chycení dítěte za nohy a rozbití hlavy o zeď nebo troubu
zavěšení ženy na strom vzhůru nohama a odříznutí prsou a jazyka, rozpárání břicha, vypíchnutí očí
a odřezání kusů masa z těla nožem
přibíjení malých dětí hřebíky ke dveřím
zavěšení oběti hlavou dolů na strom a rozdělání ohně pod hlavou
vhození dětí a dospělých do jámy a zaházení kameny
vražení kůlu do břicha
přivázání člověka ke stromu a střelba na něj jako do terče
přivázání ženy za ruce a nohy ke dvěma stromům, rozpárání břicha a hrudníku
vlečení matky se třemi dětmi po zemi, svázanými dohromady
svázání několika lidí ostnatým drátem a polévání v mrazu studenou vodou
zakopání člověka po krk do země a useknutí hlavy kosou
roztržení těla pomocí koní
roztržení člověka, přivázaného ke dvěma ohnutým napnutým stromům
tažení člověka po ulici lanem, uvázaným kolem krku
upálení člověka politého lihem
obložení člověka snopy slámy a upálení - tzv. Neronova pochodeň
napichování dětí na vidle a upálení v ohni
stažení kůže z těla a nalití inkoustu nebo vařící vody do ran
zavěšení na ostnatém drátu
přibíjení rukou k prahu domu...

Ukrajinští nacionalisté se hlásí k "odkazu" teroristů

V Tarnopolu banderovci pověsili transparent s nápisem "Cesta k nezávislé Ukrajině" a na každém stromě po obou stranách silnice vytvořili tzv. věnce ze zavražděných polských dětí. "Starší děti udusili a malé děti do jednoho roku vzali za nohy a udeřili hlavou o dveře - a hotovo, na vůz. Litovali jsme naše muže, že tak pracují celou noc, pak přes den do další vesnice a pak další noc do další vesnice, kde se lidé skrývali," prohlásil později při výslechu jeden z banderovců.

Polský památník obětem Volyňské tragédie

Na památku desetitisíců zmasakrovaných obětí banderovských band byl v Polsku postaven památník s nápisem: "Kdybych zapomněl na ně, můj Bože na nebi, zapomeň na mě." Je třeba důrazně připomenout, že se od roku 1992 za jejich nástupce označuje Kongres ukrajinských nacionalistů. Čekají snad "špatnou" národnost na Ukrajině podobné hrůzy znovu?

ZDROJ: krajskelisty.cz / Pokec.cz

Jako lékaři a odborníci jsme zděšeni především následujícími fakty: 1.Rezignovalo se na základy klinické medicíny. Místo anamnézy, klinického vyšetření a laboratorního nálezu je diagnostikována "nemoc" na základě jediného výtěru z nosohltanu špatně nastaveným PCR testem. Tato "nemoc" je zjišťována i u zcela zdravých lidí, kteří jsou neustále nesmyslně a draze plošně testováni, a to včetně dětí. 2. Všichni zdraví lidé jsou na základě presumpce viny považováni za infekční, dokud nedokážou tzv. bezinfekčnost - a to pomocí postupů, které žádnou bezinfekčnost prokázat nemohou. Potvrzení o bezinfekčnosti tak dostanou například očkovaní aniž by byla jejich bezinfekčnost prokázána. 3. Lživě se tvrdí, že imunita po očkování je lepší a delší než imunita po prodělání nemoci. Toto tvrzení popírá publikovaná data i samotné základy imunologie. 4. Jsme svědky porušování Hippokratovy přísahy - je vyvíjen tlak na nedodržování lékařského tajemství, restriktivní opatření jsou zneužívána proti zákonům lidskosti, lékařská etika dostává vážné trhliny a jsou porušována doporučení WHO i dalších autorit včetně verdiktů soudu. 5. Od počátku jsou návrhy na levnou léčbu odmítány bez bližšího zkoumání a čekání na všespásnou vakcínu se po dlouhé měsíce stalo modlou. Politici si zčásti přisvojili kompetence k diagnostice, léčbě a prevenci. 6. Po půl roce je zřejmé, že dobrovolnost vakcíny byla jen další lží. Je vyvíjen nátlak na očkování, i když je již zřejmé, že vakcína není účinná v zabránění přenosu nákazy. 7. Vakcíny jsou experimentální, nemají dosud ukončené třetí fáze klinických studií, za možné budoucí nežádoucí účinky farmaceutické firmy neručí. Očkování na nádražích a v obchodních centrech, bez sepsání anamnézy, bez pečlivého vyšetření a poučení očkovaného odporuje zásadám lékařské profesionality a etiky. 8. Celá epidemie je prezentována jednostranně, není připouštěna svobodná diskuse, objevuje se cenzura, experti s oponentními názory jsou umlčováni, dehonestováni a označováni za dezinformátory, odmítače či popírače, čímž se slovník oficiální propagandy nápadně přiblížil slovníku totalitní strany z období před rokem 1989. 9. Lidé jsou již rok a půl strašeni neuvěřitelnou mediální masáží, na níž se bohužel podílejí i lékaři a porušují tím jednu z hlavních zásad medicíny - především neškodit. Primum non nocere. 10. Vláda není schopna odpovědět na základní otázku - kdy opatření skončí. Je zřejmé, že ani nulový počet pozitivních testů nepovede k ukončení restrikcí, protože "co kdyby". Tento postup je natolik arogantní a hloupý, že vzbuzuje podezření, že jde o záměrný plán na okleštění lidských práv a svobod. MUDr. Vladimír Čížek, lékař a předseda etické komise Prof. MUDr. Jiří Beran CSc., lékař, epidemiolog a vakcinolog MUDr. Jan Brodníček, praktický lékař, pneumolog MUDr. Martin Čížek, lékař MUDr. Jana Dumková, odborná asistentka MVDr. Václav Fejt, mikrobiolog RNDr. Tomáš Fürst Ph.D., matematik MUDr. Miroslav Havrda, lékař MUDr. Jan Hnízdil, lékař MUDr. Hana Hrbáčová, lékařka Doc. RNDr. Arnošt Komárek Ph.D., matematik, biostatistik MUDr. Jaroslav Konečný, praktický lékař RNDr. Zuzana Krátká Ph.D., imunoložka MUDr. Jarmila Kudová, lékařka, viroložka MUDr. Kateřina Lucká, lékařka MUDr. Soňa Peková Ph.D., molekulární genetička a mikrobioložka Prof. MUDr. Jan Pirk, DrSc., lékař, kardiochirurg MUDr. Šimon Reich, lékař MUDr. Hana Štefaničová, lékařka, kardioložka Mgr. David Šubík, sociolog MVDr. Jiří Urbánek, exředitel prodeje a marketingu ve farmaceutickém průmyslu MUDr. Hana Zelená Ph.D., lékařka, viroložka

Panama https://www.fincabayano.net/auswandern/einleitung/

https://otevrisvoumysl.cz/dr-bridle-jednoduchy-experiment-prokazujici-ze-rousky-jsou-k-nicemu-tohle-vsem-ukazte/



Nesprávnost virologických metod byla s konečnou platností prokázána. COVID-19 je podvod století

od tereza• rubrika: Důležitá sdělení / Zdraví• 9.7.2021 73

Vážení přátelé, v tomto videu hovořím o neuvěřitelné historické události. Díky mikrobiologovi Stefanu Lankovi bylo s konečnou platností oficiálně prokázáno, že virologie se zakládá na nevědeckých a nesprávných metodách. Vše vám vysvětlím a poskytnu potřebný kontext, abyste si mohli uvědomit plný význam kontrolních experimentů Stefana Lanky. Žádám vás, abyste toto video sdíleli, kdekoli můžete. Pouze tak můžeme pomoci ostatním lidem získat přístup k těmto datům.

Když jste virolog a chcete prokázat existenci viru a jeho příčinnou souvislost s nemocí, musíte udělat tři jednoduché kroky.

1. Izolovat neboli extrahovat virus od nemocného jedince a očistit jej, čímž získáte izolát sestávající pouze z čistých virových částic.

2. Zobrazit virus pod mikroskopem a vyfotit jej, charakterizovat jej jakožto jedinečnou biochemickou strukturu. Určit posloupnost jeho genetické informace a určit, ze kterých proteinů se skládá.

3. Přemístit očištěný virus do hostitele a vyvolat propuknutí nemoci.

Pokud provedete úspěšně tyto tři kroky, pouze potom můžete prokázat, že virus existuje a způsobuje nemoc. Tento postup měli provést čínští virologové u prvních pacientů, kteří onemocněli "covidem" ve Wuhanu. Pouze potom mohli prohlásit, že dýchací potíže těchto pacientů byly způsobeny virem.

Lidé mi často kladou otázku: Lze prokázat existenci viru faktem, že určitý počet lidí ve Wuhanu onemocněl ve stejnou dobu?

Ads by FatChilli

Odpověď je následující.

Pokud vidíme, že určitý počet lidí onemocněl ve stejnou dobu, provedeme epidemiologické pozorování. Epidemiologie neprokazuje existenci ničeho, ani nestanovuje specifickou příčinu onemocnění. Úkolem epidemiologického pozorování je zaznamenat fakt, že lidé vykazují určité příznaky. Epidemiologové mohou také navrhovat hypotézy, které je nutno ověřit, abychom pochopili příčinu onemocnění. Epidemiologie nemá nic dokazovat nebo prohlašovat. Příčina onemocnění se stanovuje až poté, co byly vypracovány epidemiologické studie a kdy rozumíme, že se něco děje a lidé začínají vykazovat příznaky.

Pokud by fakt, že lidé vykazují příznaky ve stejnou dobu, automaticky prokazoval existenci viru, mohli bychom říci, že kurděje jsou způsobeny virem. Koneckonců, námořníci měli stejné symptomy buď zároveň, nebo jeden po druhém, a z toho důvodu se dlouhou dobu mělo za to, že kurděje jsou nakažlivé infekční onemocnění a ti, kteří navrhovali jiná alternativní vysvětlení, byli zesměšňováni.

Podobné je to u nemocí beri beri nebo pelagra. Byly považovány za infekční nemoci, a přitom vznikají v důsledku nedostatečné výživy. Takových případů je mnohem víc.

Pokud bychom si mysleli, že příčinou šíření onemocnění a příznaků v sousedních regionech je automaticky virus, potom bychom mohli říct, že v Černobylu nebyla žádná havárie jaderné elektrárny, ale virus.

Jakýkoli vědec nebo kompetentní lékař by souhlasil s tím, že epidemiologická pozorování sama o sobě neprokazují existenci viru. Jestli je příčinou epidemie virus, se musí teprve zjistit.

Poctiví vědci chápou, že onemocnění dýchacích cest jsou způsobena několika faktory. Možné příčiny jsou například chemikálie, znečištění vzduchu, životní styl s přemírou toxinů a mnoho dalších. Je možné dohledat obrovské množství vědecké literatury o zápalu plic vyvolaném léčivy. Existuje více než 600 známých léků, které mohou přivodit zápal plic, je mezi nimi mnoho běžných léků jako např. paracetamol, antibiotika, statiny, dokonce i aspirin. Vlastně bychom mohli strávit celé dny probíráním možných příčin respiračních onemocnění.

Takže pokud chcete určit skutečnou příčinu onemocnění u konkrétní osoby a neoznačovat jako příčinu to, co se vám zrovna hodí, budete muset nezaujatě zkoumat všechny možné příčiny, přičemž nebudete trvat na závěrech, které jsou neobhajitelné.

Musíte dodržet tři výše uvedené kroky, abyste mohli vyvodit závěr, že nemoc je způsobena virem.

Myslíte si, že někdo za poslední rok a půl, který jsme strávili s příběhem jménem Covid-19, tyto tři kroky udělal? - Neudělal.

Virus Sars-Cov-2 nikdy nebyl izolován, přestože velké množství publikací tvrdí opak. Proces izolace viru je velmi jednoduchý a je s úspěchem využíván v mikrobiologii. Dokážeme získat virové částice zbavené jakékoli cizorodé látky. To znamená čistý vzorek viru nebo jiné látky, kterou chceme zkoumat. Za účelem získání čistého vzorku je potřeba odebrat tekutinu z plic, nechat ji projít speciálními filtry, čímž ji zbavíme velkých molekul a dostaneme filtrát složený z molekul ve velikosti nanometrů.

Za pomoci metody DGC (Density Gradient Centrifugation) se filtrát odstředí, čímž se od sebe molekuly oddělí podle hustoty a hmotnosti. Tím se vytvoří několik pásem molekul a všechny molekuly stejné hmotnosti a hustoty skončí ve stejném pásmu. Takže pokud jsou přítomny virové částice, budou v jednom z těchto pásem. Potom můžete tyto částice vzít a zkoumat jejich genetickou informaci, jejich proteiny, zkoumat, jestli jsou patogenní. Tímto způsobem se izoluje virus.

Je důležité pochopit, že pokud jste neprovedli tento postup, nemáte vzorek viru. Pokud jste neprovedli další krok, což je prokázání příčinné souvislosti viru s onemocněním, potom je jednoduše nemožné, abyste byli schopni vyrobit diagnostický test a vakcínu.

Jak již bylo řečeno, virologie tento postup nikdy neprovedla. Virologové jsou jediní vědci na světě, kteří nedbají na definici "izolace". Jejich metody izolace viru nemají se skutečnou izolací nic společného.

Izolovat virus neznamená extrahovat virus z těla pacienta, ale provést buněčnou kulturu. Vezmou vzorek tekutiny z plic, z níž neizolují virus, takže ani nevědí, jestli se ve vzorku virus nachází, nanesou je na VERO buňky - buňky z ledvin opic, přidají velké množství antibiotik a antimykotik.

Významně omezí výživu buňky, takže ji vyhladoví. Následuje cytopatický efekt - buněčná smrt. Na základě toho konstatují, že ve vzorku byl přítomen virus a že je patogenní. Antibiotika a antimykotika přidávaná do vyhladovělých buněk jsou vysoce toxická pro buňky i pro buňky ledvin.

Takže co ve skutečnosti buňku zabíjí, toxické léky a hlad, nebo hypotetický virus? Odpověď by nám mohly dát kontrolní experimenty, ve kterých by virologové vzali neinfekční materiál, například hlen od neinfekční osoby, nebo sterilní roztok, nebo nic, a vystavili by jej stejným podmínkám - stejnému množství antibiotik, omezení výživy - a pokud by nenastala buněčná smrt, měli by jistotu, že léky ani nedostatek výživy buněčnou smrt nemohly způsobit.

Ani v jedné publikaci věnované takzvané izolaci viru Sars-Cov-2 se nehovoří o tom, že by byl proveden tento kontrolní experiment. Dokonce tento experiment nebyl proveden ani jednou za celou historii u žádného z takzvaných patogenních virů.

Ve virologii izolace neznamená to, že získáme vzorek viru, ale že provedeme kultivaci tkání, což s izolací viru nemá nic společného. Ve virologii se nikdy neprovádí kontrolní experimenty, což je ve vědě jednoduše nepřijatelné.

Kontrolní experimenty se neprovádí, protože jejich výsledky by znamenaly konec virologie. John Enders, jenž přišel s tímto podvodným postupem, kterému dnes virologové říkají izolace, jednou provedl kontrolní experiment, který všichni ignorovali.

V publikaci z roku 1954 s názvem "Množení cytopatogenních látek v tkáňových kulturách u pacientů se spalničkami" poprvé popsal výsledky tkáňové kultury a výsledky kontrolního experimentu. Vzal buněčnou kulturu, umístil ji do stejných podmínek, kde byla vystavena omezené výživě a toxickým antibiotikům, přičemž nebyl použit žádný materiál od nemocného člověka. Použil pouze buňky, omezení výživy a antibiotika.

Výsledky byly naprosto stejné jako při použití "infekčního virového materiálu". Tím je dokázáno, že cytopatický efekt není způsoben virem, ale toxickými podmínkami, za kterých byl experiment proveden.

Během buněčného rozpadu buňky uvolňují obrovské množství různých částic, které obsahují genetický materiál. Pochází z rozpadajících se opičích ledvinových buněk, lidské plicní tekutiny, fetálního telecího séra, které se vždy přidává do tkáňové kultury. Takže máme několik zdrojů genetického materiálu, který bude během rozpadu produkovat částice, extracelulární vezikuly s nukleovou kyselinou.

Výskyt těchto částic je považován za důkaz, že se virus rozmnožil. Virologové si prohlédnou tyto částice v mikroskopu, vyfotografují je a nazvou je "virus Sars-Cov-2". Nikdy tyto částice neizolují, jednoduše se na ně podívají mikroskopem a pořídí fotografii.

Neexistují žádné důkazy o tom, že by tyto částice byly jakýmkoli druhem viru. Mohou to být běžné produkty rozpadu všech materiálů, které jsou použity při experimentu. Například to, co je na fotografiích označeno jako virus Sars-Cov-2, je přesná kopie exozomů, což jsou částice produkované lidskými buňkami, které nejsou patogenní. Neexistují žádné důkazy o tom, že by tyto fotografie zobrazovaly virus a ne exozom.

V publikaci z roku 1957 s názvem "Virus spalniček: souhrn experimentů zabývajících se izolací, vlastnostmi a chováním" Enders uvádí, že není známo, zda částice vznikající v důsledku cytopatického efektu jsou viry nebo jen produkty buněčného rozpadu. Dále Enders uvádí, a v tom se s ním shodují i současní vědci v publikaci s názvem "Viry" z roku 2020, že viry a extracelulární vezikuly jsou natolik identické, že je ani nelze od sebe odlišit. Jaké znaky nám tedy pomohou určit, zda se díváme na virus a ne na exozomy nebo jiné produkty buněčného rozpadu? Absolutně žádné.

Pokud by byly provedeny kontrolní experimenty, byly by izolovány tyto částice a byla by prokázána jejich patogenita, potom bychom mohli říci, že se jedná o virus, ale virologové tohle nikdy neudělali. V padesátých letech Endersův pokus všichni ignorovali, dokonce i Enders sám. Jeho podvodný postup se stal standardním a jediným postupem, jak prokázat existenci virů. Ráda bych zdůraznila, že tento postup je jediný, který se používá. Od té doby nikdo neprovedl kontrolní experimenty. Nyní tyto vědecké podvody končí, nacházíme se těsně před skutečnou vědeckou revolucí.

Dne 21. dubna 2021 německý mikrobiolog Stefan Lanka provedl to, co žádný vědec neudělal od dob Johna Enderse. Provedl kontrolní experimenty. Jaké byly jejich výsledky? - Stejné jako u Endersových pokusů. V buněčné kultuře, která byla vystavena omezené výživě a antibiotikům a ve které se nenacházel žádný infekční materiál, nastal cytopatický efekt. Podívejme se blíže na experimenty Stefana Lanky:

Máme zde 4 buněčné linie. První linie je kontrolní, další tři slouží k provedení experimentu. Nahoře vidíme, jak vypadaly tři experimentální linie před zahájením experimentu - vypadají velice zdravě.

Skupina, která od prvního dne dostávala dobrou výživu a malou dávku antibiotik, zůstala zdravá až do pátého dne experimentu. Nenastal cytopatický efekt ani buněčná smrt.

Druhá skupina měla snížený přísun živin a dostala stejnou dávku antibiotik (Amphotericinu) jako první skupina. Tento stav se trochu blíží podmínkám experimentu, který provádějí virologové. V buněčné kultuře došlo k vážným změnám, buňky nejsou tak zdravé jako v první skupině - ztrácejí tvar, nejsou jednotné.

U třetí skupiny byly nastaveny přesně ty podmínky, které používají virologové. Výživa byla významně snížena, přibližně na polovinu, dávka antibiotik byla zvýšena z jedné jednotky na tři. Na vzorku je jasně vidět, jak se buňky rozkládají. Původně byly zdravé, ale den poté, co jim byla snížena výživa a zvýšena dávka Amphotericinu, začaly vypadat abnormálně. Po pěti dnech nastal cytopatický efekt.

Tento proces nastává, aniž by buňky byly vystaveny infekčnímu materiálu, pouze v důsledku toxického prostředí, v němž se nacházely!

U poslední skupiny byl proveden kontrolní experiment - sekvenování genomu. Z této buněčné kultury, kde není přítomen žádný virus, lze přečíst sekvenci genomu Sars-Cov-2, viru spalniček, eboly, jakéhokoli viru budete chtít.

Do této buněčné kultury byla přidána RNA z kvasinek a to z toho důvodu, že virologové přidávají do zkoumaného vzorku tekutinu z plic, která obsahuje velké množství nukleových kyselin. Tedy pomocí RNA z kvasinek vědci chtěli napodobit hlen. RNA kvasinek je zcela neutrální a nepatogenní, ale její přítomnost vytváří mnohem větší cytopatický efekt.

Přátelé, tento experiment vyvrací veškerou teorii, na které je vystavěna virologie. Teorie o tom, že viry existují a způsobují nemoci, je naprosto zpochybněna. Tyto pokusy ukazují, že to, čemu virologové říkají důkaz přítomnosti viru ve vzorku tkáně je pouhý následek samotných podmínek experimentu. Tento následek není nikdy způsoben přítomností neexistujícího viru.

Na závěr krátké shrnutí.

Pokud virus Sars-Cov-2 neexistuje, jak bylo nyní s konečnou platností vědecky prokázáno, znamená to, že:

1. Struktura viru a jeho spike protein neexistují. (Spike protein se nezískává z viru, vytváří se v laboratorních podmínkách s použitím uměle vytvořených genových sekvencí, za pomocí počítačů.)

2. Genom viru neexistuje. (Takzvaný genom viru Sars-Cov-2 byl uměle vytvořen.)

3. Kmeny viru neexistují.

4. Není možné vytvořit diagnostický test ani vakcínu. (PCR testy, vektorové a mRNA vakcíny se zakládají na zcela podvodných sekvencích genů.)

5. Není možné prokázat vztah příčiny a následku mezi onemocněním a neexistujícím virem.

Veškerá takzvaná preventivní opatření nařízená vládou se nezakládají na vědě. Celý příběh jménem Covid-19 slouží pouze k získání kontroly nad lidmi a k tomu, aby si lidé zvykli na diktátorský režim.

Jak jsem již uvedla, jsme na pokraji zcela reálné vědecké a lékařské revoluce. Prosím vás o sdílení tohoto videa kdekoli je to možné, protože jen tak tuto revoluci uskutečníme.

Vědecká práce Stefana Lanky, o které jsme zde hovořili, nebude moci být publikována v žádném vědeckém časopise. Tato data budou co nejvíce zatajována. Proto je úkolem každého z nás je sdílet s ostatními. Je potřeba, aby se dostala na veřejnost, protože to je jediný způsob, jak změnit směr, kterým se naše společnost ubírá.

Pro tadesco přeložila hanka | Zdroj: Rumble

Nesprávnost virologických metod byla s konečnou platností prokázána. COVID-19 je podvod století

od tereza• rubrika: Důležitá sdělení / Zdraví• 9.7.2021 73

Vážení přátelé, v tomto videu hovořím o neuvěřitelné historické události. Díky mikrobiologovi Stefanu Lankovi bylo s konečnou platností oficiálně prokázáno, že virologie se zakládá na nevědeckých a nesprávných metodách. Vše vám vysvětlím a poskytnu potřebný kontext, abyste si mohli uvědomit plný význam kontrolních experimentů Stefana Lanky. Žádám vás, abyste toto video sdíleli, kdekoli můžete. Pouze tak můžeme pomoci ostatním lidem získat přístup k těmto datům.

Když jste virolog a chcete prokázat existenci viru a jeho příčinnou souvislost s nemocí, musíte udělat tři jednoduché kroky.

1. Izolovat neboli extrahovat virus od nemocného jedince a očistit jej, čímž získáte izolát sestávající pouze z čistých virových částic.

2. Zobrazit virus pod mikroskopem a vyfotit jej, charakterizovat jej jakožto jedinečnou biochemickou strukturu. Určit posloupnost jeho genetické informace a určit, ze kterých proteinů se skládá.

3. Přemístit očištěný virus do hostitele a vyvolat propuknutí nemoci.

Pokud provedete úspěšně tyto tři kroky, pouze potom můžete prokázat, že virus existuje a způsobuje nemoc. Tento postup měli provést čínští virologové u prvních pacientů, kteří onemocněli "covidem" ve Wuhanu. Pouze potom mohli prohlásit, že dýchací potíže těchto pacientů byly způsobeny virem.

Lidé mi často kladou otázku: Lze prokázat existenci viru faktem, že určitý počet lidí ve Wuhanu onemocněl ve stejnou dobu?

Ads by FatChilli

Odpověď je následující.

Pokud vidíme, že určitý počet lidí onemocněl ve stejnou dobu, provedeme epidemiologické pozorování. Epidemiologie neprokazuje existenci ničeho, ani nestanovuje specifickou příčinu onemocnění. Úkolem epidemiologického pozorování je zaznamenat fakt, že lidé vykazují určité příznaky. Epidemiologové mohou také navrhovat hypotézy, které je nutno ověřit, abychom pochopili příčinu onemocnění. Epidemiologie nemá nic dokazovat nebo prohlašovat. Příčina onemocnění se stanovuje až poté, co byly vypracovány epidemiologické studie a kdy rozumíme, že se něco děje a lidé začínají vykazovat příznaky.

Pokud by fakt, že lidé vykazují příznaky ve stejnou dobu, automaticky prokazoval existenci viru, mohli bychom říci, že kurděje jsou způsobeny virem. Koneckonců, námořníci měli stejné symptomy buď zároveň, nebo jeden po druhém, a z toho důvodu se dlouhou dobu mělo za to, že kurděje jsou nakažlivé infekční onemocnění a ti, kteří navrhovali jiná alternativní vysvětlení, byli zesměšňováni.

Podobné je to u nemocí beri beri nebo pelagra. Byly považovány za infekční nemoci, a přitom vznikají v důsledku nedostatečné výživy. Takových případů je mnohem víc.

Pokud bychom si mysleli, že příčinou šíření onemocnění a příznaků v sousedních regionech je automaticky virus, potom bychom mohli říct, že v Černobylu nebyla žádná havárie jaderné elektrárny, ale virus.

Jakýkoli vědec nebo kompetentní lékař by souhlasil s tím, že epidemiologická pozorování sama o sobě neprokazují existenci viru. Jestli je příčinou epidemie virus, se musí teprve zjistit.

Poctiví vědci chápou, že onemocnění dýchacích cest jsou způsobena několika faktory. Možné příčiny jsou například chemikálie, znečištění vzduchu, životní styl s přemírou toxinů a mnoho dalších. Je možné dohledat obrovské množství vědecké literatury o zápalu plic vyvolaném léčivy. Existuje více než 600 známých léků, které mohou přivodit zápal plic, je mezi nimi mnoho běžných léků jako např. paracetamol, antibiotika, statiny, dokonce i aspirin. Vlastně bychom mohli strávit celé dny probíráním možných příčin respiračních onemocnění.

Takže pokud chcete určit skutečnou příčinu onemocnění u konkrétní osoby a neoznačovat jako příčinu to, co se vám zrovna hodí, budete muset nezaujatě zkoumat všechny možné příčiny, přičemž nebudete trvat na závěrech, které jsou neobhajitelné.

Musíte dodržet tři výše uvedené kroky, abyste mohli vyvodit závěr, že nemoc je způsobena virem.

Myslíte si, že někdo za poslední rok a půl, který jsme strávili s příběhem jménem Covid-19, tyto tři kroky udělal? - Neudělal.

Virus Sars-Cov-2 nikdy nebyl izolován, přestože velké množství publikací tvrdí opak. Proces izolace viru je velmi jednoduchý a je s úspěchem využíván v mikrobiologii. Dokážeme získat virové částice zbavené jakékoli cizorodé látky. To znamená čistý vzorek viru nebo jiné látky, kterou chceme zkoumat. Za účelem získání čistého vzorku je potřeba odebrat tekutinu z plic, nechat ji projít speciálními filtry, čímž ji zbavíme velkých molekul a dostaneme filtrát složený z molekul ve velikosti nanometrů.

Za pomoci metody DGC (Density Gradient Centrifugation) se filtrát odstředí, čímž se od sebe molekuly oddělí podle hustoty a hmotnosti. Tím se vytvoří několik pásem molekul a všechny molekuly stejné hmotnosti a hustoty skončí ve stejném pásmu. Takže pokud jsou přítomny virové částice, budou v jednom z těchto pásem. Potom můžete tyto částice vzít a zkoumat jejich genetickou informaci, jejich proteiny, zkoumat, jestli jsou patogenní. Tímto způsobem se izoluje virus.

Je důležité pochopit, že pokud jste neprovedli tento postup, nemáte vzorek viru. Pokud jste neprovedli další krok, což je prokázání příčinné souvislosti viru s onemocněním, potom je jednoduše nemožné, abyste byli schopni vyrobit diagnostický test a vakcínu.

Jak již bylo řečeno, virologie tento postup nikdy neprovedla. Virologové jsou jediní vědci na světě, kteří nedbají na definici "izolace". Jejich metody izolace viru nemají se skutečnou izolací nic společného.

Izolovat virus neznamená extrahovat virus z těla pacienta, ale provést buněčnou kulturu. Vezmou vzorek tekutiny z plic, z níž neizolují virus, takže ani nevědí, jestli se ve vzorku virus nachází, nanesou je na VERO buňky - buňky z ledvin opic, přidají velké množství antibiotik a antimykotik.

Významně omezí výživu buňky, takže ji vyhladoví. Následuje cytopatický efekt - buněčná smrt. Na základě toho konstatují, že ve vzorku byl přítomen virus a že je patogenní. Antibiotika a antimykotika přidávaná do vyhladovělých buněk jsou vysoce toxická pro buňky i pro buňky ledvin.

Takže co ve skutečnosti buňku zabíjí, toxické léky a hlad, nebo hypotetický virus? Odpověď by nám mohly dát kontrolní experimenty, ve kterých by virologové vzali neinfekční materiál, například hlen od neinfekční osoby, nebo sterilní roztok, nebo nic, a vystavili by jej stejným podmínkám - stejnému množství antibiotik, omezení výživy - a pokud by nenastala buněčná smrt, měli by jistotu, že léky ani nedostatek výživy buněčnou smrt nemohly způsobit.

Ani v jedné publikaci věnované takzvané izolaci viru Sars-Cov-2 se nehovoří o tom, že by byl proveden tento kontrolní experiment. Dokonce tento experiment nebyl proveden ani jednou za celou historii u žádného z takzvaných patogenních virů.

Ve virologii izolace neznamená to, že získáme vzorek viru, ale že provedeme kultivaci tkání, což s izolací viru nemá nic společného. Ve virologii se nikdy neprovádí kontrolní experimenty, což je ve vědě jednoduše nepřijatelné.

Kontrolní experimenty se neprovádí, protože jejich výsledky by znamenaly konec virologie. John Enders, jenž přišel s tímto podvodným postupem, kterému dnes virologové říkají izolace, jednou provedl kontrolní experiment, který všichni ignorovali.

V publikaci z roku 1954 s názvem "Množení cytopatogenních látek v tkáňových kulturách u pacientů se spalničkami" poprvé popsal výsledky tkáňové kultury a výsledky kontrolního experimentu. Vzal buněčnou kulturu, umístil ji do stejných podmínek, kde byla vystavena omezené výživě a toxickým antibiotikům, přičemž nebyl použit žádný materiál od nemocného člověka. Použil pouze buňky, omezení výživy a antibiotika.

Výsledky byly naprosto stejné jako při použití "infekčního virového materiálu". Tím je dokázáno, že cytopatický efekt není způsoben virem, ale toxickými podmínkami, za kterých byl experiment proveden.

Během buněčného rozpadu buňky uvolňují obrovské množství různých částic, které obsahují genetický materiál. Pochází z rozpadajících se opičích ledvinových buněk, lidské plicní tekutiny, fetálního telecího séra, které se vždy přidává do tkáňové kultury. Takže máme několik zdrojů genetického materiálu, který bude během rozpadu produkovat částice, extracelulární vezikuly s nukleovou kyselinou.

Výskyt těchto částic je považován za důkaz, že se virus rozmnožil. Virologové si prohlédnou tyto částice v mikroskopu, vyfotografují je a nazvou je "virus Sars-Cov-2". Nikdy tyto částice neizolují, jednoduše se na ně podívají mikroskopem a pořídí fotografii.

Neexistují žádné důkazy o tom, že by tyto částice byly jakýmkoli druhem viru. Mohou to být běžné produkty rozpadu všech materiálů, které jsou použity při experimentu. Například to, co je na fotografiích označeno jako virus Sars-Cov-2, je přesná kopie exozomů, což jsou částice produkované lidskými buňkami, které nejsou patogenní. Neexistují žádné důkazy o tom, že by tyto fotografie zobrazovaly virus a ne exozom.

V publikaci z roku 1957 s názvem "Virus spalniček: souhrn experimentů zabývajících se izolací, vlastnostmi a chováním" Enders uvádí, že není známo, zda částice vznikající v důsledku cytopatického efektu jsou viry nebo jen produkty buněčného rozpadu. Dále Enders uvádí, a v tom se s ním shodují i současní vědci v publikaci s názvem "Viry" z roku 2020, že viry a extracelulární vezikuly jsou natolik identické, že je ani nelze od sebe odlišit. Jaké znaky nám tedy pomohou určit, zda se díváme na virus a ne na exozomy nebo jiné produkty buněčného rozpadu? Absolutně žádné.

Pokud by byly provedeny kontrolní experimenty, byly by izolovány tyto částice a byla by prokázána jejich patogenita, potom bychom mohli říci, že se jedná o virus, ale virologové tohle nikdy neudělali. V padesátých letech Endersův pokus všichni ignorovali, dokonce i Enders sám. Jeho podvodný postup se stal standardním a jediným postupem, jak prokázat existenci virů. Ráda bych zdůraznila, že tento postup je jediný, který se používá. Od té doby nikdo neprovedl kontrolní experimenty. Nyní tyto vědecké podvody končí, nacházíme se těsně před skutečnou vědeckou revolucí.

Dne 21. dubna 2021 německý mikrobiolog Stefan Lanka provedl to, co žádný vědec neudělal od dob Johna Enderse. Provedl kontrolní experimenty. Jaké byly jejich výsledky? - Stejné jako u Endersových pokusů. V buněčné kultuře, která byla vystavena omezené výživě a antibiotikům a ve které se nenacházel žádný infekční materiál, nastal cytopatický efekt. Podívejme se blíže na experimenty Stefana Lanky:

Máme zde 4 buněčné linie. První linie je kontrolní, další tři slouží k provedení experimentu. Nahoře vidíme, jak vypadaly tři experimentální linie před zahájením experimentu - vypadají velice zdravě.

Skupina, která od prvního dne dostávala dobrou výživu a malou dávku antibiotik, zůstala zdravá až do pátého dne experimentu. Nenastal cytopatický efekt ani buněčná smrt.

Druhá skupina měla snížený přísun živin a dostala stejnou dávku antibiotik (Amphotericinu) jako první skupina. Tento stav se trochu blíží podmínkám experimentu, který provádějí virologové. V buněčné kultuře došlo k vážným změnám, buňky nejsou tak zdravé jako v první skupině - ztrácejí tvar, nejsou jednotné.

U třetí skupiny byly nastaveny přesně ty podmínky, které používají virologové. Výživa byla významně snížena, přibližně na polovinu, dávka antibiotik byla zvýšena z jedné jednotky na tři. Na vzorku je jasně vidět, jak se buňky rozkládají. Původně byly zdravé, ale den poté, co jim byla snížena výživa a zvýšena dávka Amphotericinu, začaly vypadat abnormálně. Po pěti dnech nastal cytopatický efekt.

Tento proces nastává, aniž by buňky byly vystaveny infekčnímu materiálu, pouze v důsledku toxického prostředí, v němž se nacházely!

U poslední skupiny byl proveden kontrolní experiment - sekvenování genomu. Z této buněčné kultury, kde není přítomen žádný virus, lze přečíst sekvenci genomu Sars-Cov-2, viru spalniček, eboly, jakéhokoli viru budete chtít.

Do této buněčné kultury byla přidána RNA z kvasinek a to z toho důvodu, že virologové přidávají do zkoumaného vzorku tekutinu z plic, která obsahuje velké množství nukleových kyselin. Tedy pomocí RNA z kvasinek vědci chtěli napodobit hlen. RNA kvasinek je zcela neutrální a nepatogenní, ale její přítomnost vytváří mnohem větší cytopatický efekt.

Přátelé, tento experiment vyvrací veškerou teorii, na které je vystavěna virologie. Teorie o tom, že viry existují a způsobují nemoci, je naprosto zpochybněna. Tyto pokusy ukazují, že to, čemu virologové říkají důkaz přítomnosti viru ve vzorku tkáně je pouhý následek samotných podmínek experimentu. Tento následek není nikdy způsoben přítomností neexistujícího viru.

Na závěr krátké shrnutí.

Pokud virus Sars-Cov-2 neexistuje, jak bylo nyní s konečnou platností vědecky prokázáno, znamená to, že:

1. Struktura viru a jeho spike protein neexistují. (Spike protein se nezískává z viru, vytváří se v laboratorních podmínkách s použitím uměle vytvořených genových sekvencí, za pomocí počítačů.)

2. Genom viru neexistuje. (Takzvaný genom viru Sars-Cov-2 byl uměle vytvořen.)

3. Kmeny viru neexistují.

4. Není možné vytvořit diagnostický test ani vakcínu. (PCR testy, vektorové a mRNA vakcíny se zakládají na zcela podvodných sekvencích genů.)

5. Není možné prokázat vztah příčiny a následku mezi onemocněním a neexistujícím virem.

Veškerá takzvaná preventivní opatření nařízená vládou se nezakládají na vědě. Celý příběh jménem Covid-19 slouží pouze k získání kontroly nad lidmi a k tomu, aby si lidé zvykli na diktátorský režim.

Jak jsem již uvedla, jsme na pokraji zcela reálné vědecké a lékařské revoluce. Prosím vás o sdílení tohoto videa kdekoli je to možné, protože jen tak tuto revoluci uskutečníme.

Vědecká práce Stefana Lanky, o které jsme zde hovořili, nebude moci být publikována v žádném vědeckém časopise. Tato data budou co nejvíce zatajována. Proto je úkolem každého z nás je sdílet s ostatními. Je potřeba, aby se dostala na veřejnost, protože to je jediný způsob, jak změnit směr, kterým se naše společnost ubírá.

Pro tadesco přeložila hanka | Zdroj: Rumble

Pápež František priznal klamstvá, podporu znaku šelmy a vydieranie svetových lídrov

12/07/2021

https://www.tiktok.com/@malachiseerisrael/video/6970413388279106821?source=h5_m&_r=1&is_copy_url=1&is_from_webapp=v1
https://www.badatel.net/papez-frantisek-priznal-klamstva-podporu-znaku-selmy-a-vydieranie-svetovych-lidrov/

(Judy Byingtonová, beforeitsnews.com) - V sobotu 5. Júna 2021 pápež František otvorene priznal, že jeho snaha o "Jedno svetové náboženstvo" bola spôsobom, ako dostať prívržencov pod svoju kontrolu a označiť ich znakom šelmy.

František povedal, že zachovával tajomstvá a dlho klamal stúpencov, pričom podporoval tajnú agendu Nového svetového poriadku. Teraz sa blížime k Súdnemu dňu a on potrebuje povedať pravdu.

Ľudí požiadal, aby čítali Bibliu a nachádzali Boha radšej sami cez jej učenia, než aby učili svoje deti uctievať jeho. Uvedené video nájdete tu:

https://m.tiktok.com/v/6970413388279106821.html

Priznanie by nemalo byť žiadnym prekvapením pre obete zločinov Vatikánu, medzi ktoré patrilo bránenie odkrývania a vyšetrovania 34 masových detských hrobov po celej Kanade, o ktorých sa súdilo, že obsahujú zmrzačené pozostatky viac než 60 000 detí pôvodných obyvateľov.

Priznanie sa ďalej týkalo vydierania svetových lídrov, že Vatikánska banka bola využívaná ako centrum prania peňazí pre satanský kult obetovania detí Deviaty kruh a ich siete na obchodovanie s deťmi, pedofíliou a drogami.

Na všetko bolo poukázané v tomto článku:

Vatican No Longer Blackmails World Leaders, Though Do Child Sacrifice | Politics | Before It's News (beforeitsnews.com)

V preklade: Vatikán už viac nevydiera svetových lídrov, no stále vykonáva detské rituálne obete (poznámka redakcie: podľa nás sú svetoví lídri stále vydieraní, no už cez iné kanály)

Stíhanie Vatikánskej banky

V roku 2019 bolo zatvorených viac než 6 000 účtov Vatikánskej banky, využívaných na vydieranie svetových lídrov - očividne proti prianiam pápeža Františka.

Vatikánska banka stratila svoje postavenie centra prania peňazí na prevádzkovanie sietí celosvetového obchodovania s ľuďmi, pedofíliou, zbraňami a drogami satanského kultu obetovania detí Deviateho kruhu.

Globálny finančný systém Federálnej rezervnej banky od roku 1913 nalieval doláre daňových poplatníkov USA do Queen´s Bank of London, do Vatikánskej banky a do centrálnych bánk celého sveta.

Ten systém by chystaným transparentným globálnym finančným systémom kvantového počítača aliancie BRICS (Brazília, Rusko, India, Čína a Južná Amerika) zanikol.

Viac info tu: https://beforeitsnews.com/v3/crime-all-stars/2019/2469804.html

"Keď sa nejaký človek stal premiérom, prezidentom, guvernérom centrálnej banky, atď., navštívili ho predstavitelia Vatikánskej banky," povedali slobodomurári z lóže P2, ktorí tú tajnú informáciu odovzdali Benjaminovi Fulfordovi.

"Nový svetový líder dostal na uvítanie do exkluzívneho klubu 100 miliónov až 1 miliardu amerických dolárov, s varovaním, že bude zabitý, ak nebude spolupracovať."

Ďalšie odhalenia, ktoré sa dostávajú na povrch

Na povrch sa dostávajú ďalšie odhalenia o hĺbke vatikánskych zločinov, najmä v Kanade - problematického miesta vatikánskych zverstiev po celé stáročia.

Vatikán odmietal žiadosti o odkrytie viac než 34 masových detských hrobov, o ktorých panovalo presvedčenie, že v nich ležia zmrzačené tela vyše 60 000 detí.

Tieto deti sa stali nezvestnými v anglikánskej cirkvi, Zjednotenej kanadskej cirkvi, no hlavne v 80 rezidenčných školách katolíckej cirkvi pre deti pôvodných obyvateľov po celej Kanade.

Tu je video s výpoveďou priamych svedkov, niekdajších detí týchto rezidenčných škôl (v angličtine):

O masových detských hroboch a satanskom kulte Deviatom kruhu v Kanade intenzívne diskutoval v Nedeľných večeroch o šiestej aj Kevin Annett v rádioblogu.

Globálny menový reset

Chystané zavedenie resetu globálnej meny ukončí operácie prania peňazí Vatikánskej banky a jej Deviateho kruhu a odstrihne zločincov od služieb rôznych mafií v ich medzinárodnom obchode s detským sexom, od kruhov prevádzkujúcimi obchod so zbraňami a drogami.

"Zavretím 6 000 účtov (svetových lídrov) sme ochromili celý Vatikán a dotlačili katolícku cirkev do postupne zavádzaného programu prijímania len elektronických darov (cirkevných zbierok), aby boli v súlade s medzinárodnou legislatívou na zabránenie praniu špinavých peňazí. To Vatikán odpája od talianskej mafie," povedali zdroje.

Pápež František sa veľmi snažil zabrániť zlatými aktívami krytému globálnemu systému, aby prevzal kontrolu nad jeho truhlicou s peniazmi.

Ešte v júni 2018 sa Bergoglio stretol so švajčiarskymi politickými lídrami a finančníkmi kvôli zablokovaniu "Iniciatívy zvrchovanej meny" (SMI), ktorá obmedzila moc súkromných bánk a umiestnila švajčiarsky systém pod jedinú národnú banku.

Vatikánska banka mala na švajčiarsky bankový systém naviazané značné množstvo aktív, o ktoré by schválením SMI s vysokou pravdepodobnosťou prišla.

Autor: Judy Byingtonová, Zdroj: beforeitsnews.com, Spracoval: Badatel.net

JSME TU PRO TY, KTEŘÍ CHTĚJÍ
SKUTEČNĚ POZNAT PRAVDU

  • Hlavní
  • Česko
  • Slovensko
  • Svět
  • Ekonomika
  • Komentáře
  • Zajímavosti
  • Historie
  • Věda
  • Přispějte
Zpět

CZ 24 News

Historie, Hlavní, Komentáře, Svět, Zajímavosti 6. července 2021

DEPOPULAČNÍ TECHNOLOGIE, HOROROVÉ BESTIÁLNÍ PLÁNY A ČASOVÁ OSA GENOCIDY POPULACE PLANETY ZEMĚ

od Redakce CZ24 News 0 komentářů 12

Časová osa genocidy populace planety Země

Od poloviny 20. století pod sloganem "přelidněné krize" prochází svět globální propagandistickou kampaní, jejímž cílem je radikálně snížit plodnost a snížit počet obyvatel. Ve většině vyspělých zemí již plodnost výrazně klesla pod úroveň průměrné reprodukce populace a počet starších lidí se rovná počtu dětí nebo dokonce ho překračuje. Manželství stále více končí rozvodem a je nahrazeno soužitím. Mimomanželské svazky, homosexualita a transgender jevy získaly prioritní postavení.

Depopulace, nikoliv "přelidnění", se stala novou realitou světa.

• 1954 - Hugh Moore Foundation vydává široce distribuovaný pamflet "Bomba (Výbuch) populace", který prohlašuje naléhavou potřebu kontroly porodnosti a potřeby antikoncepce.

• 1959 - Ministerstvo zahraničí USA uvádí, že rychlý populační růst ohrožuje mezinárodní stabilitu.

• 1967 - Demograf Kingsley Davis, spolu se sterilizací a potraty, nabízí "změnu sexuální morálky" a podporu "nepřirozených forem pohlavního styku".

• 1969 - Manželka Davise, socioložka Judith Blake, navrhuje zrušit dávky při narození dítěte a odstranit veškeré sankce proti homosexualitě.

Preston Cloud z Národní akademie věd doporučuje, aby vláda legalizovala potraty a homosexuální odbory.

V memorandu Mezinárodní federace plánovaného rodičovství je "podpora růstu homosexuality" uvedena jako jedna z metod snižování porodnosti.

O 3 měsíce později vypuknou nepokoje Stonewallu - Stonewallské nepokoje (známé taky jako Stonewallské povstání nebo Stonewallská vzpoura byly sérií spontánních, násilných demonstrací členů gay (LGBT) komunity proti policejní razii, která se uskutečnila v brzkých ranních hodinách 28. června 1969 v Stonewall Inn v sousedství Greenwich Village v Manhattanu, New York. Pouliční bitvy trvaly několik dní, do bojů se zapojilo přes 2000 protestujících. Jednalo se o první americké (a zřejmě i světové) vystoupení gayů a leseb v boji za jejich požadavky a je obecně uznáváno jako nejdůležitější událost, která vedla k hnutí osvobození gayů a modernímu boji za práva LGBT ve Spojených státech - wiki) a začíná tlak na Americkou psychiatrickou asociaci, která skončí depatalogizací homosexuality.

Americký prezident Nixon nazývá růst populace "jedním z nejzávažnějších problémů osudu lidstva" a vyzývá k naléhavé akci.

• 1970 - Frank Noutstein, autor konceptu demografického přechodu, když hovořil na Národní vojenské univerzitě před vyššími důstojníky, poznamenal, že "homosexualita je chráněna na základě toho, že pomáhá snižovat růst populace."

• 1974 - Zpráva Rady bezpečnosti státu "NSSM-200" podává zprávu o naléhavé potřebě globálního poklesu plodnosti a navrhuje "zaměřit se na vzdělávání a indoktrinaci [sic] mladší generace, pokud jde o vhodnost menší rodiny".

Na konferenci OSN v Bukurešti se všechny země kromě Vatikánu zavázaly snížit plodnost.

• 1975 - Na základě rozhodnutí prezidenta Forda se "NSSM-200" stává průvodcem akcí v oblasti americké zahraniční politiky.

• 1990 - Vyloučení homosexuality z MKN WHO a zahájení informační kampaně za účelem normalizace homosexuality.

• 2011 - Obamova vláda prohlašuje "boj za práva sexuálních menšin" za prioritu zahraniční politiky USA

• 2015 - Legalizace manželství osob stejného pohlaví ve Spojených státech.

• 2019 - Společnost, která "laškuje" s myšlenkou upustit od rození dětí pod záminkou znečištění životního prostředí. V čele s mentálně nezdravou dívkou Gretou Thunbergovou a jejích následovníků.

• 20XX - Legalizace kanibalismu a eutanazie, spolu s finanční krizí a nekontrolovatelnou homosexualizací / transsexualizací lidí, vedla k prudkému snížení světové populace (mnoho jich bylo snědeno; jiní se obávali tohoto osudu a spáchali eutanázii). Důsledky homosexuálního životního stylu a šíření nepřirozených sexuálních vztahů mezi heterosexuální menšinou způsobily, že zbývající lidé jsou geneticky degenerovaní, zatíženi duševními a fyzickými nemocemi....

...... Záleží jen na nás, zda k této predikci dojde.

Pro zájemce podrobně - Depopulační technologie:

Zakladatelem myšlenky snížení porodnosti ve světě byl Thomas Malthus, který ji vyjádřil ve své práci z roku 1798 "Esej o principu populace". Podle doktríny Malthuse populace roste geometrickou řadou a prostředky na obživu - ne, takže dříve či později nebudou mít lidé dostatek jídla, a podle ředitele Světové banky...ani vody [1] Podle Malthuse, čím menší populace, tím vyšší životní úroveň.

Malthusianské nápady byly pozvednuty feministkou Margaret Sangerovou (Sanger), která je velkoryse kořenila eugenikou, v roce 1921 vytvořila "Ligu pro kontrolu porodnosti", jejímž úkolem bylo uzákonit potraty a "vytrhat plevele lidstva" - "podřadné, mentálně retardované a geneticky retardované".

Mezi poslední patřili černoši, Slované, Židé, Italové - celkem 70% světové populace.

"Nejamorálnější praxí naší doby je povzbuzovat vytváření velkých rodin, které poškozují nejen členy těchto rodin, ale celou společnost. Nejsoucitnější věc, kterou může velká rodina udělat s jedním z jejich dětí, je zabít ho," napsala Sanger [2] .

Brzy, pod záštitou grantů na vědecké aktivity, Liga začíná získávat sponzorství od Rockefellera, Forda a Mallona. V časopise League z roku 1932 v článku nazvaném Mírový plán Sangerová uvedla, že v zájmu míru na Zemi by měl být "podřadný lidský materiál" podroben nucené sterilizaci a segregaci tím, že bude umístěn do koncentračních táborů.

"Kdybychom soustředili tuto obrovskou část naší populace spíše ze zdravotních důvodů než za trest, můžeme s jistotou říci, že patnáct nebo dvacet milionů naší populace se stane obránci-válečníky, kteří chrání nenarozené děti před jejich vlastními vadami ... Poté bude proveden pokus o zpomalení růstu populace v souladu s tempem přizpůsobit rostoucí počet sociálním a ekonomickým podmínkám." [3]

Ve stejném časopise vyšla stať Ernsta Rydina, člena nacistické strany, který v Lize pracoval jako konzultant a následně své myšlenky uplatnil v demografických programech Třetí říše, jako je "Genetická sterilizace" a "Rasová hygiena".

V roce 1942, za války s Hitlerem, Sangerová, aby se předešlo nepohodlným asociacím, přejmenovala "Ligu kontroly porodnosti" na "Plánovanou rodičovskou asociaci", která se poté promění v Mezinárodní federaci - IPPF , která obdržela následně status charitativní organizace, což jí umožnilo přijímat dary bez placení daní.

Sangerová si užívala podpory takových celebrit jako Julian Huxley, Albert Einstein, indický premiér Nehru, japonský císař Hirohito, Henry Ford, prezidenti Truman, Eisenhower a mnoho dalších [4] .

Neo-malthusovská politika, kterou podporuje, získává celosvětový rozsah.

V roce 1954 vydala nadace Hugh Moore Foundation široce distribuovanou brožuru Výbuch populace, která nafoukla hrozbu vysokého růstu populace v rozvojových zemích a hovořila o naléhavé potřebě snížit plodnost. V roce 1958 začala OSN financovat programy IPPF v zemích třetího světa a brzy se k ní připojila Světová banka. V roce 1959 vydalo americké ministerstvo zahraničí zprávu o globálních populačních trendech, která dospěla k závěru, že rychlý růst ohrožuje mezinárodní stabilitu.

O několik let později se akce Neo-Malthusianů rozšířily do samotné Ameriky:
Kongres USA přidělil prvních 50 milionů dolarů na "plánování rodiny" v zemi a zvýšil daně rodinám se dvěma nebo více dětmi, zatímco svobodní a bezdětné měli daňové úlevy.

V roce 1964 Spojené státy založily "Sexuální a vzdělávací radu" (SIECUS).

Její výkonná ředitelka Mary Calderon byla úzce spjata s IPPF a podporovala myšlenky humanisty Rudolfa Dreikurse, mezi nimiž byly:

• sloučení nebo obrácení pohlaví a genderových rolí;

• osvobození??? dětí z jejich rodin;

• zrušení rodiny, jak ji známe. [ 7 ]

Kingsley Davis , jedena z ústředních postav ve vývoji snižování porodnosti, kritizoval "plánovače" pro odmítnutí takových "dobrovolných" regulativních opatření, jako je podpora sterilizace, potrat a "nepřirozené formy pohlavního styku". Kromě toho trval na tom, že bez změny sociální struktury a ekonomiky nelze dosáhnout cíleného snížení porodnosti.

"Otázky sterilizace a nepřirozených forem pohlavního styku se obvykle potýkají s tichem nebo nesouhlasem, ačkoli nikdo nepochybuje o účinnosti těchto opatření při prevenci početí ... Hlavní změnou nezbytnou k ovlivnění motivace mít děti, by měly být změny ve struktuře rodiny, postavení žen a sexuální morálce ... Ekonomický systém do značné míry určuje, kdo bude pracovat, co se dá koupit, kolik bude stát výchova dětí, kolik může člověk utratit.

Školy definují rodinné role a zájmy související s volbou povolání a volnočasových aktivit. Podle potřeby mohou nově definovat sexuální role, rozvíjet zájmy, které sahají mimo domov, a vštípit realistické (na rozdíl od moralistických) znalosti o manželství, sexuálním chování a problémech s populací. Z tohoto pohledu je zřejmé, že zdrojem populační politiky by měla být ministerstva hospodářství a školství, nikoli ministerstva zdravotnictví.. [ 8 ]

Davisova manželka, socioložka Judith Blakeová, navrhla zrušení úlev daní a příspěvků na bydlení, které podporují plodnost a zrušit právní a sociální sankce proti homosexualitě [ 9 ] .

Návrhy tohoto slušného rodinného páru nebyly ponechány bez povšimnutí a v roce 1969 místopředseda IPPF Frederick Jaffe vydal memorandum popisující metody kontroly porodnosti, které zahrnovaly potrat, sterilizaci, antikoncepci bez lékařského předpisu, nutit ženy chodit do práce, snižovat placenou mateřskou dovolenou a dávky pro děti a podpora růstu homosexuality.

Jaffe dává pokyn předsedovi organizace Rockefeller Population Council, behaviorálnímu vědci Bernardovi Berelsonovi, aby provedl výzkum dopadu sociálních, bytových a ekonomických faktorů na porod a vybral ty nejvhodnější.

Krátký výpis z memoranda:

"Plná zaměstnanost obyvatelstva je doprovázena inflací, a proto by měla být podle potřeby povolena relativně vysoká míra nezaměstnanosti. Přesto byla prokázána souvislost mezi zaměstnaností žen a nízkou plodností, v souvislosti s tím je nutné stanovit, jaká úroveň inflace může nebo musí být ohrožením k dosažení nižší porodnosti.

Je nutné změnit obrázek ideální rodiny, obraz tří nebo více dětí, který vede k nepřijatelné míře růstu populace. Aby se zabránilo donucovací populační politice, je nutné vytvořit společnost, v níž bude efektivní dobrovolná antikoncepce.

Většina opatření navrhovaných jako alternativy k plánovanému rodičovství nepochybně nebude mít stejný dopad na různé segmenty populace. Připojená tabulka se pokouší poskytnout počáteční třídění hlavních diskutovaných opatření v závislosti na jejich univerzálnosti nebo selektivitě. Je zřejmé, že ekonomické metody vlivu nebudou mít stejný dopad na chování rodin bohaté a střední třídy a nízkopříjmové populace. Výzkum ukáže, jaké metody potřebujeme a jak brzy." [ 10 ]

Ve stejném roce prezident Nixon hovořil před Kongresem a označil populační růst za jeden z nejzávažnějších problémů osudu lidstva. Navrhl rozšíření služeb "plánování rodiny" ve Spojených státech a vytvoření komise ke studiu dopadu populačního růstu na blaho národa [ 11 ] .

Po dvou letech výzkumu předseda Komise John D. Rockefeller-třetí, řekl prezidentovi, že další populační růst není praktický:

"Po dvou letech soustředěného úsilí jsme dospěli k závěru, že v dlouhodobém horizontu nebudou z dalšího nárůstu populace národa dosahovány žádné významné výhody a postupná stabilizace naší populace dobrovolnými metodami významně přispěje ke schopnosti národa vyřešit jeho problémy. Hledali jsme, ale nenašli jsme přesvědčivý ekonomický argument ve prospěch pokračujícího růstu populace. Na tom nezávisí ani blahobyt naší země, ani životaschopnost podnikání ani prosperita průměrného občana." [ 12 ]

Vědecký poradce prezidenta Nixona, Dr. Dubridge vyzval "všechny veřejné instituce - školy, univerzity, církve, rodinu, vládu a mezinárodní agentury - k nastavení nulového růstu populace jako svou hlavní prioritu» [ ⁶ ].

Laureát Nobelovy ceny, Dr. Shockley, navrhl následující plán:

Veřejnost bude hlasovat pro požadované roční tempo růstu populace (doporučuje 0,3%), po kterém sčítání lidu určí, kolik dětí může mít každá žena. Všechny dívky budou mít implantovanou antikoncepční tobolku.

Po dosažení dospělosti obdrží každá dívka 22 certifikátů na dítě. Pár bude moci použít 10 z nich, dokud se nenarodí dítě, po kterém bude tobolka vrácena. Po narození dvou dětí bude pár schopen prodat zbývající 2 certifikáty, nebo si koupit dalších 8 na volném trhu, aby porodil třetí dítě. Ti, kteří nechtějí děti, budou moci své certifikáty kdykoli prodat [ 13].

Preston Cloud, předseda Výboru pro přírodní zdroje na Národní akademii věd, vyzval k nulovému růstu populace do konce století a požadoval zintenzivnění kontroly populace v USA a ve světě "všemi možnými prostředky".

Ve svém projevu mimo jiné vyzval Kongres a prezidenta, aby oficiálně prohlásili, že všechny americké páry by neměly mít více než dvě děti, že potraty na požádání budou legalizovány a přístupné všem, a to i bezplatně, a že budou zrušena zákonná omezení týkající se homosexuálních svazků [ 6]. ] .

Frank Noutstein, autor konceptu demografického přechodu , hovořil na Národní vojenské univerzitě před vyššími důstojníky, poznamenal, že "homosexualita je chráněna na základě toho, že pomáhá snižovat růst populace."

V roce 1972 byla pro Římský klub vypracována zpráva " Meze růstu ", ve které bylo představeno 12 možných scénářů vývoje lidstva. Všechny příznivé scénáře vyžadovaly politické a sociální změny, včetně přísné regulace porodnosti na úrovni přirozeného úpadku.

Ve stejných letech byla v Americe zahájena různá hnutí, včetně "hnutí za osvobození homosexuálů", pod tlakem kterého americká psychiatrická asociace v roce 1974 hlasovala o vyloučení homosexuality ze seznamu duševních chorob.

Depatologizace homosexualismu povolila odborníkům začít propagandu na podporu vztahů osob stejného pohlaví pod pláštíkem boje za práva utlačovaných "menšin". Stejně jako feministické hnutí (emancipace přímo ovlivňuje snižování reprodukčního potenciálu), bylo hnutí homosexuálů aktivováno finančními injekcemi z fondů Moora, Rockefellera a Forda. Sponzorovali také výzkum vývoje antikoncepčních tablet a zahájili národní programy pro kontrolu porodnosti a legálního potratu.

Právě díky jejich financování došlo k sociokulturním změnám, které vedly k obecné degradaci a úpadku rodiny jako instituce [5] . Dříve Rockefeller také sponzoroval práci Alfreda Kinseyho (v roce 2004 uznanou za padělek [14]).), která poskytla "vědecké" zdůvodnění "normality a neškodnosti" promiskuity, potratů, homosexuality, masturbace, "dětské sexuality" a sloužila jako spouštěč sexuální revoluce.

V roce 1974 nařídí Nixon Kissingerovi studovat dopad růstu světové populace na politické a ekonomické zájmy Spojených států a navrhnout konkrétní opatření.

Takto se objevil dokument NSSM-200, sestavený Radou národní bezpečnosti, který hovořil o naléhavé potřebě snížit porodnost
v celosvětovém měřítku.

Hlavním cílem dokumentu bylo dosáhnout do roku 2000 porodnosti (v průměru 2 děti na rodinu) a udržet maximální úroveň populace v rozmezí 8 miliard lidí. Rozdělení zahraniční pomoci rozvojovým zemím bude záviset na jejich ochotě přijímat tyto programy.

Když Nigérie odmítla zavést programy radikálního osvícení sexu podporující promiskuitní sex a homosexualitu, hrozily jí západní země ukončení externí pomoci . Bylo identifikováno 13 zemí, ve kterých by měla být použita kontrola porodnosti v prvním případě.

"... hlavní důraz by měl být kladen na největší a nejrychleji rostoucí rozvojové země, které mají zvláštní politický a strategický význam pro Spojené státy. Mezi tyto země patří Indie, Bangladéš, Pákistán, Nigérie, Mexiko, Indonésie, Brazílie, Filipíny, Thajsko, Egypt, Turecko, Etiopie a Kolumbie. Společně tvoří 47% současného populačního růstu. " [15]

Dokument navrhuje "zaměřit se na vzdělávání a indoktrinaci mladší generace, pokud jde o vhodnost menší rodiny", a upozorňuje na potřebu potratů, aby se snížila plodnost.

V roce 1975 se NSSM-200 na příkaz prezidenta Forda stal průvodcem akcí v oblasti americké zahraniční politiky. To, co bylo dříve především soukromým dobrodružstvím elitářů, se tak stalo státním programem realizovaným na úkor daňových poplatníků. V současné době neexistuje důkaz, že používání směrnic NSSM-200 přestává být oficiální politikou Spojených států.

V současné době je porodnost ve Spojených státech pod úrovní nezbytnou pro přirozenou reprodukci populace. Podle Národního centra pro statistiku zdraví (NCHS) se v roce 2017 v USA narodil nejmenší počet kojenců za posledních 30 let . Míra plodnosti byla nejnižší po celou dobu pozorování (tj. více než sto let) a průměrný počet narození na ženu klesl na minimum od roku 1978 - 1,76. [ 16 ]

Na Světové populační konferenci OSN v Bukurešti v roce 1974 přijalo 137 zemí (všechny kromě Vatikánu) závazky zaměřené na snížení porodnosti, od té doby se snížila míra růstu světové populace.

Tabulka sice v RJ, ale srozumitelná i pro neruštináře:

Ačkoli IPPF vyhlašuje neutralitu ohledně potratů, jeho bývalý prezident Fredrik Say ve svém projevu z roku 1993 objasnil, že organizace, které nejsou připraveny podporovat potrat v praxi nebo teoreticky, se nemohou spoléhat na členství v IPPF [29] . Bývalý ředitel IPPF Malcolm Potz tvrdil, že bez rozsáhlého programu podpory potratu nebylo možné zahájit a realizovat žádný program plánování rodiny. Rovněž uvedl, že restriktivní zákony potratů jsou zastaralé a neodpovídají modernímu světu, a proto mohou a musí být porušeny [30] .

Tento světonázor je oficiálně zakotven ve směrnicích IPPF:

"Asociace pro plánování rodiny a další veřejné organizace by neměly jako důvod pro nečinnost využívat legislativní vakuum nebo přítomnost zákonů, které jsou pro nás nepříznivé. Akce mimo zákon a dokonce i proti zákonu je součástí procesu řízení změn. " [31]

Po smrti Margaret Sangerové v roce 1966 všichni následní prezidenti IPPF prohlásili svůj závazek k linii Sanger.

V současné době provádí IPPF s ročním rozpočtem 1 miliarda dolarů [32] své nenávistné aktivity ve více než 190 zemích pod záminkou dobrých úmyslů.

Žádný z deklarovaných cílů Federace - ochrana reprodukčního zdraví, ochrana mateřství, posílení prestiže rodiny, prevence pohlavních chorob atd. - nebyl dosažen. Byl však dosažen skutečný cíl - porodnost se výrazně snížila.

V současné době rostoucí "klimatické hnutí" zahrnulo do svého programu snížení počtu narozených dětí. Jeho členové také iniciovali hnutí " Žádná budoucnost, žádné děti", jehož účastníci se zavazují, že nebudou mít děti, dokud vlády nepřijmou seriózní opatření týkající se "antropogenní změny klimatu".

Německá učitelka se proslavila po vydání knihy, ve které naléhá na Němky, aby nerodily děti. Podle ní každé nenarozené dítě zachraňuje svět před 9 441 tunami oxidu uhličitého.

Po odstranění prázdné rétoriky, která chrání "zdraví ženy" a "lidská práva", uvidíme neo-malthusianismus tak, jak je - vzpoura proti lidskému životu, tradici a pokroku, využívající myšlenku ochrany dětí pro ničení rodiny.

P.S.

Spisovatel a vědec Arthur Clark ve své futurologické předpovědi, mluví o přelidnění, navrhl různé metody depopulace, mezi nimiž byla vynucená homosexualita:

"Možná přijde čas, kdy se homosexualita stane prakticky povinnou, a nejen pouze módní. Opravdu to bude pikantní paradox, pokud z dlouhodobého hlediska - a vezmeme-li jako naše kritérium přežití lidstva jako celku - bude tento kontroverzní instinkt cennější než přežití, než touha se reprodukovat."

ZDROJE

  1. Druhá krize (1998)
  2. Žena a nová rasa (1920)
  3. Plán na kus (1932)
  4. Anděl smrti: Životopis Margaret Zanger, zakladatelka IPPF (1995)
  5. A. Carlson: Společnost, rodina, osobnost (2003)
  6. Americký růst populace a plánování rodiny (1970)
  7. Kruh SIECUS: humanistická revoluce (1973)
  8. Kingsley Davis, Populační politika: Budou současné programy úspěšné? (1967)
  9. Matthew Connelly, kontrola populace je historie: nové perspektivy mezinárodní kampaně k omezení růstu populace (2003)
  10. FS Jaffe: Činnosti související se studiem populační politiky pro Spojené státy (1969)
  11. Richard Nixon, zvláštní poselství Kongresu o problémech růstu populace. Online Gerhard Peters a John T. Woolley, projekt amerického předsednictví https://www.presidency.ucsb.edu/node/239625
  12. Rockfellerova komise pro růst populace a americkou budoucnost (1972)
  13. The Free Lance - Star, 19. prosince 1967: Shokely vysvětluje plán Baby.
  14. Zpráva ALEC o Alfredu Kinseyovi
  15. Memorandum o studii národní bezpečnosti 200, Důsledky celosvětového růstu populace pro americkou bezpečnost a zájmy v zahraničí, 1974
  16. Počet novorozenců ve Spojených státech klesl na minimum za 30 let
  17. I. Medveděv, T Shishova "Demografická válka proti Rusku"
  18. Anketa: Rusové úmyslně odmítají mít děti
  19. Demografická bezpečnost Ruska: regionální ukazatele, hodnocení výsledků
  20. Řečník konference o udržitelném rozvoji vyzval k 90% snížení světové populace
  21. RusNanoTech Conference, 2011
  22. Výskyt syfilis v Rusku 1985-2001
  23. Valerie Riches: Sex a sociální inženýrství
  24. 90. roky stálo Rusko téměř 10 milionů životů: demografická studie
  25. Rosstat: plodnost, úmrtnost a přirozený růst populace 1950-2016
  26. AIF: Podle čísel a skutečností: Ženy v Rusku provádějí 3,5 milionu potratů ročně
  27. Koncepce státní rodinné politiky Ruské federace na období do roku 2025
  28. Uznání hlavního lékaře: Od státu dostávám 20 milionů na potraty
  29. Nebezpečné potraty musí být nyní vyřešeny (1993)
  30. Malcolm Potts (1970, 1979)
  31. IPPF: Lidské právo na plánování rodiny (1984)
  32. AIF: Jak můžeme zachránit lidi?

Zdroj: pokec24

Líbí se vám naše stránky a síla svobodných informací, které šíří? Prosíme, podpořte nás!

I malá částka zaslána anonymně pomůže a předem Vám za to moc děkujeme!

Podpořit nás můžete ZDE

  • facebook
  • twitter
  • pinterest
  • vk
0

Tagy:

Depopulace, Genocída Předchozí Další

Odeslat komentář

Přihlášený uživatel: Eritree. Odhlásit se?

Související příspěvky

Hlavní, Komentáře, Svět 6. července 2021

DAVY ĽUDÍ PO ZISTENÍ, ČO SPÔSOBUJE MRNA KTORÚ DO NICH VSTREKLI, ZLYNČUJÚ VŠETKÝCH, KTO VYDAL NARIADENIA A REKLAMU NA OČKOVANIE. ČO ZISTIL - PREČO MUSEL ZOMRIEŤ McAFEE? - TOP INFO!!!

O Kanaďanoch sa hovorí, že sú extrémne zdvorilí a predsa zvalili sochu Alžbety a podpálili katolícke kostoly

Historie, Hlavní, Komentáře, Slovensko, Svět 2. července 2021

NAJVÄČŠÍ HOLOKAUST NA SVETE - GENOCÍDA SLOVANOV ZATIAĽ NEBOLA OFICIÁLNE UZNANÁ TAK, AKO OVEĽA MENŠIE GENOCÍDY ARMÉNOM, ŽIDOM, KAMBODŽANOM ALEBO RWANĎANOM. TOTO JE NUTNÉ ZMENIŤ!

SLOVENSKO: Slovanské združenie Slavica a zástupcovia viacerých občianskych organizácií si pred pár dňami už po štvrtýkrát pripomenuli

Hlavní, Komentáře, Svět, Zajímavosti 2. července 2021

KABALA II, 14. část - ÉRA DEPOPULACE (VIDEO, CZ Titulky + PŘEPIS)

Co je agenda depopulace neboli vylidnění a jak vypadá v našich denodenních životech? Ve videu se dozvíme

CZ24 NEWS

Je nezávislý zpravodajský portál určen pro Čechy a Slováky na celém světě a v žádném případě se neřídí legislativou EU. Uvítáme jakékoliv hodnotné komentáře a články pro publikování. Přes kontaktní formulář můžete napsat naším redaktorům - krajanům v Londýně, Torontu a Shanghai svoje postřehy a návrhy na zveřejnení. Považujte prosím tento neziskový, necenzurovaný Zpravodajský portál za nezištnou službu a dar našim národům.

https://cz24.news/depopulacni-technologie-hororove-bestialni-plany-a-casova-osa-genocidy-populace-planety-zeme/

Spousta detoxikačních inspirací od Iuliana Adriana:

Jak odstranit chemickou toxicitu / nanotechnologii z těla: 1. Dejte špetku vysoké atmosféry, nutriční mořskou sůl, pravá sůl Redmond, bambusová sůl, naprogramovaná s láskou, držící v úmyslu blokovat nano proliferaci, přikazovat odvázání a pročištění výkaly a moči všechny nano částice bezpečně, bez poškození fyziologie, jídla a pitné vody denně, každé jídlo, každá sklenice vody. Nejdůležitější věc, kterou můžete udělat! 2. Vypijte 1 unci jablečného octa v 1 šálku vody, 3 krát denně. Pokud je to příliš silné, udělejte dva šálky vody. 3. Vezměte třikrát denně třikrát denně 1/4 lžičky potravinářské jedlé limonády bez hliníku v čerstvě vymačkané citronové vodě. 4. Berte doplňky boru podle režie. 5. Užívejte aktivní uhlí dvakrát až třikrát denně se spoustou vody. Je to pořadač a má zácpu. 6. Tekutý Zeolit pro tahání těžkých kovů. 7. Vezměte L Glutathion. Buďte jemní, když s tím začnete pro ohrožení imunity. Pokud nemůžete tolerovat ústně, vezměte kapsli a vložte vaginálně nebo análně, aby se aminokyselina dostala do vašeho systému a játra jemně. 8. Potraviny vysoké v přírodním L Glutathion je chřest a artyčoky zeměkoule. Dobrou chuť! 9. Zlatá pasta: Udělejte a užívejte zlatou pastu třikrát denně. Recept na google. Make up. Můžete mrznout navíc. Skvělé na zánět, bolest a mnoho dalšího. 10. Zlaté mléko: Přidejte zlatou pastu do kokosového mléka, kozího mléka, syrové kravské mléko, mandlové mléko doma vyrobené. Přidejte skořici, hřebíček, kardamom, kayenne, cokoliv si přejete. Pijte před spaním. Zánětový buster. Slibný buster. 11. D3 s K2 denně. 12. Bentonitová hlína, vezměte perorálně k extrakci toxinů z útrob. 13. Vezměte si chlorofyl. Chlorella je nyní velmi kontaminovaná, stejně jako spirulina. Chlorofyl je čistší. 14. Vezměte si zemi diatomace, ale začněte pomalu pro oslabená těla, zejména lidé, kteří jsou zbaveni kandidáty. Prach na malíčku, abyste se ujistili, že ho tolerujete. 15. Denně užívejte oreganový olej. 16. Vezměte olej z koriandru. 17. Používejte Manukový med denně. 18. Dejte 2-4 kapek peroxidu vodíku 35 % potravinového stupně vodíku do 1 litru vody a pití. To okysličuje krev zabíjející patogeny. 19. Vezměte vysoce známý hořčík nebo používejte hořčíkový olej transdermálně. 20. Denně užívejte stopový minerál vysoké třídy. 21. Použijte Ilumodový jód a Nascentní jód. Navrhovaná dávka je 3-5 kapek ve 16 oz vody, po 7 dnech lze tuto dávku bezpečně zdvojnásobit na 6-10 kapek na 16 oz vody. 22. Essiak Tea léčí rakovinu, plísně, těžké kovy, toxicitu 23. Tekutý křemičitý odstraňuje z těla různé druhy patogenů 24. Tea tree olej, 1 kapka v manukovém medu 25. Strukturované stříbro v pozastavení. Navrhovaná dávka je 2-3 kapek na 1 litr vody, 2 krát denně. 26. Vezměte si MMS 27. Užívejte kyseliny plné kyseliny 28. Použijte koloidní stříbro zejména nosní sprej. 29. CBD olej, vysoká bio známka 30. Denně užívejte potraviny vitamin C. Tapioca je skvělá z Čistých vzorců. 31. Jezte spoustu pomerančů, grapefruitů, citronů a limetek. Vezměte slupky libovolného a všeho výše uvedeného. Suché. Mlýnek na kávový mlýnek bez zbytku kávy až do prášku. Dejte do sklenice. To je tvůj dokonalý vitamín C. 32. Očista vody na 3 dní. Stačí citron ve vodě nebo jablečný ocet ve vodě jen na tři dny se stopovými minerály. 33. Jezte tuny artyčoků se sunčokem, organické. Umytí. Rošt. Přidejte čerstvě vymačkanou citronovou šťávu a dejte do lednice, syrové. Vyrovnává hladinu cukru v krvi a stahuje záření zejména tímto syrovým, predigestovaným způsobem. Před jídlem jezte alespoň 1 TBS nebo malou mísu mezi jídly. 34. Jezte řepu. Umytí. Rošt. Přidejte citron čerstvě vymačkaný. Chladící. Nasadit saláty. Na straně jídla. Mezi jídly. Tím se léčí vše, zejména krev, játra, žlučník, takže můžete detoxikovat. 35. Denně jezte jeden až dva syrový stroužek česneku. Sněz celé. NEŽvýkej. Nechte to pomalu rozpustit v žaludku. Pokud musíte stříhat na polykání, střih, nechte odpočívat 1 minutu. Napij se. 36. Použijte kayenne na všechno. Nasadila jsem většinu potravin. Čistí játra a střeva. Habenara taky. Čistič krve. 37. Ráno, než začnete dělat cokoliv jiného, uvařte si citronový čaj. Přineste vodu s 1/4 až 1/2 citronem s kůží, umytou, ve vodě na vaření. Strmých 20 minut. Přidejte 1 lžičky javorového sirupu. Špetka kajenského pepře. Napij se. A pak 38. Olejový švih s použitím kokosového oleje, sezamového oleje nebo oleje z kmínových semínek. 20 minut švihnete v puse, stahujete přes jazyk a nahoru do dásní. Plivnout na toaletu nebo venku. Denně. 39. Džus denně. Citrus, jablko, ovoce, celer, mrkev, řepa, cuketa, koriandr, petržel, veges... a nápoj do 20 minut kompletně. Sněz i dužinu. Do polévky, dušené, na saláty. 40. Použijte olej z kmínových semínek na saláty, berte zvlášť, ale denně užívejte nejméně 1 TBS denně. Léčí játra. Žlučník. Střevo. Tělo. 41. Jezte syrovou cibuli a česnek na salátech a veges. Pokud vaříte česnek, počkejte do konce. Vypněte jídlo od vaření. Dejte tam čerstvý česnek. Talíř. To je dost vaření česneku, které kdy potřebují. 42. Uvařte čerstvou petržel v hrnci vody. Přiveďte k vaření, povařte 1 hodinu. Přidejte vodu navíc. Když je hotovo, přidejte citron, javorový sirup. Skvělé. Chladící. Napij se. Skvělé pro detoxikaci ledvin. 43. Jezte spoustu syrového koriandru nebo čaje z koriandru. Stejné jako výše. Prostě vynechte citron. Detoxikuje těžké kovy. Udělejte sofrito a použijte syrové. 44. Na podrážky nohou dejte nakrájenou cibuli na hodinu až přes noc. Tohle je silný detoxikátor. Nepodceňujte to. U dětí a autoimunity poškozených, začněte s 30 minutami na hodinu. Vyhněte se expozicím, když to děláte. 45. Koupit práškovou hlínu. Přidejte 1/4 až půl hrnku do horké koupele nohou. Namočte nohy do hliněné vody na 30 minut. 46. Opět prášková hlína. Smíchejte pár TBS v teplé vodě. Rubová hliněná pasta na krk, pod paží, kolem prsou, kolem třísel, spodní část nohou - lymfatické uzliny. Nechat sušit. Sprchovat se. Potom suchý kartáč. 47. Udělejte nevoňavou koupel na nohy Epsomské soli. Přidejte velmi horkou vodu v ploché vaně. Přidejte 1/2 až 1 hrnku Epsomské soli. Namočte na 30 minut na hodinu a přidejte horkou vodu, pokud voda ochlazuje. 48. Namočte do vířivky epsomských solí s tělem plně ponořeným. Namočte 30 minut až hodinu. 49. Po ručníku z koupele nebo sprchy mít ve spreji naplněné ve spreji se sníženou na 3 % z potravinářského peroxidu vodíku. Sprej na tělo lehce a vetřete nebo pokud je oslabený, sprejte ve vzduchu před sebou a projděte mlhou, nahou. Neschněte. Okysličuje krev zabíjející parazity, houby a další. 50. Suchý kartáčový lymfatický systém jemně, denně nebo třikrát týdně, nahý. Použijte sprchový kartáč a po YouTube tutoriálu, pořádně rozhýbejte lymfy. 51. Bounce na odskoku denně po dobu 20 minut. 52. Tři dny po sobě tři dny po sobě udělejte ricinové balení přes játra. Třetí večer si vezměte unci čistého olivového oleje a unci vymačkaného citrónu. Odpočívej na pravé straně. Vyčistí vám játra. 53. Použijte ricinový olej přes bolavé lymfy, zejména prsa dámy. Dejte si horkou sprchu. Mist s hydroperoxidem. Rubový ricinový olej přes játra, nebo přes prsa, kde jsou lymfy, nebo přes tlusté střevo. Šaty do teplého flanelu nebo jemné bavlny. 54. Udělejte mistrovskou očistu, jíte čtyři dny jen ovoce a zeleninu, zatímco děláte ricinové balení přes játra. Čtvrtý nebo pátý den spláchněte pomocí čistého olivového oleje a čerstvě vymačkaného citronu. NIKDY NEUžívejte epsomské soli, jak je doporučeno. Je to velmi nebezpečné. (Podívejte se na mou hlavní očistu.) Udělejte to jednou za měsíc, pokud je to dostatečně silné. 55. Získejte iontovou koupel nohou (Ebay, Amazon) a používejte ji řádně dvakrát týdně. Denně jsem to dělal. Vytahuje toxiny skrze póry nohou. Stojí to za to. 56. Udělejte bio kávový klystýr. Tohle krásně čistí játra. (Najděte soupravy s kávou na Amazonu. ))) 57. Dělejte koloniku doma nebo u 5 hvězdičkového hydroterapeuta. 58. Vezměte si Selen. Fenom antioxidant. 59. Mléčný bodlák je silná rostlina, která obsahuje složený silybin, který podporuje fungování jater, orgán odpovědný za detoxikaci. 60. Pro velmi slabé ledviny: ′′ domácí dialýza ′′ Na DVA TÝDNY, DVA DENNĚ: Vezměte 5 galonový čistý kbelík a naplňte horkou vodou. Tak horko, jak to můžeš vydržet. Přidejte 1 hrnek epsomské soli bez vůně. Dejte nohy do kýblu s horkou vodou tak vysoko, jak to jen jde. Zabalte se do teplé deky. Nasaď si klobouk. Namočte se v této horké vodě ke kolenům, dokud na čele nevypukne pot. Odstraňte nohy. Dvakrát denně je skoro dobrá jako dialýza. 61. Dejte do zvlhčovače u postele nebo stolu, atd. tyto ingredience pro detox plicní chemtrail • 1 kapka 35 % peroxidu vodíku • 4 kapek Zeolitu (podívejte se prosím na mou recenzi na Zeotrex) • 2 kapek MMS (Zázračné minerální řešení) • Špetka borate sodného (umístěte v nádobě na vodu a třeste do rozpuštění) • 4 kapek koloidního stříbra TriGuard • 1 kapka oleje z Oregana • 2 kapky oleje z koriandru 62. Ujistěte se, že vše, co požijete, vdechnete a nasadíte na pokožku, je 100 % organické, bez chemie, bez kovu. Přerušte všechny položky fluoridu. Nepoužívejte ŽÁDNÉ deodoranty, zubní pastu, tampóny, chemické čističe, vůně, mýdla, make up atd. Pokud nechcete otravu oblohou, přestaňte se otravovat toxickými potravinami a produkty! Nedělejte všechno najednou. Toto je komplexní seznam toho, co dělat, abyste očistili své tělo od znečištění chemtrail a veškerého znečištění, ale MUSÍTE otravu ukončit sami.

Mike Adams: AKO SI VYROBIŤ PROTIJED NA NEUTRALIZOVANIE VRAŽEDNÝCH COVIDOVÝCH MRNA VAKCÍN

od Redakce CZ24 News 0 komentářů 1.61k



Vyhlásenie: Informácie uvedené v tomto článku slúžia len pre informačné účely. Nič z tu uvedeného nie je určené na diagnostikovanie, ani na liečbu žiadneho ochorenia a vo vzťahu k týmto informáciám nie sú ponúkané na predaj žiadne výživové doplnky ani lieky.

Šíria sa reči, že čaj z borovicového ihličia možno ponúka riešenie na "šírenie" alebo tiež prenos látok v súvislosti s vakcínami proti ochoreniu Covid-19, čo je zrejme jav, kedy zaočkovaní ľudia majú šíriť škodlivé častice alebo látky na ostatných vo svojom okolí.

V príspevku na blogovej stránke WordPressu s názvom "Ambasádor lásky" sa uvádza:

Na súčasnú nákazu hrotovým proteínom je jeden potenciálny liek, ktorý sa nazýva suramín. Nachádza sa v mnohých lesoch na celom svete, v borovicovom ihličí.

Suramín má tlmiace účinky na zložky koagulačnej kaskády a na nevhodnú replikáciu a modifikáciu RNA a DNA. Nadmerná koagulácia spôsobuje krvné zrazeniny, minizrazeniny, mŕtvice a nezvykle silné mentruačné cykly.

Čaj z borovicového ihličia je jeden z najúčinnejších jestvujúcich antioxidantov a je o ňom známe, že lieči rakovinu, zápaly, stres a depresiu, bolesť a respiračné infekcie. Borovicový čaj tiež zabíja parazity.

Video (v angličtine) uvedené nižšie v tomto článku ukazuje dve metódy extrakcie. Obe sú jednoduché, nenáročné a lacné a dajú sa použiť takmer všade.

Borovicové ihličie na neutralizáciu následkov covidových vakcín

Čerstvé borovicové ihličie z vhodných stromov sa už stáročia používa ako zdroj vitamínu C a ďalších fytochemikálií, ktoré pôvodní Američania používali na liečbu respiračných infekcií a dalších ochorení.

O vitamíne C je známe, že lieči skorbut, keďže ide o chorobu z nedostatku vitamínu C.

Borovicové ihličie obsahuje veľa ďalších látok, ktoré zrejme znižujú zhlukovanie krvných doštičiek v krvi, čo potenciálne zabraňuje krvným zrazeninám, vedúcim k diagnózam ako sú mŕtvice, infarkty a pľúcne embólie.

Borovicové ihličie využívajú prírodné národy celého sveta ako potravu aj liek už tisíce rokov.

Dnes je mnoho ľudí presvedčených, že borovicové ihličie by mohlo byť schopné poskytnúť ochranu pred hrotovými proteínmi - čo sú podľa niektorých expertov "umelo vytvorené biologické zbrane, nachádzajúce sa vo vakcínach proti ochoreniu Covid".

Údajne sa tieto hrotové proteíny dokážu tiež šíriť z očkovaných ľudí na neočkovaných, čo by mohlo znamenať, že sa jedná o "biologické zbrane určené na dosiahnutie globálnej depopulácie".

Podľa tvrdenia Dr. Judy Mikovitsovej:

"Globalisti dobre vedomí toho, že čaj z borovicového ihličia je odpoveďou na zbrane covidovej depopulácie a že tento čaj potajme užívajú na svoju ochranu pred tou istou pohromou, ktorú vypustili na svet."

Čo hovorí o borovicovom ihličí a covide veda

Ako publikujúci laboratórny vedec som sa rozhodol zamerať na túto otázku s pomocou svojich laboratórnych znalostí a skúseností. Varenie borovicového ihličia pre získanie čaju je metóda extrakcie, ktorá sa bežne využíva tak v potravinárstve, ako aj v tradičnej čínskej medicíne (TCM).

Voda funguje ako rozpúšťadlo a pôsobením tepla a času sa niektoré fytochemikálie z borovicového ihličia extrahujú do vody, vytvárajúc tak čaj z borovicového ihličia (to je celá jeho príprava).

Pri štúdiu uverejneného vedeckého výskumu na túto tému som mal dve základné otázky:

  • Aké molekuly sa nachádzajú v borovicovom ihličí a aká je ich funkcia vo vzťahu k zamedzeniu krvných zrazenín či ochrane nezaočkovaných pred šírením látok produkovaných vakcínami proti ochoreniu Covid v telách očkovaných?
  • Ktorá metóda extrakcie na získanie týchto molekúl z borovicového ihličia je najlepšia? Existuje nejaká technicky nenáročná metóda extrakcie, ktorú môže, bez potreby laboratória, použiť takmer každý?

Výskumom som zistil, že borovicové ihličie neobsahuje iba suramín, veľkú molekulu, ospevovanú za rôzne medicínske účinky, ale aj kyselinu šikimovú.

Kyselina šikimová je základom Tamiflu a je to molekula, nachádzajúca v čínskej liečivej rastline badián

Predstave si moje prekvapenie, keď som zistil, že borovicové ihličie obsahuje kyselinu šikimovú, rovnakú molekula, aká sa nachádza v rastline badián, používanej tradičnou čínskou medicínou na liečbu kolík a respiračných ochorení.

Denník The Boston Herald uverejnil v roku 2010 príbeh o výskumníkoch, ktorí skúmali techniky extrakcie na získanie kyseliny šikimovej z borovicového ihličia, aby mohli túto surovinu poskytnúť farmaceutickému priemyslu na výrobu antivírusových, protichrípkových a protipandemických liekov na predpis.

Píše sa tam:

Výskumníci z Mainskej univerzity v Orone hovoria, že našli nový a relatívne ľahký spôsob extrakcie kyseliny šikimovej - hlavnej zložky lieku Tamiflu - z ihličia borovice.

Podľa profesora chémie Raya Forta Jr. sa dá kyselina šikimová získať z ihličia borovice hladkej, borovive smolnej a ďalších ihličnatých stromov jednoduchým povarením ihličia vo vode.

Extrahovaná kyselina by však mohla byť cenná, pretože Tamiflu je celosvetovo najpoužívanejší anivírusový liek na liečbu prasacej chrípky, vtáčej chrípky a sezónnej chrípky. Hlavným zdrojom kyseliny šikimovej je treaz badián, nezvyčajne hviezdicovo tvarovaný plod rastúci na malých stromoch, pochádzajúcich z Číny.

Výskum bol financovaný z celého radu zdrojov, a to Maineským technologickým inštitútom, Ministerstvom poľnohospodárstva USA, Nadáciou národnej vedy a chemickou fakultou univerzity.

Štúdia Analýza obsahu kyseliny šikimovej v ihličí borovice Pinus massoniana a aktivity proti zhlukovaniu krvných doštičiek uverejnená v ResearchGate potvrdzuje, že kyselina šikimová pôsobí proti vytváraniu zhlukov krvných doštičiek, čo znamená, že pomáha zabraňovať krvným zrazeninám.

Štúdia zistila, že borovicové ihličie obsahuje asi dve tretiny kyseliny šikimovej z množstva obsiahnutého v badiáne:

Ihličie borovice Pinus massoniana = 5,71% kyseliny šikimovej

Badián = 8,95% kyseliny šikimovej

Vieme teda, že ihličie borovíc, ktoré sú extrémne bežné v celej Severnej Amerike, Číne a Európe, obsahujú kyselinu šikimovú, druh "zázračnej" molekuly, ktorá sa možno ukáže ako neuveriteľne užitočná pri zabraňovaní tvorbe krvných zrazenín a ochrane ľudí pred respiračnými infekciami.

Ďalší výskum ma priviedol k štúdii 17 Optimization of Extraction Conditions of Shikimic Acid in Pine Needles Based on Artificial Neural Network (17 optimizačných podmienok na extrakciu kyseliny šikimovej z borovicového ihličia založených na umelej neurónovej sieti), ktorá na optimalizáciu podmienok extrakcie a získanie vysokoúčinného extraktu z borovicového ihličia použila výskum neurálneho sieťovania.

Spomínaná štúdia ponúka pre optimalizáciu extrakcie nasledovný recept:

  • Použite približne 75% alkoholu (napr. vodky) a 25% vody
  • Použite ultrazvukový čistič s nádobou z nerezovej ocele
  • Nastavte teplotu na 65° C
  • Na každých 10 gramov borovicového ihličia použite 280 ml extrakčného roztoku
  • Ultrazvuková extrakcia by mala trvať 25 minút

Tento hotový "čaj" by sa mal kvôli odstráneniu väčších častíc precediť cez kávový alebo iný papierový filter. Výsledná tekutina bude obsahovať kyselinu šikimovú, suramín, pigmenty a rôzne terpény a obvykle bude mať nejaké sfarbenie a dosť ostrú chuť.

Pozrite si toto video, aby ste videli, ako som použil ultrazvukový čistič na vytvorenie vodného extraktu z rozmarínu:

Ako extrahovať kyselinu šikimovú použitím bežného kávovaru

Najvzrušujúcejším zistením v tomto výskume bolo objavenie publikovanej vedeckej štúdie, ktorá opisuje použitie bežného kávovaru na získanie vysokoúčinného extraktu kyseliny šikimovej z badiánu.

Táto štúdia bola publikovaná v Science Direct pod názvom: Total quantification and extraction of shikimic acid from star anise (llicium verum) using solid-state NMR and cellulose-dissolving aqueous hydroxide solutions.

V roku 2015 bola uverejnená v Organic Letter sa objavuje sa aj ako PDF na webovej stránke Oregonskej univerzity.

Ak by náhodou hore uvedená štúdia časom niekde "zmizla", vytvorili sme zálohu, ktorú nájdete TU.

V tej štúdii využívajú tlakovú komoru kávovaru na vykonanie extrakcie kyseliny šikimovej z badiánu za použitia tepla a tlaku.

Podľa mojich skúseností sa pre dosiahnutie podobného výsledku dá badián nahradiť čerstvým borovicovým ihličím (zeleným, nie hnedým), extrahujúc kyselinu šikimovú z ihličia. Na podporu účinnej extrakcie je vhodné ihličie najprv zomlieť, použijúc lacný mlynček na bylinky.

Tento proces mám v úmysle zopakovať v mojom laboratóriu, napadlo mi však, že by som toto mal čím skôr zdieľať verejne, kvôli smrtiacej hrozbe, ktorú pre ľudstvo momentálone môžu predstavovať na zbraň upravené vakcíny proti covidu.

Autori štúdie ďalej potvrdzujú, že kyselina šikimová dokazuje účinnosť ako antivírusová molekula, ktorá tiež v tele inhibuje vírusovú replikáciu:

Užitočnú biologickú aktivitu preukazujú aj deriváty kyseliny šikimovej. Najmä známy antivírusový liek oseltamivir (Tamiflu), využívaný na liečbu sezónnej chrípky a použitý aj počas epidímií chrípok H1N1.

Štúdia realizovaná v austrálskej Tasmánii zámerne hľadala lacnú a technicky nenáročnú metódu extrakcie kyseliny šikimovej z bežných rastlín (borovicového ihličia):

Touto metódou je lacná, rýchla, tlaková extrakcia horúcou vodou... prvý príklad labratórneho použitia jednoduchého kávovaru pre uľahčenie extrakcie prírodných produktov (iných než kofeínu) z rastlinného materiálu.

Konkrétne sme sa snažili využiť relatívne lacné, nekomplikované a komerčne dostupné zariadenie pre docielenie extrakcie mnohogramových množstiev badiánu. Logicky, keďže čerpadlo v kávovare umožňuje stály prítok vody o teplote do 96° C a pri obvyklých tlakoch 9 barov, sme boli presvedčení, že taký systém bude vhodný pre naše účely.

Tento nápad je svojou jednoduchosťou naozaj geniálny. A autori štúdie boli schopní prostredníctvom relatívne jednoduchého procesu extrahovať a následne purifikovaťč kryštály kyseliny šikimovej.

Môže to znamenať, že "liek" na covid je voľne dostupný a rastie na mnohých kontinentoch

Výsledkom tohto všetkého je, že možný "liek" či "protijed" na covid - alebo aspoň na obranu proti šíreniu, resp. prenosu covidu - už poskytuje Matka Príroda a je voľne dostupný na viacerých kontinentoch.

Bez toho, aby sa museli spoliehať na patentované, kontrolované farmaceutiká a vakcíny (potenciálne zmenené na zbrane, určené na šírenie ochorenia a dosiahnutie globálnej depopulácie prostredníctvom masových úmrtí), môžu ľudia, ktorí chcú prežiť covidový holokaust, jednoducho zbierať a za použitia kávovaru spracovávať borovicové ihličie a pripraviť si vlastný liek.

Prirodzene, radi by sme k tomuto všetkému videli ďalší výskum - a riaďte sa, prosím, nižšie uvedenými bezpečnostnými opatreniami - no je jasné, že veda a zdravotnícky establišment stratili všetku dôveryhodnosť či záujem chrániť ľudstvo a teraz zámerne pracujú na vyhubení miliárd ľudských bytostí.

Preto je beznádejné čakať, že farmaceutický priemysel bude skúmať bežné liečivé rastliny. Na taký výskum nebude nikdy dostatok financií, keďže tieto zistenia nezvyšujú zisky z vakcín a liekov Big Pharmy.

No u tých, ktorí sú schopní dostať sa k správnym druhom borovicového ihličia - a tých, ktorí nie sú tehotní, alebo sa nechystajú otehnotnieť, pozrite nižšie - sa tento prostý prírodný liek môže nakoniec osvedčiť ako "zázračný" liek, zachraňujúci životy tak pred covidom, ako aj pred vacínami naň.

Aby bolo jasné, my borovicové ihličie ani extrakty z neho nepredávame, a tak censori a regulátori, snažiaci sa zakázať tento článok, budú musieť ísť obťažovať niekoho iného. My tieto informácie poskytujeme tak ako sú, bez záruky, v záujme "núdzového uverejnenia" pre dobro ľudstva a so zámerom zachrániť životy pred smrtiacimi vakcínami.

Ak sa chcete o tejto vzrušujúcej téme a možnom lieku proti vakcínam na covid dozvedieť niečo viac, vypočujte si celý podcast Mika Adamsa z Natural News:

Bezpečnostné upozornenia pri použití borovicového ihličia

Pred požitím akéhokoľvek čaju či extraktu z rastlín sa ubezpečte, že viete, aké rastliny používate. Nie všetky borovice sú vhodné a niektoré ihličnany - napríklad tisy - sú jedovaté.

Je všeobecne známe, že u dobytka dochádza po konzumácii čerstvého borovicového ihličia ako potravy k spontánnym potratom, takže každá žena, ktorá čaká, že otehotnie (alebo už tehotná je), by sa mala pitiu čaju z borovicového ihličia očividne vyhýbať. Len pre istotu.

Všetci "prebudení" hlupáci vedy na celom svete zabudli, že otehotnieť môžu iba ženy, takže toto konkrétne upozornenie očividne neplatí pre mužov. Ak si myslíte, že muži otehotnieť môžu, tak ste už utrpeli kognitívne poškodenie vakcínami proti covidu a mali by ste okamžite vyhľadať lekársku pomoc.

Verí sa, že spontánne potraty spôsobujú aj aurakária štíhla a borovica Pinus ponderosa a zrejme by ste sa im mali vyhnúť. Nepoznáme celé zloženie rôznych druhov borovíc, preto nemôžeme s čistým svedomím nikomu povedať, aby pil akýkoľvek čaj z borovicového ihličia.

Ak sa preň rozhodnete, používajte zdravý rozum a všetky nevyhnutné opatrenia a pracujte s kvalifikovaným naturopatom na stanovení bylinnej stratégie, kompatibilnej s vašou vlastnou biológiou a konkrétnymi zdavotnými cieľmi.

A tiež si buďte vedomí toho, že čaj z borovicového ihličia môže neočakávane reagovať s liekmi na predpis, z ktorých väčšina je sama osebe toxická.

Tento extrakčný postup potvrdíme použitím kávovaru a jediného štvorpólového hmotnostného spektrometra v laboratóriách CWC Labs

Dobrou správou v tomto všetkom sa javí byť, že si ľudia môžu každodenne pripravovať kyselinu šikimovú z borovicového ihličia použitím obyčajného kávovaru.

Prípadne, pre dôkladnejšiu extrakciu širšieho spektra terpénov, môžu ľudia pre získanie takých extraktov využiť ultrazvukový čistič (pozrite vyššie prvé video).

Ako službu verejnosti teraz rozbieham laboratórny projekt v mojom súkromnom laboratóriu pre zopakovanie tejto extrakčnej metódy kyseliny šikimovej, no namiesto badiánu používam borovicové ihličie:

  • Kupujeme normy pre kyselinu šikimovú a kvôli kvantifikácii kyseliny šikimovej skúmame metódu hmotnostného spektrometra.
  • Kupujeme jednoduchý mlynček na bylinky a čistý, nový kávovar na otestovanie extrakcie
  • Po skončení máme v pláne uverejniť video z nášho laboratória, v ktorom vám ukážeme výsledky našich pokusov o extrakciu.

Zrejme použijeme ihličie borovice kadidlovej, ktorá je rozšírená v našej oblasti stredného Texasu. Obsah kyseliny šikimovej v borovici kadidlovej zatiaľ nepoznám.

Podľa štúdie zo Stanfordu sú rúška bezcenné, škodia zdraviu a môžu viesť k predčasnej smrti

19/05/2021 autor: redakcia 28 komentárov Uložit

(Joe Hoft, technocracy.news) - Stanfordova univerzita dospela k rovnakému záveru ako stránka Technocracy News, že tvárové rúška sú nielen neúčinné proti šíreniu ochorenia COVID, ale že aj priamo škodia vášmu zdraviu.

Tým sa z nosenia rúšok stáva len politická zbraň a nástroj sociálneho inžinierstva. Keď sa nositelia rúšok postupne psychicky zrútia, dajú sa ľahšie pretvoriť na obraz Technokratov.

Štúdia prestížnej univerzity o rúškach

Nedávna štúdia zo Stanfordu uverejnená v NCBI, podliehajúcemu Národnému ústavu zdravia (NIH), ukázala, že rúška absolútne nijako nebránia šíreniu ochorenia COVID-19 a že ich používanie je dokonca škodlivé.

NIH publikoval lekársku hypotézu Dr. Barucha Vainshelboima (oddelenie kardiológie, Systém zdravotnej starostlivosti pre záležitosti veteránov v Palo Alto / Stanfordova univerzita, Palo Alto, Kalifornia, USA).

NOQ Report k tejto štúdii uviedli:

"Počuli ste o odborne posúdenej štúdii, vykonanej Stanfordovou univerzitou, ktorá jednoznačne potvrdzuje, že tvárové rúška majú absolútne nulovú šancu zabraňovať šíreniu ochorenia Covid-19?

Nie? Bola uverejnená na vládnej stránke Národného centra pre biotechnologické informácie (NCBI).

NCBI je pobočka Národného zdravotného ústavu, a tak by si človek povedal, že by o takej štúdii mali vo veľkom informovať mainstreamové médiá a mali by si ju osvojiť ´vedu milujúci´ ľudia z veľkých technologických spoločností."

Výsledky štúdie zo Stanfordu

Podľa záverov tejto štúdie sú tvárové rúška neúčinné na zastavenie prenosu ochorenia COVID-19 a v skutočnosti môžu spôsobovať zhoršenie zdravia a predčasnú smrť.

Vyhľadávač DuckDuckGo však, naopak, zistil, že informáciu ŽIADNE mainstreamové média neprevzali a že tyrani z veľkých technologických spoločností budú odstavovať ľudí, ktorí ju zverejnia, ako na vlastnú škodu zistil politický stratég Steve Cortes, keď zverejnil tvít, ktorý nebol v súlade s naratívom o tvárových rúškach.

V tvíte uviedol citát a odkaz, ktorý Twitter viedol k tomu, aby mu zablokoval účet. Možno na neurčito.

Tá štúdia NCBI (ktorá bola medzičasom, neprekvapivo, stiahnutá) sa začína nasledujúcim abstraktom:

"Mnohé krajiny sveta využívali zdravotnícke a nezdravotnícke tvárové rúška ako nefarmaceutické opatrenie na zníženie prenosu a infekčnosti koronavírusového ochorenia roku 2019 (COVID-19).

I keď vedecké dôkazy, podporujúce účinnosť tvárových rúšok, chýbajú, boli konštatované nepriaznivé fyzioogické, psychologické a zdravotné účinky.

Bola vyslovená hypotéza, že tvárové rúška ohrozili bezpečnostný a účinnostný profil a ich používaniu by sa malo vyhýbať. Tento článok komplexne sumarizuje vedecké dôkazy vo vzľahu k noseniu rúšok v ére ochorenia COVID-19, poskytujúc prospešné informácie pre verejné zdravotníctvo a pre prijímanie rozhodnutí.

Štúdia vyslovuje nasledovný záver (zvýraznenie textu bolo pridané):

"Existujúce vedecké dôkazy spochybňujú bezpečnosť a účinnosť nosenia tvárových rúšok ako preventívneho opatrenia pred ochorením COVID-19.

Údaje naznačujú, že tak zdravotnícke, ako aj nezdravotnícke tvárové rúška sú neúčinné pri prenose z človeka na človeka vírusových a infekčných ochorení ako sú SARS-CoV-2 a COVID-19, čo hovorí proti používaniu tvárových rúšok.

Ukázalo sa, že nosenie tvárových rúšok má závažné nepriaznivé fyziologické a psychologické účinky. Medzi také patrí hypoxia, hyperkapnia, zadýchanosť, zvýšená hladina stresových hormónov, imunosupresia, únava, bolesti hlavy, pokles kognitívneho výkonu, predispozícia na vírusové a infekčné ochorenia, chronický stres, úzkosť a depresia.

Dlhodobé dôsledky nosenia rúška môžu spôsoboť zhoršenie zdravia, vznik a progresiu chronických ochorení a predčasnú smrť.

Vlády, tvorcovia politiky a zdravotnícke organizácie by mali vo vzťahu k noseniu tvárových rúšok, ktorých nosenie je považované za preventívne opatrenie pre zdravie verejnosti, využívať vhodný a na vedeckých dôkazoch založený prístup."

Riziká a možné následky nosenia rúšok

Toto je zoznam fyziologických a psychologických účinkov nosenia tvárových rúšok a ich možné zdravotné následky, ktoré uvádza spomínaná štúdia:

1. Fyziologické účinky:

  • hypoxémia
  • hyperkapnia
  • zadýchanosť
  • zvýšená koncentrácia laktátu
  • pokles hladín pH
  • acidóza
  • toxicita
  • zápal
  • samonakazenie
  • nárast hladín stresových hormónov (adrenalínu, noradrenalínu a kortizolu)
  • zvýšená svalová tenzia
  • imunosupresia

2. Psychologické účinky:

  • aktivácia stresovej reakcie "bojuj alebo utekaj"
  • chronický stresový stav
  • strach
  • poruchy nálady
  • nespavosť
  • únava
  • oslabený kognitívny výkon

3. Zdravotné dôsledky:

  • zvýšená predispozícia na vírusové a infekčné ochorenia
  • bolesti hlavy
  • úzkosť
  • depresia
  • hypertenzia
  • kardiovaskulárne ochorenie
  • rakovina
  • cukrovka
  • Alzheimerova choroba
  • dráždenie jestvujúcich stavov a ochorení
  • zrýchlený proces starnutia
  • zhoršenie zdravia
  • predčasná úmrtnosť

Záver

Dôkazy o neúčinnosti a vyslovenej škodlivosti rúšok neustále pribúdajú.

Nedávno sme zverejnili informácie o inej štúdii, ktorá dokonca zistila, že školy s rúškami zaznamenali oproti školám bez rúšok až o 37% viac prípadov nákazy COVID-19 medzi žiakmi a o 84% medzi učiteľmi.

Načo teda ešte vláda a úrady čakajú? Prečo okamžite nezrušia povinnosť nosenia rúšok všade na verejnosti a hlavne na školách, pretože bezbranné deti nimi dnes trpia zrejme najviac?

Čakajú na to, až sa stihnú naplno prejaviť ich nepriaznivé zdravotné následky? Až začnú ľudia na vládu a úrady verejného zdravotníctva podávať žaloby a oni skončia na dlhé roky v base pre úmyselné poškodzovanie zdravia a všeobecné ohrozenie?

Ale ako sa vraví: "Kto chce kam, pomôžme mu tam!"

Autor: Joe Hoft, Zdroj: technocracy.news, ncbi.nlm.nih.gov, Spracoval: Badatel.net

https://www.badatel.net/podla-studie-zo-stanfordu-su-ruska-bezcenne-skodia-zdraviu-a-mozu-viest-k-predcasnej-smrti/


cz24.news

AKO ZLIKVIDOVAŤ VÍRUSOVÉ SPIKE (HROTOVÉ) PROTEÍNY A NÁSLEDKY GENOCÍDNYCH MRNA VAKCÍN?! EXISTENČNÉ-ELIMINAČNÉ FREKVENCIE A DNA BIOREZONANČNÉ FREKVENČNÉ ZBRANE - CZ 24 News

od Redakce CZ24 News 39-54 minut

Ako zlikvidovať vírusové spike (hrotové) proteíny a následky genocídnych mRNA vakcín?!

Existuje vesmírny zákon rovnováhy. Ten hovorí, že ak existuje choroba, potom blízko nej existuje aj liek. Ak existuje zbraň, potom existuje aj protizbraň. Všetko má svoju existenčnú aj eliminačnú frekvenciu.

Časť 1: Rife a jeho frekvenčná analýza

Royal Raymond Rife je známy svojou frekvenčnou analýzou. Podľa neho je možná deštrukcia "všetkého živého i neživého") pomocou takzvaných eliminačných frekvencií. Tie môžu byť dnes použité aj ako protizbraň proti mRNA spike proteínom a mRNA vakcínam.

(Teda aj 3 x Command Code 771 k Plejáďanom (frekvenčné liečenie z kozmu) je aktuálny.)

V publikácii, ktorú uvádzame v druhej časti článku - "Je možné predpovedať elektromagnetické rezonancie v proteínoch, DNA a RNA?" - si všimnite frekvenčné hodnoty až v THz týkajúce sa esencie ľudskej duše sídliacej v tubuloch a mikrotuboloch v mozgu (a odtrhnutia od BOHA!).

Týkajú sa ovládania telomérov chromozómov - teda dĺžky života buniek, týkajú sa rozpoznávania každej unikátnej DNA (DNA biorezonančné zbrane) každého jednotlivca!

Zabijackých 60 GHz (zadusíte sa!) v niektorých 5G sieťach (pozn. redakcie: na Slovensku zatiaľ 60 GHz nebolo aktivované) je len slabý odvar celej tejto vojenskej technológie! Teda - nejde o to, že "nevieme ako na to", ale že kto drží túto technológiu v ruke ako zbraň proti nám!

Pevne verím našim šikovným ľuďom, že dokážu tieto veci na obranu pred sofistikovanou technologickou genocídou dať dohromady aj v "garáži".

Takže poďme na to! Zničme tú globálnu protiľudskú genocídnu mRNA vakcínu z dielne zločineckých psychopatov - neľudí, a ich binárne nanotechnologické biofrekvenčné zbrane hromadného ničenia!

Celé víťazstvo "elitných" globalistov nad ľudstvom je postavené len a len na utajovaní práce Royala Raymonda Rifeho o biofrekvenciách a biorezonancii, na ZBERE (testami), na OVLÁDNUTÍ NAŠEJ DNA a na našej nevedomosti a neprebudenosti!

Kto bol Royal Raymond Rife

Royal Raymond Rife bol geniálny vedec a mikrobiológ, ktorý vyvinul optický mikroskop, poskytujúci zväčšenie a rozlíšenie, ktoré nebolo do dnešných dní prekonané.

Mikroskop bol schopný cez zvláštnu kremennú optiku získať veľmi vysoké rozlíšenie. Jeho mikroskopy predčili teoretické limity obyčajného viditeľného svetla v mikroskopii.

Bol ďalším z celej rady géniov, ktorým sa globálny systém snažil všetkými možnými nátlakovými prostriedkami znemožniť odovzdať ľudstvu ich úžasné výskumy. V tomto prípade si globálny mocenský systém dal skutočne záležať, pretože jeho meno bolo vyňaté zo všetkých lekárskych a vedeckých vyhľadávačov.

Jeho práca je totiž natoľko prevratná, že zavedenie jeho výskumu do praxe by prakticky znamenalo vyliečenie všetkých známych vírusových a bakteriálnych ochorení na planéte, vrátane rakoviny.

V roku 1920 dokončil stavbu prvého vírusového mikroskopu na svete. V roku 1933 zdokonalil túto technológiu a postavil neuveriteľne komplexný univerzálny mikroskop, ktorý mal takmer 6000 súčastí a bol schopný dosiahnuť až 60 000 násobné zväčšenie.

S týmto unikátnym mikroskopom sa Rife stal prvým človekom na svete, ktorý videl živé vírusy, a po dlhú dobu bolo jeho zariadenie jediné, ktoré niečo podobné mohlo ukázať.

Ako sa líši Rifeho mikroskop od "moderných" elektrónových

Moderné elektrónové mikroskopy okamžite zabíjajú všetko, čo sa práve skúma, a potom môžeme sledovať len mŕtve zvyšky organizmov.

V Rifeho mikroskopu bolo v reálnom čase vidieť, ako vírusy menia formu a množia sa, reagujú na karcinogénne látky a ako sa zdravá bunka mení v bunku rakovinovú.

Rife najprv starostlivo identifikoval spektroskopom individuálny podpis každého mikroorganizmu, potom pomaly otáčal kremenným optickým hranolom, až dosiahol potrebnej vlnovej dĺžky, ktorá dopadla na skúmaný mikroorganizmus. Tak mohol stanoviť príslušnú frekvenciu, na ktorej oscilujú jednotlivé organizmy.

Každá molekula totiž osciluje svojou vlastnou frekvenciou. Neexistujú dve molekuly, ktoré by mali rovnakú frekvenciu alebo energetický podpis. Rezonancia zosilnie vyžarovanie rovnako, ako keď sa zlúčia dve oceánske vlny.

Mikroorganizmus, ktorý je normálne neviditeľný pri dennom svetle, sa zrazu rozžiari a stane sa viditeľným, keď je ožiarený frekvenciou a rezonanciou zhodnými s jeho vlastným spektroskopickým podpisom.

Rife bol týmto spôsobom schopný sledovať inak neviditeľné organizmy, ako napádajú telesné tkanivá a videl ich tak, ako ich nemohol vidieť nikto iný bežným mikroskopom.

Viac ako 75% organizmov, ktoré mohol vidieť Rife vo svojom mikroskopu, sú viditeľné len v ultrafialovom svetle. Ale ultrafialové svetlo ľudské oko nevidí.

Rife prekonal toto obmedzenie použitím techniky, ktorá sa stala bežnou s príchodom rozhlasového vysielania. On osvetlil mikroorganizmus (zvyčajne vírus alebo baktériu) dvoma rôznymi frekvenciami ultrafialového svetla, ktoré rezonovalo s jeho spektrálnym podpisom.

Tieto dve vlnové dĺžky vyprodukovali interferenciu, ktorú zlúčil dohromady. Táto interferencia už mala takú vlnovú dĺžku, že bola v rozsahu spektra viditeľného ľudskému oku.

Takto urobil Rife mikroorganizmy (baktérie a vírusy) viditeľné bez toho, aby ich pritom zabil. Niečo také neumožňujú dokonca ani dnešné elektrónové mikroskopy.

V roku 1930 bol Rife už tak ďaleko pred svojimi kolegami, že tí nemohli pochopiť, ako to všetko vlastne robí, a preto často cestovali za ním do jeho laboratória v San Diegu, aby si prezreli jeho mikroskop.

Objav rakovinových vírusov

Royal Rife prvýkrát identifikoval ľudské rakovinové vírusy už v roku 1920. Urobil viac než 20 000 neúspešných pokusov s transformáciou normálnej bunky na bunku nádorovú.

Nakoniec pri pokusoch uspel a ožiarený rakovinový vírus prešiel cez ultra jemný filter a bol vstreknutý do tela laboratórnych zvierat. Z rovnakej kultúry potom Rife následne po sebe vytvoril 400 nádorov na laboratórnych zvieratách.

Všetko bolo starostlivo zaznamenané, nafotené a nafilmované. Rife pomenoval rakovinový vírus Cryptocides primordiales (BX).

Rife dostával veľmi málo ocenení za svoje monumentálne objavy - bol nenáročný vedec, ktorý sa skôr venoval svojim objavom, ako povesti a sláve. Jeho odpor k lekárskej politike (ktorý si mohol dovoliť, vďaka svojim mecenášom) ho neskôr zanechal v nevýhode, keď ho mocné sily napadli.

Vplyvom mocných ľudí z farmaceutického priemyslu bolo vyradené jeho dielo z lekárskych písomností, a preto niet divu, že o ňom dnes vie minimálny počet ľudí.

Mnoho lekárov a vedcov odvtedy potvrdilo objav rakovinového vírusu a jeho mnohotvárnu povahu. Bolo vykonaných mnoho ďalších laboratórnych experimentov, vrátane použitia mikroskopu Gastona Naessense.

Mnohí vedci tej doby potvrdzovali Rifeho výskum

Rife tiež pracoval spoločne s mnohými špičkovými vedcami a lekármi tej doby, ktorí potvrdili alebo sa stotožnili s rôznymi oblasťami jeho práce.

Tu sú niektoré mená:

  • C Rosenow (dlhoročný šéf bakteriologickej Mayo kliniky)
  • Arthur Kendall (riaditeľ Northwestern Medical School)
  • George Dock (medzinárodne uznávaný lekár)
  • Alvin Foord (slávny patológ)
  • Rufus Klein-Schmidt (prezident USC)
  • T. Hamer (riaditeľ Paradise Valley Sanitarium)
  • Milbank Johnson (riaditeľ AMA Južná Kalifornia)
  • Whalen Kortison (hlavný lekár Santa Fe Railway)
  • George Fischer (detská nemocnica New York)
  • Edward Kopps (Metabolic Clinic, La Jolla)
  • Karl Meyer (Hooper Foundation, SF)
  • žite (Chicago University)
  • a celý rad ďalších vynikajúcich odborníkov

Rife ignoroval všetky diskusie a namiesto toho sa sústredil na vylepšenie svojej metódy ničenia vírusov.

Na zabitie vírusov používal rovnaký princíp ako na ich zviditeľnenie. Tým princípom je rezonancia. Zväčšoval silu ich prirodzenej frekvencie, na ktorej rezonovali, až došlo k ich deformácii a rozkladu.

Táto frekvencia bola Rifom nazvaná ako "smrteľný oscilačný pomer", alebo tiež "MOR" a pri tomto procese absolútne nedochádzalo k žiadnemu poškodeniu okolitých tkanív.

Uvedený princíp môže byť demonštrovaný tak, že pri použití určitej frekvencie, môžeme rozbiť pohárik na víno. Je tomu tak preto, lebo pohár rezonuje na určitej presnej frekvencii, ktorá sa dostane do rezonancie. Všetko ostatné má inú frekvenciu a preto je zničený iba daný pohár.

Existujú doslova stovky triliónov rezonančných frekvencií a každá molekula určitého druhu má svoju vlastnú frekvenciu.

Rife vytrvalo pracoval mnoho rokov a niekedy aj 48 hodín bez prestávky, než objavil frekvencie, ktoré zničia pôvodcu napríklad oparov (herpesu), detskej obrny, miechovej meningitídy, tetanusu, chrípky a ďalších choroboplodných mikroorganizmov.

Úspešné vyliečenie "nevyliečiteľných" pacientov na rakovinu

V roku 1934 univerzita v Južnej Kalifornii vymenovala osobitný výskumný lekársky výbor, ktorý mal sledovať skupinu šestnástich pacientov smrteľne chorých rakovinou, ktorým už vtedajšia medicína nedokázala pomôcť.

Liečba bola vykonávaná v krajskej nemocnici v Pasadene v Kalifornii. Tím zahŕňal skupinu lekárov a patológov a ich úlohou bolo skúmať pacientov a preveriť, či zostanú nažive pri použití Rifeho prístroja aspoň po dobu 90 dní.

Po uplynutí 90 dní vyriekol výbor takýto záver: 86,5% pacientov bolo úplne vyliečených, zvyšných 13,5% pacientov sa plne vyliečilo v priebehu ďalších 4 týždňov.

To znamená, že celkový úspech Rifeho liečebnej technológie bol 100%.

Tento "pokus" bol starostlivo zdokumentovaný a dopodrobna popísaný. Celá liečba spočívala v tom, že pacienti sa dostavili trikrát týždenne do miestnosti, kde bol umiestnený Rifeho generátor frekvencií s plazmovou trubicou. Každý pacient bol pri jednej návšteve vystavený trojminútovému pôsobeniu tohto generátora.

Toto bolo celé liečenie - žiadne tabletky alebo roztoky, ktoré sú vznešene nazývané chemoterapiou.

Dňa 20. novembra 1931 bol v sídle Dr. Milbanka Johnsona v Pasanede usporiadaný banket na počesť Royala Raymonda Rifeho. Banketu sa zúčastnilo 44 najrešpektovanejších lekárskych autorít tej doby a oslavoval sa koniec všetkých chorôb.

Ale už v roku 1939 väčšina z týchto doktorov a vedcov, popierala, že by sa niekedy s Rifom stretla. Čo sa to stalo, že toľko brilantných ľudí začalo trpieť stratou pamäti? Vyzerá to, že sa správy o Rifeho zázrakoch so smrteľne chorými pacientmi, dostali do nesprávnych uší.

Ľudstvo sa ocitlo blízko k objaveniu lieku na všetky choroby

Čo by sa stalo, keby bol objavený liek na všetky choroby? Koniec farmaceutického priemyslu.

Najprv bol pokus od Rifeho kúpiť jeho vynález. Nie je ťažké uhádnuť, ako by jeho vynález skončil. Podobných vynálezov, ktoré by obrovskou mierou prispeli k dobru a prospechu celého ľudstva, leží v trezoroch na tisíce.

Morris Fishbein bol vyslaný ako zástupca AMA (Americkej lekárskej asociácie) s ponukou, ktorú Rife údajne nemôže odmietnuť. Rife však odmietol.

Fishbein pochopil, že stratégia obvinenia by v prípade Rifeho zlyhala. Rife nemohol byť zatknutý za výkon praxe bez licencie. A súd by pri fiktívnom obvinení musel čeliť desiatkam svedeckých výpovedí najlepších lekárskych kapacít, s ktorými Rife pracoval. A obhajoba by nepochybne použila na obranu nezvrátiteľné praktické úspechy pri použití jeho liečby.

To posledné, čo by farmaceutický priemysel chcel, je verejné pojednávanie s človekom, ktorý lieči rakovinu so 100% úspechom a používa k tomuto liečeniu len malé množstvo elektriny. To by u celého národa mohlo vzbudiť myšlienku, že nepotrebujú lieky.

Nakoniec Rife strávil celé desaťročia tým, že si viedol starostlivú evidenciu svojich výskumov, vrátane filmovej a fotografickej dokumentácie. Bola potreba iná taktika.

Ako sa systém rozhodol zničiť génia

Prvé, čo podnikli, bolo postupné rozkradnutiu písaných záznamov, filmov a fotografii z Rifeho laboratória. Vinník krádeží sa nikdy nenašiel.

Keď sa Rife snažil obnoviť svoje chýbajúce dáta (v čase, keď nebolo možné urobiť fotokópie ani použiť počítače), niekto sa snažil odstrániť jeho drahocenné vírusové mikroskopy. Tieto mikroskopy niekto ukradol.

Ešte pred tým však úmyselne založený požiar zničil do základov Burnettove laboratórium v ​​New Jersey, práve v čase, keď sa vedci pripravovali oznámiť potvrdenie úspešnosti Rifeho výskumu. Ďalšia pohroma ale prišla neskôr, keď polícia nezákonne zabavila zvyšok dokumentácie z Rifeho päťdesiatročného výskumu.

Potom v roku 1939 pomáhali agenti farmaceutických spoločností Philipovi Hoylandovi vo vykonštruovanom procese proti jeho vlastným spoločníkom vo firme Beam Ray Corporation. Táto spoločnosť bola jediná, ktorá vtedy dokázala zhotoviť Rifeho prístroj.

Sám Rife nebol členom tejto spoločnosti. Spoločnosť bola zruinovaná nákladmi na súdne výdavky a dostala sa do konkurzu. Počas veľkej krízy potom spoločnosť definitívne zanikla.

Čo sa dialo ďalej v nemocniciach a výskumných centrách, kde sa s úspechom skúšala Rifeho liečba? Lekári a vedci sa samozrejme snažili brániť Rifeho úspešný vynález, ale nemohli si dovoliť stratu dotácií a nemocničných privilégií.

Boli vynaložené veľké finančné čiastky na to, aby tí, ktorí poznali Rifeho terapiu, zabudli na to, čo videli. Žiadna suma nebola dosť vysoká na potlačenie tejto technológie. Ošetrovanie ľudí s rakovinou je skutočne veľmi výnosný obchod.

Napríklad Arthur Kendall, riaditeľ Northwestern School of Medicine, ktorý pracoval s Rifom na liečení rakovinových nádorov, dostal sumu 250 000 dolárov a odišiel do Mexika. To bola v tom čase skutočne veľká suma peňazí.

Tiež Dr. George Dock, ako ďalšia prominentná osoba, ktorá spolupracovala s Rifom, bol umlčaný enormnou sumou peňazí a Americká lekárska asociácia mu venovala tie najväčšie pocty. Ďalej Dr. Couche a Dr. Milbank Johnson, ktorí s Rife spolupracovali, sa vrátili k predpisovaniu liekov.

Po ukončení tejto záležitosti lekárske časopisy, ovládané Americkou lekárskou asociáciou (AMA), nevydali už ani zmienku o Rifeho úspešnej terapii. Preto celé generácie študentov promujúcí na lekárskych fakultách nepočuli ani zmienku o Rifeho revolučných objavoch v lekárstve.

Z rakoviny sa stal jeden z najväčších svetových biznisov

Veľkosť a rozsah tohto zločinu sú nedozerné. Jedná sa o najväčšiu hromadnú vraždu v histórii ľudstva. Umrelo už viac ľudí ako v oboch svetových vojnách. Koľko ľudí už za celé desaťročia prišlo zbytočne o život a koľko ľudí ešte zbytočne zomrie?

V súčasnej dobe v celom svete, zomiera na rakovinu vyše 5 000 000 ľudí ročne. Len u nás na Slovensku, umiera približne 40 ľudí na rakovinu každý deň, čo je za rok viac okolo 14 000 ľudí.

So vzrastajúcim počtom chorých úmerne stúpajú aj zisky farmaceutických spoločností, ktoré v dnešnej dobe dosahujú astronomických čiastok.

Rife bol tiež svedkom fenomenálneho rastu American Cancer Society, Salk Foundation a ďalších spoločností, ktoré sa zaoberajú liečením chorôb a ktoré on vo svojich laboratóriách v San Diegu, vyliečil už dávno predtým.

V jednom období bolo predložených na schválenie 176 500 liekov proti rakovine. Stačilo, keď liek vykazoval úspechy iba v jednej šestine jedného percenta, aby mohol byť schválený na predaj.

Keď pacient umrel na príznaky spôsobené liekmi, liečba bola zaznamenaná ako úspešná, alebo čiastočne úspešná, pretože pacient nezomrel na rakovinu. Realita bola taká, že lieky zabíjali pacientov skôr ako choroba.

Dosiahol toho, že Rifeho celoživotná práca a objavy boli ignorované a nikto o nich nevedel.

Keď bolo tohto dosiahnuté, Rife bol otrasený a stratil záujem o ďalšiu prácu a riešil svojou bolesť pitím alkoholu. Otupoval tým svoje vedomie, ktoré sa nemohlo vyrovnať s tým, že pol storočia pracoval zbytočne a výsledok jeho práce je ignorovaný, zatiaľ čo ďalej pokračuje utrpenie miliónov ľudí len preto, aby nejaká malá skupina chamtivých ľudí mala obrovské zisky.

V roku 1971 Royal Rife zomiera na požitie diazepamu spoločne s alkoholom. Možno, že to boli jeho frekvencie, ktoré mu pomohli, aby sa dožil tak vysokého veku aj napriek to, že nadmerne požíval alkohol.

Rifeho prístroje a súčasnosť

Našťastie Rifeho smrť neznamenala koniec elektronickej liečby. Niekoľko lekárov a vedcov zrekonštruovalo jeho frekvenčné prístroje a udržala tak nažive jeho myšlienku.

Rifeho technológia sa stala opäť verejne známou v roku 1986. Bolo to hlavne vďaka knihe Barryho Lynes s názvom "Rakovinová liečba ktorá fungovala" (The Cancer Cure That Worked). K slovu sa dostal aj ďalší materiál s Rifeho práce.

Dnes sú Rifeho prístroje, hoci v novom prevedení opäť na trhu. Prístroje sú rôzne, od jednoduchých až po zložité a tomu zodpovedá aj cena.

Pri použití prístroja je absolútne rozhodujúca možnosť nastaviť presnú frekvenciu, inak sú výsledky rozporuplné, alebo žiadne. Len presne nastavená frekvencia sa môže dostať do rezonancie s mikroorganizmom určitého druhu a od toho závisí úspech liečby.

Bohužiaľ, táto technológia aj v dnešnej dobe nie je povolená pre lekárske účely a môžu ju používať len veterinári na choroby zvierat. Lekárovi, používajúcemu túto metódu, ktorý upadne do nemilosti mocných, hrozí strata lekárskeho diplomu. Ak by ďalej prevádzkoval lekársku prax, dostane sa do konfliktu so zákonom a môže skončiť vo väzení.

Do podobných problémov sa dostala aj vynikajúca lekárka a jedna z najvýznamnejších žien našej doby Dr. Hulda Regehr Clarkováa skončila na nejaký čas vo väzení - nikdy však nebola akýmkoľvek súdom právoplatne odsúdená.

Pani Clarková rozhodne nebola sama, kto utrpel podobnú šikanu. Od čias stredoveku je tu však už možné uvidieť určitý pokrok - kacír už nie je upaľovaný, ale iba väznený a iba niekedy umiera na "zlyhanie srdca".

Demokracia je len ilúzia

Ak si niekto myslí, že žijeme v demokratickom svete, tak je v hlbokom omyle.

Každý človek má právo na šťastný život v mieri, pokoji a v zdraví. Každý človek by mal myslieť na druhých ľudí, mať k nim lásku a byť ochotný pre nich niečo urobiť. Na druhej strane, myslieť nielen na seba, je jedna z najšľachetnejších vlastností, ktoré môže človek mať.

Pokiaľ budú ľudia z akéhokoľvek dôvodu ožobračovaní úzku skupinou mocných, ktorí vládnu tomuto svetu, a ktorí vlastnia banky, médiá, kľúčové zdroje surovín a energií, bude tomuto svetu vládnuť duchovná chudoba a svet bude zbedačený, plný núdze a nedostatku.

Kým budú umierať milióny ľudí v mene mocných z farmaceutického priemyslu a iných subjektov, bude táto planéta len smutným miestom k prežívaniu.

Je na odvážnych a láskavých ľuďoch a na ľuďoch, ktorí majú záujem o to druhé, toto všetko zmeniť.

Snáď sa to všetko čoskoro zmení a tento brilantný vedec bude zaradený medzi najväčších velikánov lekárskeho výskumu, ktorí priniesli ľudstvu to najcennejšie - účinný a lacný liek so stopercentnou účinnosťou, bez akýchkoľvek vedľajších účinkov.

Royal Raymond Rife patrí jednoznačne k najväčším a najdôležitejším ľuďom v celej ľudskej histórii.

Videá o Rifeho živote, objavoch a práci

Príbeh Royala Raymonda Rifeho (CZ titulky) - https://youtu.be/FQsziWdqQ1Q

Royal Rayomond Rife svými vlastními slovy (CZ titulky) - https://youtu.be/DX2wkJAjo_Y

Zdroje prvej časti článku

1. Pôvodný článok v češtine

2. Podrobný dokument

3. Relácia SVCS - DNA biorezonančné zbrane a genocída

4. Binárne zbrane DARPA

5. EPJ Nelineárna biomedicínska fyzika

6. Články o nelineárnej biomedicínskej fyzike

Časť 2: Je možné predpovedať elektromagnetické rezonancie v proteínoch, DNA a RNA?

Táto druhá časť článku je pomerne technická a rozoberá sa v nej metóda umožňujúca odhadnúť rezonančnú frekvenciu mRNA hrotových proteínov (alebo akýchkoľvek iných biologických štruktúr).

Pozadie

Ukázalo sa, že v biologických molekulách (proteíny, DNA a RNA) existujú elektromagnetické rezonancie v širokom rozmedzí frekvencií vrátane THz, GHz, MHz a KHz. Tieto rezonancie môžu byť dôležité pre biologickú funkciu makromolekúl a rovnako sa dajú použiť pri vývoji zariadení ako molekulárne počítače (a zbrane! - pozn).

Pretože experimentálne merania makromolekulárnych rezonancií sú náročné a nákladné, sú potrebné výpočtové metódy, ktoré môžu tieto rezonancie spoľahlivo predpovedať.

Predtým sme použili model rezonančného rozpoznávania (RRM) na predpovedanie elektromagnetických rezonancií v tubulíne a mikrotubuloch. Následne boli tieto predpovede experimentálne potvrdené.

Metódy

Model RRM je vyvinutý autormi a je založený na zisteniach, že elektromagnetické rezonancie proteínov, DNA a RNA súvisia s distribúciou energie voľných elektrónov pozdĺž makromolekuly.

Výsledky

Tu sme použili model rezonančného rozpoznávania (RRM) na predikciu možných elektromagnetických rezonancií v telomeráze ako príklad proteínu, telomer ako príklad DNA a TERT mRNA ako príklad makromolekúl RNA.

Cieľ

Navrhujeme, aby RRM bol výkonný model, ktorý dokáže výpočtovo predpovedať proteínové, DNA a RNA elektromagnetické rezonancie.

Pozadie

Rezonancie sú vždy zaujímavé procesy, pretože umožňujú prenos energie selektívne a s minimálnymi stratami.

Rezonancie v biologických makromolekulách (proteíny, DNA a RNA) sú ešte pôsobivejšie, pretože súvisia s makromolekulárnou biologickou aktivitou a možno ich využiť v technologickom vývoji (molekulárne počítače) [1 - 11].

Nedávno sa preukázalo, že tubulín a mikrotubuly majú špecifické elektromagnetické rezonancie, ktoré majú frekvenčný rozsah od THz do KHz [11].

Aj keď existujú podobné príklady, keď sa tieto rezonancie merajú experimentálne [8 - 11], sú potrebné teoretické modely, ktoré môžu spoľahlivo predpovedať tieto rezonancie v rôznych makromolekulách (proteíny, DNA a RNA).

Tu predstavujeme model rezonančného rozpoznávania (RRM) [12 - 16] ako dobrého kandidáta na takéto predpovede. RRM je nový revolučný prístup, ktorý navrhuje, aby makromolekulárna aktivita bola založená na elektromagnetických rezonanciách [12 - 16].

V našej predchádzajúcej práci sme použili RRM na predpovedanie rezonancií v tubulíne a mikrotubuloch a ukázali sme, že tieto rezonancie sú vo frekvenčných pásmach od THz do KHz [17], čo bolo experimentálne potvrdené nedávno publikovaným dokumentom [11].

Tu aplikujeme RRM na predikciu možných elektromagnetických rezonancií v iných proteínoch (telomeráza), DNA (telomer) a RNA (TERT mRNA).

Navrhujeme, aby RRM bol silný univerzálny nástroj, ktorý dokáže predpovedať elektromagnetické rezonancie proteínov, RNA a DNA, ktorý je relevantný pre makromolekulárnu biologickú funkciu a je použiteľný aj pre nové inovatívne technologické zariadenia.

Model rozpoznávania rezonancie

RRM je založený na zisteniach, že určité periodicity v distribúcii energie delokalizovaných elektrónov pozdĺž molekuly proteínu sú rozhodujúce pre biologickú funkciu a / alebo interakciu s ich cieľmi.

Ak je zavedený možný prenos náboja cez tieto makromolekuly, potom náboj pohybujúci sa cez makromolekulárny hlavný reťazec alebo cez jeho 3D štruktúru, ako je napríklad špirálová štruktúra, môže produkovať elektromagnetické žiarenie, absorpciu a rezonanciu so spektrálnymi charakteristikami zodpovedajúcimi distribúcii energie pozdĺž proteínu.

RRM umožňuje určiť tieto spektrálne charakteristiky.

Všetky proteíny, DNA a RNA možno považovať za lineárnu sekvenciu ich konštitutívnych prvkov: aminokyseliny alebo nukleotidy.

Model RRM interpretuje túto lineárnu informáciu ako numerickú sériu tak, že každej aminokyseline priradí fyzikálny parameter predstavujúci energiu delokalizovaných elektrónov každej aminokyseliny a potom túto numerickú sériu transformuje do frekvenčnej domény pomocou Fourierovej transformácie.

Pretože vzdialenosť medzi aminokyselinami v polypeptidovom reťazci je 3,8 Á, možno predpokladať, že body v odvodenej číselnej sekvencii sú rovnako vzdialené. Preto je pre túto numerickú analýzu vzdialenosť medzi bodmi nastavená na ľubovoľnú hodnotu d = 1.

Maximálna frekvencia v zodpovedajúcom číselnom spektre je F = 1 / 2d = 0,5. Celkový počet bodov v sekvencii ovplyvňuje rozlíšenie spektra. Tedapre postupnosť N-bodov je rozlíšenie v spektre rovné 1 / N. N-tý bod v spektrálnej funkcii zodpovedá frekvencii f = n / N.

RRM používa krížovú spektrálnu funkciu na extrahovanie bežných spektrálnych charakteristík pre sekvencie s rovnakou alebo podobnou biologickou funkciou. Prítomnosť špičkovej frekvencie vo viacnásobnej krížovej spektrálnej funkcii znamená, že všetky analyzované sekvencie v skupine majú túto frekvenčnú zložku spoločnú.

Rovnaký prístup je možné použiť pre sekvencie DNA a RNA.

Pre porovnanie charakteristických frekvencií medzi proteínmi a makromolekulami DNA / RNA je však potrebné vykonať úpravy rozdielov vo vzdialenostiach medzi nukleotidmi (3,4 Å) a aminokyselinami (3,8 Å).

Tieto úpravy sa vykonávajú na spektre nukleotidových sekvencií, takže konečný výsledok je možné porovnať s výpočtami frekvencií vykonanými pre proteíny.

Náš predchádzajúci výskum ukázal, že všetky sekvencie proteínov, DNA a RNA so spoločnou biologickou funkciou majú spoločnú frekvenčnú zložku [12 - 16], ktorá predstavuje charakteristický znak pre pozorovanú funkciu / interakciu. Táto charakteristická frekvencia súvisí s biologickou funkciou proteínu [12 - 16].

Ďalej sa ukázalo, že proteíny a ich ciele, iné proteíny, DNA alebo RNA, majú rovnakú spoločnú charakteristickú frekvenciu.

Navrhujeme teda, aby frekvencie RRM charakterizovali nielen všeobecnú funkciu, ale aj rozpoznávanie a interakciu medzi konkrétnym proteínom a jeho cieľom, ktorá je založená na rezonančnom rozpoznávaní [12 - 16].

Makromolekulárne interakcie možno považovať za rezonančný prenos energie medzi interagujúcimi molekulami. Táto energia sa môže prenášať prostredníctvom kmitov fyzikálneho poľa, ktorého povaha môže byť elektromagnetická.

Pretože existujú dôkazy, že proteíny, DNA a RNA majú určité vodivé alebo polovodivé vlastnosti, náboj, pohybujúci sa cez makromolekulárny hlavný reťazec a prechádzajúci rôznymi energetickými stupňami spôsobenými rôznymi bočnými skupinami aminokyselín alebo nukleotidov, môže vytvoriť dostatočné podmienky pre konkréte elektromagnetické žiarenie alebo absorpciu.

Frekvenčný rozsah tohto poľa závisí od rýchlosti náboja. RRM navrhuje, aby náboj cestuje cez makromolekulárnej chrbticu na rýchlosti náboja odhaduje na 7,87 x 105 m/s [12 , 13].

Pre túto rýchlosť a vzdialenosť medzi aminokyselinami v molekule proteínu, ktorá je 3,8 Á, sa odhadoval frekvenčný rozsah získaný pre proteínové interakcie v rozmedzí od 1013 Hz do 1015 Hz.

Pre nukleotidové sekvencie je potrebné túto frekvenciu upraviť, pretože vzdialenosť medzi nukleotidmi je 3,4 Å. Úprava sa uskutočnila v nukleotidových sekvenciách tak, aby zodpovedali aminokyselinovým sekvenciám.

Preto odhadovaný rozsah pre aminokyseliny aj nukleotidové makromolekuly zahŕňa infračervené, viditeľné a ultrafialové svetlo. Zistilo sa, že tieto výpočtové predpovede súvisia s biologickou funkciou makromolekúl porovnaním s množstvom experimentálnych meraní [12 - 19].

Ak však vezmeme do úvahy štruktúry komplexu bielkovín a DNA / RNA, a najmä alfa helixy, je prenos náboja možný aj prostredníctvom týchto štruktúr vo forme solitonov [20] (Davydov [21 , 22 ], Hayman [23] , Sinkala [24]), excitóny (Davydov [21 , 22], Sinkala [24], Pang [25], Yomosa [26]) a fonóny (Pang [25], Yomosa [26], Ichinose [27], Pang [25]).

Tieto iné formy prevodu náboja, sú v rôznych rýchlostiach v rozmedzí od 105m/s pre soliton a nejaký excitón až po rýchlosť zvuku a malé zlomky rýchlosti zvuku pre fonóny.

Takže s rovnakými periodicitami v proteínových sekvenciách, ako sú určené RRM, rôzne modality prenosu náboja môžu produkovať rôzne rezonančné frekvencie, ktoré nevyhnutne nesúvisia s ich biologickou funkciou proteínu, ale môžu súvisieť s rezonanciami proteínu a DNA/RNA, všeobecne.

V našej predchádzajúcej práci sme aplikovali tieto spôsoby pohybu náboja na tubulínové a mikrotubulárne makromolekuly a identifikovali množstvo možných frekvencií elektromagnetickej rezonancie v ich makromolekulových štruktúrach.

Tieto výsledky boli experimentálne potvrdené vo výskume tímu Bandyopadhyay, Sahu et al. [11].

Výsledky a diskusia

Tu sme aplikovali prístup RRM na tri rôzne skupiny makromolekúl: proteíny (telomerázy), kódujúce nukleotidové sekvencie (TERT mRNA) a DNA regulačné sekvencie (telomery), s cieľom predpovedať elektromagnetické rezonančné frekvencie pre tieto tri rôzne skupiny makromolekúl.

1. Bielkoviny

Ako príklad proteínových makromolekúl boli pomocou prístupu RRM analyzované nasledujúce proteíny telomerázy TERT: Q27ID4 - TERT_BOVIN, O14746 - TERT_HUMAN (1-230), O14746 - TERT_HUMAN (325-550), O70372 - TERT_MOUSE a Q673L6 - TERT_R.

Bolo zistené, že charakteristické spoločné RRM frekvencie pre analyzované TERT telomerázy proteínov byť na frekvencii f = 0.2930 ± 0,001, ako je uvedené na obrázku 1. Tento výsledok je v súlade s našou predtým publikovanou spoločnou frekvenciou pre ľudskú telomerázu [28].

Obrázok 1

Vrchol pre päť proteínov telomerázy TERT pri frekvencii f = 0,2930 ± 0,001

Obrázok v plnej veľkosti nájdete TU.

Keď sa vypočítali frekvencie RRM pre telomerázu a použili sa v spojení s rôznymi možnými rýchlosťami náboja prostredníctvom proteínu, možné rezonančné frekvencie sa pohybovali v rozmedzí THz, GHz, MHz a KHz, ako je uvedené v tabuľke 1a .

Tabuľka 1

Frekvencie elektromagnetickej rezonancie zohľadňujúce rôzne mechanizmy rýchlostí náboja, ako sú navrhnuté pre: a) päť TERT telomerázových proteínov; b) šesť sekvencií kódujúcich TERT mRNA; c) po premene desať sekvencií telomerov

Tabuľku v plnej veľkosti nájdete TU.

2. Kódujúca mRNA

Ako príklad kódujúcich nukleotidových sekvencií sme analyzovali nasledujúce kódujúce sekvencie telorasovej TERT mRNA, izoformy telomerázovej reverznej transkriptázy Homo sapiens: JF896280.1 - Delta2, JF896283.1 - Delta2-8, JF896282.1 - Delta4C, JF896285.1 - Delta4 -13, JF896281.1 - Delta3p-12 a JF896286.1 - INTR1.

Zistilo sa, že spoločná numerická charakteristika frekvencie RRM je pri frekvencii f = 0,3340 ± 0,002, ako je znázornené na obrázku 2a.

To je v súlade s našimi predchádzajúcimi zisteniami, že všetky kódujúce nukleotidové sekvencie majú rovnakú charakteristickú frekvenciu f = 0,3300 ± 0,002, čo popisuje spoločnú funkciu "kódovanie".

Pretože tri nukleotidy kódujú každú aminokyselinu, je rozumné očakávať, že charakteristická frekvencia pre "kódujúcu" funkciu bude odrážať tripletové kódy a bude predstavovať periodicitu troch nukleotidov alebo frekvenciu 0,33 (1/3).

Obrázok 2

a) Peak pre šesť kódujúcich sekvencií TERT mRNA pri frekvencii f = 0,3340 ± 0,002.

b) Vrchol pre šesť kódujúcich sekvencií TERT mRNA po konverzii pri frekvencii f = 0,3730 ± 0,002

Obrázok v plnej veľkosti nájdete TU.

Aby bolo možné vypočítať skutočné elektromagnetické rezonančné frekvencie v nukleotidovej sekvencii, je potrebné upraviť rozdiel vo vzdialenostiach medzi nukleotidmi a aminokyselinami, ako je opísané vyššie. Preto sa hlavný numerický kmitočtový vrchol posunul na frekvenciu f = 0,3730 ± 0,002, ako je znázornené na obrázku 2b.

Analýza sekvencií mRNA ukázala dva odlišné charakteristické vrcholy pri frekvencii f = 0,3730 ± 0,002 a pri frekvencii f = 0,4014 ± 0,002.

Pamätajúc na rôzne spôsoby možného prenosu náboja cez molekulu proteínu môžu tieto frekvencie (periodicity) vytvárať špecifické rezonancie v rozmedzí THz, GHz, MHz a KHz, ako je uvedené v tabuľke 1b.

Je zaujímavé poznamenať, že TERT a TERT mRNA majú podobnú druhú najvýznamnejšiu špičkovú frekvenciu v rozmedzí od 0,40 do 0,41. Môže to byť spôsobené aktivitou telomerázy TERT, ktorá je tiež kódovaná v mRNA TERT.

Takáto podobnosť spôsobuje prekrývanie medzi TERT a TERT mRNA v celom rozsahu elektromagnetických rezonancií súvisiacich s druhou najvýznamnejšou frekvenciou.

3. Regulačná DNA

Analyzovali sme telomery ako príklad sekvencií DNA. Analyzovali sa tieto izoláty telomerických repetícií homo sapiens: HQ167745.1 - AE, HQ167740.1 - DVW, HQ167744.1 - KA, HQ167746.1 - KM, HQ167741.1 - KP, HQ167742.1 - LH, HQ167748.1 - SA, HQ167747.1 - SF, HQ167743.1 - VDEC a AF020783.1 - chromozóm 20.

Zistilo sa, že hlavná číselná charakteristika frekvencie RRM je pri frekvencii f = 0,1875 ± 0,002 [28], ako je znázornené na obrázku 3. Táto frekvencia bola upravená pre rozdiely vo vzdialenostiach medzi aminokyselinami v proteíne a nukleotidmi v DNA.

Keď sa táto upravená numerická charakteristická frekvencia použila v spojení s rôznymi spôsobmi prenosu náboja, zistilo sa, že možné elektromagnetické rezonancie sú v rozmedzí THz, GHz, MHz a KHz, ako je uvedené v tabuľke 1c.

Je zaujímavé poznamenať, že teloméry majú oveľa nižšie charakteristické frekvencie ako TERT telomeráza a TERT mRNA.

Obrázok 3

Vrchol pre desať sekvencií telomer po konverzii pri frekvencii f = 0,1875 ± 0,002

Obrázok v plnej veľkosti nájdete TU.

Záver

Ukázali sme tu, že model rezonančného rozpoznávania možno použiť ako univerzálny nástroj na predikciu elektromagnetických rezonancií proteínov, RNA a DNA v širokom frekvenčnom rozsahu od THz, GHz, MHz a KHz.

Nezabúdajme, že naše predchádzajúce predpovede týkajúce sa molekúl tubulínu boli experimentálne dokázané [11].

Preto navrhujeme, aby sa RRM dal použiť ako silná univerzálna metóda na predpovedanie elektromagnetických rezonancií v biologických makromolekulách, ktoré by sa dali použiť pri experimentálnom plánovaní a v spojení s experimenty na minimalizáciu času a výdavkov na skúmanie takýchto zložitých makromolekulárnych systémov.

Vysvetlenie skratiek

RRM - Model rozpoznávania rezonancie

DNA - Deoxyribonukleová kyselina

RNA - Ribonukleová kyselina

TERT - Telomerázová reverzná transkriptáza

Referencie

1. Hameroff S. Mozog je neuropočítač aj kvantový počítač. Cogn Sci. 2007; 31: 1035-45. Študovňa Google

2. Tegmark M. Dôležitosť kvantovej dekoherencie v mozgových procesoch. Physical Rev E. 2000; 61: 4194-206. Študovňa Google

3. Hameroff S. Konečné výpočtové-biomolekulárne vedomie a nanotechnológia. Severné Holandsko: Elsevier; 1987. Študovňa Google

4. Saha AA, Craddock TJA, Tuszynski JA. Vyšetrovanie stochastickej rezonancie v diméroch tubulínu. Biosystémy. 2012; 107 (2): 81-7. Článok Študovňa Google

5. Sahu S, Ghosh S, Ghosh B, Aswani K, Hirata K, Fujita D a kol. Atómový vodný kanál riadiaci pozoruhodné vlastnosti jediného mozgového mikrotubulu: Korelácia jedného proteínu s jeho supramolekulárnou zostavou. Biosens Bioelectron. 2013; 47: 141-8. Študovňa Google

6. Sahu S, Ghosh S, Hirata K, Fujita D, Bandyopadhyay A. Viacúrovňové vlastnosti prepínania pamäte jedného mikrotubulu mozgu. Appl Phys Lett. 2013; 102 (123701): 1-4. Študovňa Google

7. Hameroff S, Penrose R. Vedomie vo vesmíre: prehľad teórie "Orch OR". Physics Life Rev. 2014; 11: 39-78. Študovňa Google

8. Craddock TJA, Tuszynski JA, Hameroff S. Cytoskeletálna signalizácia: je pamäť kódovaná v mriežkach mikrotubulov fosforyláciou CaMKII. PLoS Comput Biol. 2012; 8 (3): 1-16. e1002421. Študovňa Google

9. Ayoub AT, Craddock TJA, Tuszynski J. Analýza sily medzifázových vodíkových väzieb medzi tubulínovými dimérmi, kvantová teória atómov v molekulách. Biophys J. 2014; 2: 740-50. Študovňa Google

10. Dotta BT, Murugan NJ, Karbowski LM, Lafrenie RM, Persinger MA: Posun vlnovej dĺžky ultra slabých emisií fotónov z umierajúcich buniek melanómu: ich chemické vylepšenie a blokovanie predpovedá Cosicova teória modelu rezonančného rozpoznávania makromolekúl. Naturwissenschaften 2014; 101 (2) doi: 10,1007 / s00114-013-1133-3.

11. Sahu S, Ghosh S, Fujita D, Bandyopadhyay A. Živé vizualizácie samostatného samostatného zhromaždenia izolovaného proteínu tubulínu pomocou tunelového prúdu: účinok elektromagnetického čerpania počas spontánneho rastu mikrotubulov. Vedecké správy 2014; 4: doi: 10,1038 / srep07303.

12. Cosic I. Makromolekulárna bioaktivita: je to rezonančná interakcia medzi makromolekulami a-teóriou a aplikáciami. IEEE Trans biomedicínsky inžinier. 1994; 41: 1101-14. Študovňa Google

13. Cosic I: Model rezonančného rozpoznávania makromolekulárnej bioaktivity: teória a aplikácie. BirkhauserVerlag 1997.

14. Cosic I. Virtuálna spektroskopia pre zábavu a zisk. Biotechnológia. 1995; 13: 236-8. Študovňa Google

15. Cosic I, Pirogova E: Dizajn bioaktívnych peptidov pomocou modelu rezonančného rozpoznávania. Nelineárna biomedicínska fyzika 2007; 1 (7): doi: 10,1186 / 1753-4631-1-7.

16. Cosic I, Vojisavljevic V, Pavlovic M. Vzťah modelu rezonančného rozpoznávania k účinkom svetla s nízkou intenzitou na rast buniek. Int J Radiat Biol. 1989; 56 (2): 179-91. Študovňa Google

17. Cosic I, Lazar K, Cosic D. Predikcia rezonančných frekvencií tubulínu pomocou modelu rezonančného rozpoznávania (RRM). IEEE Trans. o NanoBioscience 2014; 12: doi: 10.1109 / TNB.2014.2365851.

18. Pirogova E, Vojisavljevic V, Istivan T, Coloe P, Cosic I. Recenzná štúdia: vplyv elektromagnetického žiarenia na aktivitu enzýmov a účinky syntetických peptidov na bunkovú transformáciu. MD-lekárske údaje. 2010; 2 (4): 317-24. Študovňa Google

19. Vojisavljevic V, Pirogova E, Cosic I. Účinok elektromagnetického žiarenia (550 nm - 850 nm) na kinetiku I-laktátdehydrogenázy. Int J Radiat Biol. 2007; 83 (4): 221-30. Študovňa Google

20. Ciblis P, Cosic I. Možnosť prenosu solitónu / excitónu v proteínoch. J Theor Biol. 1997; 184: 331-8. Študovňa Google

21. Davydov AS. Excitóny a solitóny v molekulárnych systémoch. Int Rev Cytol. 1987; 106: 183-225. Študovňa Google

22. Davydov AS. Vplyv interakcie elektrón-fonón na pohyb elektrónu v jednorozmernom molekulárnom systéme. Preložené Teoreticheskaya i Matematicheskaya Fizika. 1979; 40 (3): 408-21. Študovňa Google

23. Hyman JM, McLaughlin DW, Scott AC: O Davydovových Alpha-Helix Soliton, dlhodobá predikcia v dynamike. John Wiley a synovia 1983, 367-394.

24. Sinkala Z. Soliton / excitónový transport v proteínoch. J Theor Biol. 2006; 241: 919-27. MathSciNet. Študovňa Google

25. Pang XF: Teória transportu bioenergie v proteínových molekulách a jej experimentálne dôkazy, ako aj aplikácie. Higher Education Press a Springer-Verlag 2007.

26. Yomosa S. Excitón v proteíne. J Phys Soc Jpn. 1963; 18 (10): 1494. Študovňa Google

27. Ichinose S. Solitonové excitácie v alfa-helikálnych proteínových štruktúrach. Chaos, solitonové fraktály. 1991; 1 (6): 501-9. Študovňa Google

28. Cosic I, Lazar K, Cosic D. Bunkové starnutie - telomera, telomeráza a progerín sa analyzovali pomocou rezonančného rozpoznávacieho modelu. MD-lekárske údaje. 2014; 6 (3): 205-9. Študovňa Google

Poďakovanie

Autori by chceli poďakovať pani Alison Kempovej za korektúru tohto príspevku. Súčasné výskumné práce sú financované spoločnosťou AMALNA Consulting, registrovanou konzultačnou a výskumnou spoločnosťou v Austrálii.

Informácie o autorovi

Pridruženia

1. RMIT University, Melbourne, 3000, VIC, Austrália

Irena Cosic

2. AMALNA Consulting, 46 Second St, Black Rock, 3193, VIC, Austrália

Irena Cosic, Drasko Cosic a Katarína Lazar

zodpovedajúci Autor

Korešpondencia s Irenou Cosic.

Konflikt záujmov

Autori vyhlasujú, že nemajú konkurenčné záujmy.

Príspevky autorov

IC vyvinula model RRM, navrhla štúdiu, analyzovala dáta a napísala väčšinu príspevku, DC vyvinula softvér RRM, vykonala výpočty a analyzovala dáta a KL bola zapojená do písania príspevku a kontroly textu.

Všetci autori diskutovali o výsledkoch a komentovali rukopis. Všetci autori si prečítali a schválili záverečný rukopis.

Práva a povolenia

Otvorený prístup Tento článok je distribuovaný za podmienok medzinárodnej licencie Creative Commons Attribution 4.0 (https://creativecommons.org/licenses/by/4.0), ktorá umožňuje použitie, duplikáciu, adaptáciu, distribúciu a reprodukciu v akomkoľvek médiu alebo formáte, pokiaľ poskytnete primeraný kredit pôvodným autorom a zdrojom, poskytnite odkaz na licenciu Creative Commons a uveďte, či boli urobené zmeny.

Dotlače a povolenia

O tomto článku, citujte tento článok:

Cosic, I., Cosic, D. & Lazar, K. Je možné predpovedať elektromagnetické rezonancie v proteínoch, DNA a RNA ?. EPJ Nonlinear Biomed Phys 3, 5 (2015). https://doi.org/10.1140/epjnbp/s40366-015-0020-6

Zdieľanie tohto článku

Ktokoľvek, s kým zdieľate nasledujúci odkaz, bude môcť čítať tento obsah: Poskytuje iniciatíva zdieľania obsahu Springer Nature SharedIt

Kľúčové slová a zdroj

Molekulárne rezonancie, Bielkoviny, DNA, RNA, Model rozpoznávania rezonancie

Preložené z originálu článku na: springeropen.com

">Zdroj: https://www.badatel.net/">
">
https://cz24.news/ako-zlikvidovat-virusove-spike-hrotove-proteiny-a-nasledky-genocidnych-mrna-vakcin-existencne-eliminacne-frekvencie-a-dna-biorezonancne-frekvencne-zbrane/


Ať už mě nikdo nesere s globálním oteplováním
















https://cz24.news/neoddiskutovatelna-pravda-o-konci-2-svetove-valky-byli-to-americane-kdo-v-ceskoslovensku-bombardoval-mesta-osvobodila-nas-hrdinska-sovetska-armada/

https://cz24.news/oracle-hra-skonci/

https://cz24.news/naprosto-dechberouci-informace-od-rusko-americkeho-profesora-a-kljosova-o-o-ceskem-a-slovenskem-narode-uzemi-ceskoslovenska-je-nase-vlast-jiz-nejmene-13-000-let/

https://cz24.news/vedecka-ekologicka-studie-nalezene-zbytky-stromu-pohrbene-pod-soucasnymi-ledovci-se-datuji-do-stredoveke-teple-periody-a-do-casu-jeste-teplejsich-soucasne-teploty-patri-mezi-ty-nejchladnejsi-v-posle/

https://cz24.news/americky-lekar-biolog-dr-richard-m-fleming-ziada-novy-norimbersky-tribunal-pre-tvorcov-covidu-uz-niet-pochyb-ze-pandemicky-koronavirus-bol-vytvoreny-laboratorne-o-havarii-armadneho-biolabora/

https://cz24.news/slovenski-sudcovia-biju-na-poplach-vlada-posliapala-ustavu-a-pravny-stat-a-obracaju-sa-na-europsku-komisiu-so-ziadostou-o-pomoc/

Dokument - bitva o Ostravsko: https://cz24.news/vyroci-velkeho-osvobozeni-bitva-o-ostravsko-1945-historicky-valecny-dokument-video-cz-45min/

Dokument o národním obrození 2. díl:  https://cz24.news/marie-neudorflova-narodni-obrozeni-zazrak-zpusobeny-lidmi-2-cast/

1. díl:https://cz24.news/marie-neudorflova-narodni-obrozeni-zazrak-zpusobeny-lidmi/

K otázce testování zaměstnanců na onemocnění covid-19

8. 3. 2021

Řada zaměstnavatelů v současnosti řeší složitý problém - část zaměstnanců se bojí onemocnění covid-19 do té míry, že se domáhá, aby zaměstnavatel učinil vše pro to, aby předešel možné nákaze, například testováním. Část zaměstnanců však testování rozhodně odmítá. Vláda testování doporučuje, ale přímo nenařizuje, a nařízení testování nepřichází až na výjimky[1] ani ze strany Ministerstva zdravotnictví. Povinnost testovat zaměstnance není navíc zakotvena ani v žádném jiném právním předpise. Vláda sice ve svém posledním usnesení o přijetí krizového opatření[2] důrazně doporučuje na všech pracovištích a místech výkonu povolání nebo služeb na území daného okresu zajistit možnost provádění antigenního testování pracovníků a zaměstnanců jednou za tři dny, avšak návod, jak toho má být dosaženo, neposkytuje. Zaměstnavatelé navíc, pokud sami nejsou poskytovateli zdravotních služeb, nemají oprávnění zaměstnance testovat.

Jak vyplývá z čl. 7 odst. 1 LZPS[3], nedotknutelnost osoby je zaručena. Ustanovení § 91 občanského zákoníku (o. z.)[4] podobně stanoví, že člověk je nedotknutelný. Podle čl. 5 Úmluvy o lidských právech a biomedicíně[5] a následně podle § 28 odst. 1 zákona o zdravotních službách (zák. o zdr. sl.)[6] se k zásahu do integrity člověka vyžaduje jeho svobodný a informovaný souhlas. Obdobně se k problému zásahu do integrity staví o. z.[7] ve svém § 93, který současně stanoví, že zákonem může být upraven zásah do integrity i bez souhlasu člověka. Především je to poskytování zdravotních služeb bez souhlasu upravené v § 38 a násl. zák. o zdr. sl. Jedná se např. o situace, kdy zdravotní stav neumožňuje pacientovi vyslovit souhlas a neexistuje jeho dříve vyslovené přání podle § 36 zák. o zdr. sl, v případě léčby vážné duševní poruchy, jejíž neléčení by mohlo vést k vážnému poškození zdraví pacienta, či v případě péče o nezletilého nebo pacienta s omezenou svéprávností, pokud jsou poskytované zdravotní služby nezbytné k záchraně života nebo zamezení vážného poškození jeho zdraví. V takových případech se však pacientovi poskytuje pouze neodkladná péče.

Další dovolený zásah do tělesné integrity je zakotven v § 114 a v § 116 trestního řádu (tr. řádu)[8], výlučně však v souvislosti s vyšetřováním trestného činu. K přivolení zásahu do integrity nezletilého staršího 14 let nebo částečné svéprávného zletilého, kteří se zákrokem nesouhlasí podle § 100 odst. 1 o. z., k zásahu do integrity osoby uvedené v odst. 1, s nímž nesouhlasí zákonný zástupce, ačkoli si ho osoba uvedená v odst. 1 přeje, podle § 100 odst. 2 o. z., jakož i k zásahu do integrity člověka neschopného úsudku podle § 101 o. z. se vyžaduje rozhodnutí soudu, a to podle dílu 3 zákona o zvláštních řízeních soudních (z. ř. s.)[9].

V některých případech je i potřeba ochrany veřejného zdraví, upravené zákonem (zák. o. v. z.)[10], dalším důvodem pro zásah do tělesné integrity bez souhlasu. Zák. o. v. z. a předpisy navazující tak upravují povinné očkování (§ 46 zák. o. v. z.), povinné léčení nemocí obsažených ve vyhl. č. 306/2012 Sb. (§ 70 zák. o. v. z.) a protiepidemická opatření (§ 53, § 64 a § 65 zák. o. v. z.).

Pomineme-li povinné testování bez souhlasu testovaného v zákonem uvedených případech ve vztahu k HIV (§ 71 a násl. zák. o. v. z.), kteréžto s daným problémem nesouvisí, povinnost podrobit se laboratornímu vyšetření lze uložit jen podle § 64 písm. a) zák. o. v. z. Ukládá ho příslušný orgán ochrany veřejného zdraví a v některých případech (§ 67 zák. o. v. z.) poskytovatel zdrav. služeb. Na tomto místě je třeba zdůraznit, že fyzická osoba je povinna se podrobit vyšetření, pouze pokud onemocněla infekčním onemocněním nebo je podezřelá z nákazy (§ 64 zák. o. v. z.) - o plošném preventivním testování zákon neuvažuje. Podle názoru autorky musí být podezření konkrétní. Přistoupit ke všem lidem jako k podezřelým z nákazy je nemyslitelné. Kdybychom a priori všechny považovali za podezřelé z nákazy, museli bychom průběžně plošně testovat i na veškeré jiné infekční nemoci, a to i ty, kteří příslušnou nemoc prodělali, protože imunita je individuální a reinfekce nelze vyloučit.

Co se týče vztahu zaměstnavatel-zaměstnanec, zaměstnanec má podle § 106 odst. 4 písm. b) zákoníku práce (zák. práce)[11] povinnost podrobit se pracovně-lékařským prohlídkám, vyšetřením nebo očkováním stanoveným zvláštními právními předpisy, přičemž pracovně-lékařské prohlídky upravuje zákon o specifických zdravotních službách (zák. s. z. s.)[12] a navazující vyhláška.[13] Při hodnocení zdravotního stavu zaměstnanců v rámci pracovně-lékařských prohlídek se zjišťuje vliv pracovní činnosti, pracovního prostředí a pracovních podmínek na jejich zdravotní stav a vývoj zdravotního stavu a posouzení zdravotní způsobilosti k práci. Pracovně-lékařské prohlídky se nezabývají zdravím zaměstnance obecně, vždy se jedná o posouzení dlouhodobé zdravotní způsobilosti konkrétního zaměstnance ve vztahu k jím vykonávané práci. Např. u zaměstnance po operaci ramene bude v rámci pracovně-lékařské prohlídky konstatováno, zda může či nemůže pracovat ve skladu, kde se manipuluje s těžkými břemeny, ale nebude se řešit, jestli má např. žlučové kameny a "zkaženou šestku vlevo dole". Jak se podává v § 43 odst. 3 zák. s. z. s, v závěru lékařského posudku vydávaného v rámci pracovně-lékařské prohlídky se uvádí, zda je posuzovaná osoba zdravotně způsobilá, zdravotně nezpůsobilá nebo zdravotně způsobilá s podmínkou, případně pozbyla dlouhodobě zdravotní způsobilost, anebo zda její zdravotní stav splňuje předpoklady nebo požadavky, ke kterým byla posuzována. Možnost, že by byl závěr posudku formulován tak, že je osoba dočasně zdravotně nezpůsobilá (např. z důvodu pozitivního testu na SARS-CoV-2), zákon nepředvídá. Do náplně pracovně-lékařských prohlídek tak nespadá ani zkoumání, jestli daný pracovník trpí akutním onemocněním. Zaměstnavatel se tedy nemůže po zaměstnancích domáhat podstoupení jakéhokoli testu.

Zaměstnavatel nemůže se zaměstnancem ukončit jeho pracovní poměr výpovědí z důvodu, že se zaměstnanec odmítnul nechat otestovat. Výpovědní důvody jsou v § 52 zák. práce uvedeny taxativně a nepodstoupení testu na infekční chorobu se mezi nimi nenachází. Jelikož testování na SARS-CoV-2, byť i s pozitivním výsledkem, nespadá pod pojem lékařského posudku vydaného poskytovatelem pracovně-lékařských služeb, nepřichází v úvahu výpovědní důvody uvedené pod písmeny d) a e) výše uvedeného ustanovení zák. práce. Co se týče povinností zaměstnance v oblasti péče o zdraví, ty jsou upraveny v ust. § 106 odst. 3 a odst. 4 zák. práce a vztahují se k výkonu práce. Z těchto ustanovení tedy nelze odvodit, že by bylo povinností zaměstnance např. nepožívat nad míru ani mimo pracovní dobu alkohol nebo nekouřit, ačkoli se jedná o návyky obecně považované za zdraví neprospívající. Stejně tak nelze odvodit, že by třeba zaměstnanec nesměl v žertu schovat kolegovi bundu, ačkoli by v důsledku takového jednání mohl kolega nastydnout a onemocnět. Do této sféry jistě nespadá ani povinnost zaměstnance podstupovat jakýkoli test nesouvisející s bezpečností na pracovišti. Jelikož ani žádný právní předpis zaměstnancům neukládá povinnost nechat se testovat na SARS-CoV-2, zaměstnavatel nemůže pracovní smlouvu vypovědět ani podle písmena f) a g) výše uvedeného ustanovení a nemůže ani podle § 55 zák. práce okamžitě zaměstnanci zrušit pracovní poměr.

Testování v případě asymptomatických osob je úkonem preventivní péče, definované v § 5 odst. 2 zák. z. s. jedná se tedy o zdravotní péči, resp. o zdravotní službu. K poskytování zdravotních služeb se vyžaduje licence podle § 11 zák. z. s., a to v rozsahu uvedeném v oprávnění a pouze prostřednictvím osob způsobilých k výkonu zdravotnického povolání nebo k výkonu činností souvisejících s poskytováním zdravotních služeb. Bez oprávnění k poskytování zdravotních služeb je možné pouze poskytovat odbornou první pomoc, poskytovat zdravotní služby v zařízeních sociálních služeb podle příslušného zákona, zajistit převoz pacienta ze státu do státu podle ust. § 11 odst. 2 písm. c) a poskytovat zdravotní služby podle § 20 zák. z. s., tedy zjednodušeně řečeno, pokud bylo oprávnění uděleno v jiném státě EU, Evropského hospodářského prostoru nebo ve Švýcarské konfederaci. Dle ust. § 115 zák. z. s. se poskytování zdravotních služeb bez oprávnění považuje za přestupek. Zaměstnavatel, jenž by nebyl poskytovatelem zdravotních služeb v souladu se zákonem, by se tedy při testování svých zaměstnanců vlastními silami vystavoval sankci podle zák. z. s. Takový zaměstnavatel by se měl v případě potřeby testovat zaměstnance obrátit na poskytovatele zdravotní služby, který by pro něj testování zaměstnanců zajistil. Pokud by mělo testování probíhat mimo zdravotnické zařízení, např. v místě výkonu práce zaměstnanců, poskytovatel by musel požádat příslušný krajský úřad o povolení, které by bylo udělováno podle § 11a zák. z. s. na základě souhlasného závazného stanoviska krajské hygienické stanice, v jejímž správním obvodu by mělo testování probíhat.

Pro zaměstnavatele, který není poskytovatelem zdravotních služeb ani se mu nepodaří dojednat testování zaměstnanců s nějakým poskytovatelem se nabízí možnost, že by pro zaměstnance zajistil testy vhodné pro samotestování a testování by nechal na zaměstnancích v jejich domácím prostředí, při vědomí, že výsledky budou pouze orientační. Ke zkreslení může dojít jak z důvodu nízké virové nálože, tak i třeba v důsledku nevhodného skladování testu, v důsledku nesprávně provedeného odběru či v důsledku nesprávného zpracování vzorku. Existuje i nenulová pravděpodobnost, že zaměstnanci nebudou zaměstnavatele o výsledku testu pravdivě informovat. I kdyby však test prováděl pracovník poskytovatele zdravotních služeb, se kterým by zaměstnavatel testování sjednal, je třeba počítat s tím, že zaměstnavatel nemá automaticky právo na informace o zdravotním stavu zaměstnance. Tyto informace podléhají lékařskému tajemství (povinnost mlčenlivosti je upravena v § 51 zák. z. s.) - i v rámci pracovně-lékařských služeb zaměstnavatel dostává jen informaci, zda je daná osoba k výkonu svého zaměstnání způsobilá či nikoli.

V případě, že by se zaměstnavatel rozhodl umožnit zaměstnancům samotestování přímo na pracovišti, měl by důkladně prostudovat předpisy související s nakládáním se zdravotnickým odpadem. V tento moment se jedná především o vyhlášku č. 93/2016 Sb., o Katalogu odpadů, a na ni navazující Metodiku pro nakládání s odpady ze zdravotnických, veterinárních a jim podobných zařízení.[14] Další pokyny k ochraně zdraví a bezpečnosti bývají uvedené v příbalovém letáku testu. Uniklý materiál lidského původu je nutno považovat za potenciálně infekční, takže místo úniku je třeba řádně dekontaminovat. S ohledem na důsledky porušení povinností souvisících s likvidací použitých testů i dekontaminací nelze samotestování zaměstnanců na pracovišti doporučit.

Nakonec si zbývá položit otázku, zdali má zaměstnavatel vůbec povinnost chránit své zaměstnance před onemocněním covid-19. Podle § 101 odst. 1 ZP je "zaměstnavatel povinen zajistit bezpečnost a ochranu zdraví zaměstnanců při práci s ohledem na rizika možného ohrožení jejich života a zdraví, která se týkají výkonu práce". Onemocněním covid-19, jakožto i jinými infekčními nemocemi, se ovšem zaměstnanci mohou nakazit kdekoli jinde. Chránit zaměstnance před nákazou SARS-CoV-2, třeba tím, že jim jsou poskytnuty ochranné pomůcky, mají dle názoru autorky povinnost jen zaměstnavatelé, u nichž je vyšší pravděpodobnost přenosu nákazy při vlastním výkonu práce než v jiném obvyklém kontaktu s jinými osobami.

Pokud by zaměstnavatel přece jen chtěl dbát na prevenci, mohl by zaměstnancům při vstupu na pracoviště měřit teplotu a s těmi se zvýšenou teplotou dohodnout jejich návštěvu lékaře. Jak se podává ve vyjádření ÚOOÚ[15], ačkoli je měření tělesné teploty zaměstnanců, případně dalších osob vstupujících na pracoviště, pomocí termokamer či rámů obsahujících senzor na měření teploty, dosud bezprecedentním zásahem do osobní integrity člověka s možným dopadem do osobnostních práv v případě nevpuštění do objektu, v době pandemie a v zájmu zajištění bezpečného a zdraví neohrožujícího pracovního prostředí se jedná o přijatelný zásah, a to s odkazem na čl. 9 odst. 2 písm. i) GDPR[16]. Režim zpracování osobních údajů a působnost pravidel jejich ochrany nastává, pokud zaměstnavatel hodlá zaznamenávat prováděná měření a dále pracovat s údaji o zvýšené tělesné teplotě ve spojení s dalšími údaji umožňujícími identifikaci osoby, které byla tělesná teplota změřena.[17] S ohledem na GDPR, resp. z. č. 110/2019, o zpracování osobních údajů, by pak měl zaměstnavatel se zjištěnými informacemi v souvislosti se zdravotním stavem zaměstnance zacházet obezřetně a informaci v případě nákazy zaměstnance virem SARS-CoV-2 ve vztahu k ostatním zaměstnancům ponechat na příslušném orgánu ochrany veřejného zdraví.

Autorka JUDr. Vladana Vališová, LL.M., působí jako advokátka a rozhodce Rozhodčího soudu při HK ČR a AK ČR, Mezinárodního rozhodčího soudu při ČMKBK a Sboru rozhodců FAČR
Foto: Pixabay

[1] Např. Mimořádné opatření Ministerstva zdravotnictví ze dne 2. listopadu 2020 č. j.: MZDR 47828/2020-2/MIN/KAN, https://www.mzcr.cz/wp-content/uploads/2020/11/Mimoradne-opatreni-antigenni-testovani-a-pouziti-OOP-zamestnanci-s-ucinnosti-od-4-resp-9-11-2020.pdf (dostupné 11. 2. 2021).

[2] Usnesení vlády České republiky ze dne 11. února 2021 č. 121 o přijetí krizového opatření. https://www.vlada.cz/assets/media-centrum/aktualne/uv210211-0121.pdf (dostupné 11. 2. 2021).

[3] Ústavní zákon č. 2/1993 Sb. ve znění ústavního zákona č. 162/1998 Sb., Listina základních práv a svobod.

[4] Zákon č. 89/2012 Sb., občanský zákoník.

[5] Sdělení č. 96/2001 Sb. m. s. - Sdělení Ministerstva zahraničních věcí o přijetí Úmluvy na ochranu lidských práv a důstojnosti lidské bytosti v souvislosti s aplikací biologie a medicíny: Úmluva o lidských právech a biomedicíně.

[6] Zákon č. 372/2011 Sb., o zdravotních službách.

[7] Zákon č. 89/2012 Sb., občanský zákoník.

[8] Zákon č. 141/1961 Sb., o trestním řízení soudním.

[9] Zákon č.292/2013 Sb., o zvláštních řízeních soudních.

[10] Zákon č. 258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví.

[11] Zákon č. 262/2006 Sb., zákoník práce.

[12] Zákon č. 373/2011 Sb., o specifických zdrav. Službách.

[13] Vyhl. č. 79/2013 Sb., o provedení některých ustanovení zákona č. 373/2011 Sb., o specifických zdravotních službách, (vyhláška o pracovně-lékařských službách a některých druzích posudkové péče).

[14] https://www.szu.cz/uploads/documents/chzp/puda/legislativa_odpady/metodika.pdf (dostupné 11. 2. 2021)

[15] https://www.uoou.cz/ze-zdravotnictvi/ds-5141/archiv=1&p1=2611

[16] Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů).

[17] https://www.uoou.cz/ze-zdravotnictvi/ds-5141/archiv=1&p1=2611 (dostupné 11. 2. 2021)


Zdravé fórum k povinnému testování zaměstnanců

https://www.zdraveforum.cz/zdrave-forum-navody.html

V souvislosti s vydáním mimořádného opatření Ministerstva zdravotnictví České republiky č. j.: MZDR 47828/2020-16/MIN/KAN shrnujeme stanovisko Zdravého fóra k otázce, jaké možnosti má zaměstnanec, který nesouhlasí s povinným testováním dle uvedeného opatření:

  1. Možné řešení:

    1. Zaměstnanec dle našeho názoru může vůči zaměstnavateli uplatnit tzv. výhradu svědomí. Její význam potvrdil ve svých nálezech i Ústavní soud. Učinil tak ale v případě povinného očkování, kdy zásah do lidské integrity byl zjevně větší, navíc rozhodoval ve věci osob, které dlouhodobě projevovaly odpor vůči očkování a tzv. moderní medicíně obecně. Na druhou stranu ale povinné testování není nařízeno zákonem, ale opatřením obecné povahy, je způsobilé zasáhnout do práv a svobod člověka.

    1. Nebude-li zaměstnanci umožněn výkon práce z důvodu odmítnutí testování, případně bude-li i přes uvedenou výhradu k testování donucen, může se následně bránit žalobou, příp. dalšími právními prostředky. Součástí žaloby může být i předběžné opatření, jímž soud může zaměstnavateli přikázat do meritorního rozhodnutí zaměstnanci výkon práce na pracovišti umožnit.

    1. Proti předmětnému mimořádnému opatření lze brojit i cestou návrhu na jeho zrušení, což je cesta, kterou se určitě vydáme. Dle našeho názoru existuje řada právních argumentů, proč by takový návrh měl být úspěšný.

  1. Rozhodnutí nepodrobit se povinnému testování je na každém z nás. Jsou s ním spojena potenciální nemalá rizika (viz dále). Jsme však přesvědčeni, že toto testování není odůvodnitelné potřebou ochrany veřejného zdraví ani jiným veřejným zájmem. Je dle našeho názoru naopak v rozporu se základními lidskými právy a svobodami.

  1. Při hodnocení situace je současně třeba vzít v úvahu i rizika na straně zaměstnavatele, pokud se opatření nepodřídí. Viníkem současného stavu je nesporně Vláda České republiky.

  1. Pokud se tedy chcete proti povinnému testování bránit, navrhujeme například tento postup:

    1. Prokazatelně doručit (předat) zaměstnavateli oznámení o uplatnění výhrady svědomí (viz např. text níže).

    2. Současně si od zaměstnavatele vyžádat informace o plánovaném testování s tím, že bez nich nelze tento úkon provést (viz opět návrh níže).

    3. Pokud i přes tyto kroky Vám zaměstnavatel nařídí testování, lze postupovat jednou z následujících cest:

      1. testování se podvolit a následně se proti opakování apod. bránit soudní cestou,

      2. testování se nepodvolit a, pokud Vám zaměstnavatel neumožní přístup na pracoviště ani jinou formu výkonu práce, je třeba podat žalobu

V mezích našich kapacit budeme zveřejňovat vzory takových podání i detailnější návrhy postupu.

  1. Pokud se testování zúčastníte, prosíme Vás o to, abyste si od poskytovatele zdravotních služeb (či zaměstnavatele, jde-li o tzv. samotest) vyžádali informace uvedené níže, jakož i podrobné informace o výsledku testu. Budeme rádi, když nám pro účely dalšího postupu zašlete anonymizované odpovědi na adresu pravo@zdraveforum.cz. Dotazník pro tyto účely připravujeme.

  1. Upozorňujeme, že v případě testování testem poskytnutým zaměstnavatelem (tedy testem, který si zaměstnanec provádí sám) je zaměstnanec povinen, je-li výsledek testu pozitivní, bezodkladně o tom zaměstnavatele informovat. Dle našeho názoru však není povinen výsledek zaměstnavateli předkládat k ověření.

  1. Rizika postupu při odmítnutí testování:

    1. Mimořádné opatření je ze své povahy platné do doby, než bude zrušeno. Nelze tedy vyloučit, že pokud se zaměstnanec testu nepodrobí, bude mu uložena pokuta z důvodu spáchání přestupku. I proti jejímu uložení je možné se bránit soudní cestou.

    2. Ze stejného důvodu nelze vyloučit, že pokud zaměstnavatel neumožní zaměstnanci přístup na pracoviště, bude se na tuto situaci hledět jako na překážku na straně zaměstnance. Může být dokonce naplněn důvod pro ukončení pracovního poměru ze strany zaměstnavatele.

    3. Konečnou odpověď v této věci mohou dát teprve soudy.

Pokud máte k navrženému postupu jakékoliv komentáře, dotazy či připomínky, kontaktujte nás prosím na pravo@zdraveforum.cz

Veškerá navržená řešení postupně přizpůsobujeme aktuální praxi. Proto budeme rádi za jakoukoliv zkušenost. Současně upozorňujeme, že konečné zodpovězení otázky, zda konkrétní řešení je či není v souladu s právem, náleží soudům. To znamená, že neumíme zaručit, že tyto postupy nakonec soudy neposoudí jako protiprávní. Tvoříme je ale s maximální odpovědností ve spolupráci s odborníky.

My ve Zdravém fóru jsme přesvědčeni, že postup Vlády ČR je protizákonný a protiústavní. A že je právem i povinností každého z nás v tuto chvíli využít všech legálních prostředků k projevu nesouhlasu s aktuálním děním. Pokud chcete spolu s námi vyjádřit podobný postoj, jsou Vám naše návody plně k dispozici. My je používáme v rámci OBČANSKÉ NEPOSLUŠNOSTI, coby posledního prostředku před aktivací článku 23 Listiny základních práv a svobod. Ještě (snad) není pozdě.

VZOR

Oznámení o uplatnění výhrady svědomí

a žádost o informace před provedením povinného testování

Já, jméno a příjmení, dat. nar. XXXXXX, tímto odmítám podrobit se testování dle mimořádného opatření Ministerstva zdravotnictví České republiky č. j.: MZDR 47828/2020-16/MIN/KAN proto, že toto testování i opatření je v zásadním rozporu s mým svědomím.

Celý dospělý život usiluji o to, aby mé děti a další generace žily v lepším světě. Zastávám názor, že je třeba respektovat občanská práva a svobody a v jejich mezích respektovat i existující zákony.

Pro budoucnost dalších generací se snažím činit vše, co je v mých silách. Podrobením se nařízenému testování může toto mé úsilí být vážně ohroženo. Navíc bych se jím zpronevěřil/a ve vztahu k vlastnímu svědomí, a to zejména z následujících důvodů:

  • jak vyplývá z veřejně dostupných informací, prostředky, používané k tomuto testování, nelze považovat za prostředky, které jsou schopny diagnostikovat onemocnění COVID-19

  • náklady na provádění plošného testování již nyní dosahují mnohamiliardových částek a jejich vynakládání zásadním způsobem zatíží naše děti

  • výsledky testování lze zneužít k dalšímu omezování občanských práv a svobod jejich chybnou interpretací, jíž jsme svědky v posledních mnoha měsících

  • odůvodnění předmětného opatření vnímám jako nedostatečné pro to, aby mohlo zásah do mého práva na svobodu svědomí dle čl. 15 odst. 1 Listiny základních práv a svobod ospravedlnit

  • testování navíc může vést k omezení mých dalších práv, jakým je například právo na důstojnost, nedotknutelnost osoby, osobní svobodu, právo na práci, jakož i dalších práv garantovaných Listinou základních práv a svobod, a to bez ospravedlnitelného důvodu

Jsem dále přesvědčen/a, že tímto způsobem nařízené testování je v rozporu i s dalšími mými právy, například právy zaručenými Úmluvou na ochranu lidských práv a důstojnosti lidské bytosti v souvislosti s aplikací biologie a medicíny: Úmluva o lidských právech a biomedicíně, vyhlášené pod č. 96/2001 Sb. m. s.

Čestně prohlašuji, že nevykazuji žádné příznaky onemocnění COVID-19 ani jiného respiračního onemocnění, ani neznám jiný důvod, pro který bych mohl/a tímto onemocnění trpět, příp. pro který bych mohl/a toto onemocnění šířit.

V případě, že zaměstnavatel bude nadále trvat na provedení testu, žádám o poskytnutí následujících informací. Nebudou-li mi tyto informace předloženy, mám za to, že nejsou splněny podmínky proto, abych se testování účastnil/a:

  1. Přesný název testu

  2. Výrobce testu

  3. Jakou hodnotu výrobce uvádí pro:

    1. Senzitivitu testu:

    2. Specificitu testu:

  4. Je test určený (podle údajů výrobce v návodu k testu) pro testování bezpříznakových jedinců, tedy osob bez symptomů onemocnění COVID-19?

    1. ANO, test je určený pro testování bezpříznakových jedinců

    2. NE, test je určený pro testování jedinců s příznaky nebo podezřením na COVID-19

    3. Neuvedeno

  5. Uvádí výrobce, že pozitivní výsledek testu znamená přítomnost viru
    SARS-CoV-2?

  6. Podmiňuje výrobce stanovení konečné diagnózy COVID-19 zhodnocením klinického stavu testovaného a zhodnocení dalších diagnostických informací?

  7. Jak bude naloženo s mým odebraným biologickým materiálem?

Dne X. X. 2021

______________________

podpis


Bývalá pracovnice WHO odhaluje nekalé praktiky a korupci v oblasti globálního zdraví

https://otevrisvoumysl.cz/byvala-pracovnice-who-odhaluje-nekale-praktiky-a-korupci-v-oblasti-globalniho-zdravi/

6 března, 2021

Ve zkratce...

Dr. Stückelbergerová, bývalá pracovnice WHO, odhaluje nekalé praktiky a korupci v oblasti globálního zdraví a mezinárodních organizací. Dozvíme se o tom, kdy se začal Bill Gates více angažovat více v globáním zdraví, proč má kompletní imunitu ve Švýcarsku, a jak jak WHO změnila definice pandemie a imunity. Více ve videu.

Přepis:

Fuellmich: Dr. Stückelbergerová, slyšíte nás?

Dr. Stückelbergerová: Ano.

Fuellmich: Můžete nám říct, co děláte? Jaké máte profesní zkušenosti?

Dr. Stückelbergerová: Ano, celý život jsem byla vědkyní. Zdravotní vědkyně. Začínala jsem v biologii... mám komplikovaný životopis, jak mnoho žen, které přežily v tom akademickém světě. Převážně jsem dělala výzkum a učila jsem. Od začátku jsem byla ve WHO, studovala jsem magistra v oboru duševního zdraví a rozdíly v diagnostikování napříč kulturami, o kterém píšu na svém webu. Pak mě vzali na jednotku geriatrie v nemocnici v Ženevě, kde WHO spolupracovala na studiích. Tam jsem dělala výzkum... a ten výzkum byl čím dál více pro politická rozhodnutí. Od 90. let jsem byla zástupkyní ředitele švýcarského národního programu stárnutí, dostali jsme 12 milionů franků a museli jsme dělat vědu pro politiku, pro politiky, pro jejich rozhodnutí. Také jsem současně byla zástupkyní ředitele v mezioborovém centru gerontologie a geriatrie.

Moje první část života se týkala hodně stárnutí, zdraví, rozdíly mezi ženami a muži. Hodně mnoho-oborových faktorů... a platila mě fakulta medicíny, i když jsem začínala v psychologii a pak velmi záhy jsem přešla k medicíně. Vystudovala jsem doktorát v oboru populace, stárnutí, zdraví, subjektivní vs objektivní zdraví. Díky svým pozicím jsem úzce spolupracovala s WHO. Vytvořili jsme mezinárodní síť o stárnutí. Takto jsem měla možnost pochopit, jak funguje OSN, jak funguje WHO. Od roku 1994 jsem byla odbornicí... často mě brali jako mladou reportérku, která mluvila mnoha jazyky.. Pak mě politici začali žádat, abych pořádala události. Dvakrát jsem organizovala otevřené dny OSN.

To byla moje první část života... mám ocenění za práci ve vědě, za práci pro politiky a za vědu pro lidi. Druhá část začala v roce 2000 v oblasti veřejného zdraví. Tady jsem byla aktivnější ve WHO, kde jsem čtyři roky byla součástí komise za etický výzkum. Měla jsem správnou reputaci, žádný střet zájmu. Jak jsem v kurzích učila veřejné zdraví... můj doktorát byl ve skutečnosti hodně o veřejném zdraví, akorát to není téma, které by akademicky bylo uznávané. Nyní už začíná být. Univerzita v Ženevě mě požádala, abych vzala pozici ve WHO, protože jsem byla hodně angažovaná v OSN. Tak jsem vzala tu pozici, která se týkala mezinárodních zdravotních předpisů, a to bylo v roce 2009. Byla to velmi zajímavá pozice.

Úzce jsem spolupracovala se vzdělávacím programem WHO, a s WHO v Ženevě, protože znám všechny v jednotce Alert and Response. Zajímavé na tom, co řeknu je, že jsem experimentovala... se snahou začít školit lidi na téma přípravné plánovaní. Tři roky s univerzitou George Town a univerzitou v Ženevě jsme vedli implementační program. Celý smysl mezinárodních zdravotních předpisů je připravit země a členské státy, aby byly připravené na pandemii, aby jí mohly zabránit, a aby jednaly rychle a pohotově. Měla jsem tehdy za to, že ten cíl je velmi ušlechtilý a dobrý. Také jsem pomáhala pobočce WHO v Evropě dělat školení na přípravné plánované pro východní blok.

Mám o tom veškeré dokumenty... Pak v roce 2013 jsme získali prodloužení mandátu na tři roky, a najednou oznámili, že nejsou žádné finance... Japonsko za to nezaplatilo. Neproškolili jsme všechny oblasti... školili jsme část Afriky, část Saúdské Arábie, Středního východu, část Evropy, část Ameriky. Vždy jsem opakovala, že bychom měli vydat školící manuál, ale to se nikdy neudělalo. Už jsem viděla, že se tam děje něco špatného. Pak jsem tohle začala učit na univerzitě v Ženevě... o globálním zdraví, lidských právech na letní škole, kterou jsem zorganizovala se svými kolegy, a vedla jsem týden mezinárodních zdravotních předpisů. Právník Bruce Plotkin, který pracoval ve WHO v mezinárodních předpisech, mi přišel říct, že tohle učit nemůžu. Řekla jsem mu... kdo jste, abyste mi říkal, co mohu a nemohu učit?

Měli jsme společný oběd ve WHO, který byl docela konfrontační, protože jsem mu řekla: Je moje právo učit cokoliv, co chci... nechápu, proč tohle neučíte. Angažovala jsem se také v Evropské unii... mám hodně zkušeností v mezinárodním jednání. To je tedy, kde jsem nyní... A pokud přijdu za vámi... myslím tím... chci se přesunout k tématu. Mezinárodní zdravotní předpisy byly přijaty v roce 2005, ale implementovány v roce 2008. Od roku 2008 chtěli provést implementační výcvik pro všechny regiony.

Fuellmich: Ano. To dává smysl... zejména v kontextu toho, co nám právě řekla Silvie.

Silvie: Předtím jsem nezmiňovala to, že jsem pro IHR (mezinárodní zdravotní předpisy) také vedla mise do různých států a také znám Bruce Plotkina.

Dr. Stückelbergerová: Aha, vy ho znáte. O tom si pak můžeme popovídat.

Silvie: Dobře, skvělé.

Dr. Stückelbergerová: Švýcarsko je centrum... a to říkám jako Norka... je to centrum spousty korupce, protože máme jednu z nejdůležitějších nevládních organizací, což je GAVI - Globální iniciativa aliance vakcín, ve které je aktivní nadace Billa Gatese. A tato GAVI, a mám k tomu dokumenty, má naprostou imunitu... mohou si dělat cokoliv, co chtějí. Policie nemůže přijít a prohledat jim počítače. Když začala pandemie nebo to, co nazývají pandemií, byla jsem v Jižní Koreji na velkém jednání, a uvědomila jsem si, že tu něco není v pořádku.

Neodpovídalo to mezinárodním zdravotním předpisům... přišlo mi to zvláštní, že zprávy říkaly jednu věc a lidé na letištích se chovali jinak. Začala jsem to zkoumat a v průběhu tohoto celého roku jsem si uvědomila, kolik věcí šlo v rozporu s mezinárodními zdravotními předpisy a přípravným plánováním. Nyní pracuji pro právníka v Quebecu, jmenuje se Dominique de Jahle. Organizovala jsem summit... Byl tam s dvěma dalšími právníky, Holko Galati a Matt Bruca z Francie. Podle mě tento problém, kterému čelíme, nevyřešíme bez právníků... je to nemožné. Nyní s Mattem a de Jahle zjišťuji více... Mám zde čtyři body, které vám chci říct. Silvie je tady, což je skvělé, protože to může potvrdit.

Zaprvé... tento závazek podepsalo 194 členských států, ale je zasazen do ústavy Světové zdravotnické organizace. Nemusí to přijímat, je to už okamžitě schváleno a je to závazek. Je to už přímo právně závazné.

Fuellmich: Myslíte mezinárodní zdravotní předpisy?

Dr. Stückelbergerová: Ano. A tohle je ten trik... nikdo neví, že je to v ústavě... musíte ale do nich jít... a zjišťuji, že musíte jít do detailů, abyste objevili nesoulady ve všem, co dělají, abyste uviděli, že WHO jedná jako korporátní agentura. Protože jménem zdravotní bezpečnosti mezinárodních zdravotních předpisů udělali třetí edici, protože edice z roku 2005 je druhá edice... první byla z roku 1969. Ale brožura z roku 2005... nevím, jestli jste ji viděli.

Tato brožura... Tato je z roku 2005, ale je to druhá edice, a třetí edice vyšla v roce 2014, a vešla v platnost v roce 2016. Tohle udělalo ze zdravotní bezpečnosti diktátorství, kde generální ředitel (WHO) může sám rozhodnout, aby se prodávaly vakcíny, aby se prodávaly PCR testy, a ne, jak všechny dokumenty uvádí, že musíte mít potvrzení klinik... a existují i jiné testy než PCR testy. Objevuji nějaké nesoulady, které v právu vůbec nebyly použity. První... je to závazek, takže pokud je to závazek, tak Tedros, tento generální teroristický ředitel WHO, když něco řekne, všechny země to musí podle práva poslechnout.

Fuellmich: Všechny členské státy WHO?

Dr. Stückelbergerová: Ano. Všechny, které podepsaly dohodu s WHO.

Fuellmich: Protože jak říkáte, tohle je součástí ústavy WHO, je to právě závazné pro všechny, kteří jsou členy WHO.

Dr. Stückelbergerová: Ano. S dvěmi výjimkami... jsou dvě země... vím to, protože jsem o tom učila... v roce 2009, v druhé edici, byly dvě země, které měly výhrady... je to velmi zajímavé, jsou to USA a Írán. Nechtějí kompletně poslouchat WHO. Třetí edice z roku 2016... co se stalo ve WHO... Silvie tam možná byla, když se to stalo. Bill Gates už tehdy byl aktivní, říkal, jak platí spoustu peněz do WHO, ale začal být viditelný. Podle mě to bylo v roce 2017, kdy... a vím to od svých kolegů... Bill Gates požádal, aby byl součástí vedoucí rady WHO jako členský stát. Je to neuvěřitelné! Říkala jsem si: Jak se vůbec může opovážit? A pak hlasovali... vedoucí rada se schází každý leden. A každý rok se to mění... snažili se samozřejmě lobovat u zemí... samozřejmě se je pokusil podplatit. Ale je to vážně něco neuvěřitelného, protože se to nikde nezmiňuje, a možná se nám podaří dostat k nějakému dokumentu o tom.

Dokonce přijali, že se zváží, jestli Billa Gatese přijmout jako členský stát díky penězům, které WHO dává. Tohle je v ústavě členských států nebývalé.

Fuellmich: Je Bill Gates nyní zvažován jako členský stát?

Dr. Stückelbergerová: Oficiálně ne.

Fuellmich: Ale neoficiálně?

Dr. Stückelbergerová: Nevím o tom...

Fuellmich: Ale neoficiálně ano? A to nejspíše protože... proto má tuto imunitu, že?

Dr. Stückelbergerová: Ve Švýcarsku má naprostou imunitu.

Fuellmich: Neoficiálně tento status nejspíše má, že?

Dr. Stückelbergerová: Ano. Mohu vám říct, proč je to velmi podezřelé. Podle mě s každým členským státem podepsal stejnou smlouvu. Zjistila jsem, že Swissmedic, což je švýcarský regulační úřad (jako SÚKL v ČR). Dala jsem dokumenty novináři a teď je nemohu najít... Swissmedic podepsal smlouvu s Billem Gatesem a WHO. Tohle je abnormální.

Dr. Hoffmann: Takže se v podstatě snažil dostat do WHO jako členský stát, aby v podstatě založil stát Billgatestán. To v podstatě udělal... V tu chvíli by byl v podstatě stát jednoho muže.

Jestli se Vám líbí překlady, zvažte přispění na jejich tvorbu, děkuji. David

Dr. Stückelbergerová: Ano, mohl by být diktátor. Ale skutečností je, že podle hlasování nebyl přijatý, aby se stal členským státem. Pak začal podepisovat smlouvy se zeměmi... to je moje hypotéza... protože to udělal se Swissmedic. WHO, Bill Gates a země (organizace), která má na starosti schvalování léčiv a vakcín, podepisují smlouvy.

Dr. Hoffmann: Oficiálně ho tedy neschválili, tak se to pak pokusil obejít... v podstatě obešel prostředníka.

Dr. Stückelbergerová: Ano. Pokud jste země, jak můžete podepsat smlouvu mezi třemi signatáři, Bill Gates, země a WHO? Protože WHO podepisuje smlouvy se zeměmi.... a i to mi přijde dost divné. Proč WHO musí podepisovat smlouvu se zemí? Tohle dělá korporátní agentura, ale ne WHO.... klidně mě oprav, Silvie. WHO přijmula, aby soukromá společnost, obchodník, podepsala spolu s ní smlouvu se zemí, aby měla dohled a vybírala léčiva... Swissmedic o tom podle mě psal na svém webu.

A moje hypotéza je, že tohle udělala každá země. Proto všichni říkají to stejné, stejný vzkaz... každý týden se děje stejná věc.

Fuellmich: Povězte nám více o této imunitě. Jak to funguje?

Dr. Stückelbergerová: Ano. Mohu k tomu najít dokument, je v němčině... můžete se podívat... je to šokující. Nevládní organizace (NGO) normálně... byla jsem v NGO a 20 let jsem byla aktivistkou NGO v OSN. NGO má akreditovaný status v OSN... můžete komentovat a pozorovat, ale nemůžete do mnoha věcí zasahovat. A nemáte imunitu... pokud si otevřete kancelář, podléháte zdanění.

GAVI neplatí žádné daně. Už tohle je velmi zvláštní. Švýcarsko hostuje mezinárodní nevládní organizaci, která neplatí žádné daně, a která má naprostou imunitu. Existují klauzule v dokumentu... můžete si je přečíst, najdu je pro vás. Policie nemůže přijít a vzít jim počítače, pokud mají v kanceláři nějaký problém s trestnou činností. Policie nemůže vniknout dovnitř.

Fuellmich: Jsou tedy trestně imunní.

Dr. Stückelbergerová: Ano.

Fuellmich: Imunní vůči jakýmkoliv trestním postihům.

Dr. Hoffmann: Právě jsem si vyhledal, že mají kvalifikovanou diplomatickou imunitu v rámci aktivit v dané oblasti.

Dr. Stückelbergerová: Jak se to jmenuje?

Dr. Hoffmann: Podle mě je to kvalifikovaná diplomatická imunita a neplatí daně od roku 2009. V roce 2009 schválili zákon. Jak jste říkala, nikdo o tom neví, ale je to zveřejněné na Wikipedii.

Fuellmich: Ano, ale lidé o tom neví, protože nikoho to nezajímá. To je to... nikoho to nezajímá.

Dr. Stückelbergerová: Tohle jsou ty detaily... ani nás nenapadne, že by to bylo možné.

Fuellmich: Přesně tak. Proto nad tím nepřemýšlíme... proto nepřemýšlíme nad tím, čím je tohle vše podloženo. Jednoduše přijímáme, co se nám říká. Nyní nad tím začneme přemýšlet, a více lidí nad tím začne přemýšlet, protože tohle jsou nesmírně důležité informace. Vše je veřejně dostupné, ale většina lidí to nechce vidět, protože nevěří, že by to bylo možné.

Dr. Hoffmann: A není to tak, že bychom říkali... že tady někdo sklízí orgány od afrických dětí nebo něco takového. Nikdo netvrdí, že to dělá Bill Gates nebo kdokoliv jiný.

Dr. Stückelbergerová: Ale mohl by...

Dr. Hoffmann: Ano, to je ten problém. Jako společnost bychom se měli zeptat, jestli bychom měli poskytnout jakémukoliv jednotlivci nebo jakékoliv skupině osob tolik moci, aniž by podléhali jakýmkoliv demokratickým zodpovědnostem a zákonům. To je ta otázka... ne jestli někdo tu moc zneužije, protože zneužití je nevyhnutelné. Jakmile má někdo tolik moci, zneužije ji. Ne dnes, ne zítra, ale časem ji zneužije, jen proto, že může. Ale proč oni a my ne?

Dr. Stückelbergerová: Mám nevládní organizace... proč oni to mohou dělat a ne jiné NGO? To je ta otázka.

Viviane Fisherová: Existuje také rozdíl mezi normální diplomatickou imunitou... tito lidé třeba pracují na mezinárodních vztazích, a třeba dostanou pokutu za překročení rychlosti, nebo nevím...

Fuellmich: Mají politickou legitimitu. V tomto případě ale pro něj nikdo nehlasoval.

Viviane Fisherová: Někdo ale přijde do jiné země a má naprostou imunitu pro všechny obchodní transakce, apod... to je šílené.

Dr. Stückelbergerová: Mají menší imunitu než Bill Gates. To mi řekli přátelé... možná víte více. Ale diplomati nemají naprostou imunitu.

Dr. Hoffmann: Stejná věc platí u evropských agentur. Zjistili jsme, že například Evropská centrální banka ve Frankfurtu má doslova diplomatickou imunitu. A neexistují regulace, které by ji zrušily. Takže například, pokud by vedoucí Evropské centrální banky řekl: "Nechci, aby mi někdo zadržel počítače. Nechci tady policii," tak tam nemohou přijít. Doslova se to píše v zákonu... když řekne ne, tak nic nezmůžou. To stejné v podstatě platí pro každou evropskou agenturu. Nejsou zavedeny žádné předpisy, kdo by byl zodpovědný za zrušení té imunity. Není to ani konceptuálně možné udělat. Zde je to stejné. Ale u evropských agentur máte alespoň nějakou demokracii, a tady je to prostě... má imunitu a může si dělat, co chce.

Dr. Stückelbergerová: A má to větší rozměry, protože v Basileji mají Banku pro mezinárodní vypořádání, která je podle mě velmi důležitý orgán tohoto... Ano, mezinárodní banka... myslím, že IBS. Může brát lidem jejich majetek... nejsem v tom odbornice. Ale chci tím říct, že to není jen GAVI, je to celý systém organizací. Je zajímavé se podívat na historickou chronologii, protože rok 2009 byl první rok implementace tohoto obřího vedení zdravotní bezpečnosti. Tehdy Bill Gates začal podepisovat dohody a angažovat se.

Fuellmich: Takto... právě jsme se dozvěděli o partnerstvích mezi veřejnou a soukromou sférou... už dlouho o tom vím, ale z toho, co nám řekla Silvie, je velmi jasné, že soukromá část tohoto partnerství soukromého a veřejného sektoru převzala kontrolu, a nejen, že převzala kontrolu, ale je před vším imunní. Není za nic zodpovědná. Tohle musí přestat.

Dr. Stückelbergerová: Zajímalo by mě, jaká je v tomto role generálního tajemníka OSN a role Rady pro lidská práva. Vytvořila jsem manifest, který vám mohu poslat, ve kterém vyzývám k průzkumu, a aby ve všem byl učiněn řád... musíme vše v OSN přezkoumat, protože nemám pochyby, že OSN jsou v tomto zapleteny... od počátku covidu neudělaly nic!

Fuellmich: Ano, já vím. Viděli jsme pár prohlášení od jedinců, kteří jsou členy OSN nebo pro OSN pracují, která vypadají příznivě, ale máte pravdu, nejsou žádné oficiální kroky, tak jako jsme neviděli nic od církví. Žádné oficiální kroky, aby se řeklo populaci, že existuje pomoc, že existuje jiný způsob, aby zasáhli a zastavili tyto otřesné aktivity těchto zločinců. Nyní víme jasně, že máme co do činění se skupinou zločinců. Ale z OSN jsme neviděli žádné kroky. To je další organizace, nad kterou se musíme vážně zamyslet, jestli ji potřebujeme.

Dr. Stückelbergerová: Tento týden ve skutečnosti mají setkání až do 31. března. Navrhla bych, abyste napsali Vysokému komisaři OSN pro lidská práva, Bacheletovi, a požádali, aby se právníci začali činit.

Fuellmich: Ano, uděláme to. Včera v noci jsme mluvili s právníky za lidská práva a jsme v procesu. Něco pro nás připravili a musíme si to přečíst... máme toho hodně na přečtení.

Dr. Stückelbergerová: Slyšeli jste prohlášení generálního tajemníka, že probíhá masivní porušování lidských práv, a že OSN se o to musí postarat?

Fuellmich: Dobře, to je dobré.

Dr. Stückelbergerová: Řekl to předevčírem... ihned jsem to sdílela na FB. Tohle, co řekl, je dobré, ale současně propaguje vakcíny. Moje hypotéza je, že se mění, ale nemůže se změnit kompletně, jinak ho odstraní nebo něco takového. Protože on měl před měsícem diskuzi s Pompeem (bývalý ministr zahraničí USA). Jsou nějaké náznaky, že je na dobré straně, ale nemůže pokračovat.

Fuellmich: Dobré vědět. Dobře, dr. Stückelbergerová, budeme muset brzy skončit, protože náš další host má pouze omezený čas, Je něco jiného, co musíme vědět?

Dr. Stückelbergerová: Povím vám to velmi rychle. Můžu vám poslat článek od Davida Fidlera, právníka, který napsal článek "Od mezinárodních sanitárních úmluv po globální zdravotní bezpečí." Když to psal, měl velké obavy z mezinárodních zdravotních předpisů a říkal, že je to příchod globální vlády. To také může něco objasnit. Druhá věc. Musíte si uvědomit, že došlo ke změně definice dvou zásadních věcí v této pandemii, které ospravedlňují tohle mezinárodní vyhlášení nouzového stavu ve všech zemích. Je to úmrtnost a počet nemocných případů, ale nejen to... berou definice, které změnili v roce 2009. Dvě důležité věci... definice pandemie se změnila. Už to není "abnormálně vysoký počet případů úmrtí a onemocnění", teď je definovaná tak, že je tu onemocnění, které se šíří po celém světě.

Fuellmich: Ano. V roce 2009 to změnili. Původní definice se skládala ze tří prvků. Jeden je, že jde o celosvětové onemocnění, že je vysoký počet... nazvali to myslím abnormálně nebo obrovsky vysoký počet velmi nemocných lidí a obrovsky vysoký počet úmrtí. Poslední dvě věci dali pryč a jediný zbývající požadavek (pro pandemii) je to, že máme celosvětové onemocnění, což znamená, že jakákoliv chřipka se může stát pandemií. Vlastně jakékoliv nachlazení může být pandemií.

Dr. Stückelbergerová: Pochází to z WHO. Když Bill Gates začal se svým davem měnit definice toho, o čem jsme mluvili... o imunitě, atd. Víte o tom, že změnili definici imunity?

Fuellmich: Ano.

Dr. Stückelbergerová: Teď je jedinou imunitou vakcína.

Fuellmich: Ano. Tohle nejspíše není náhoda, protože tohle se stalo v roce 2009, když se Bill Gates začal v tomto více angažovat, že?

Dr. Stückelbergerová: Ano. Ale definice imunity je velmi nedávná...

Fuellmich: Ano, ale on tam stále je.

Dr. Stückelbergerová: A poslední věc v rychlosti... jen abyste věděli, že WHO teď už dvakrát vydala... 7. prosince a 20. ledna vydala lékařské upozornění na produkt s názvem PCR. Je to uvedeno malým písmem, ale je to upozornění. Je to úmyslně trestné, říkat upozornění, že PCR nefunguje, že musíte najít CT (prahový cyklus), a neříkat "zastavit".

Fuellmich: To jsem nevěděl. Dobře. Takže mají oficiální upozornění, což znamená, že nemůžete používat PCR test k detekování nákazy, a zároveň stále prosazují PCR testy jako jediný nebo nejlepší prostředek k detekování nákazy.

Dr. Stückelbergerová: Ano. Je to úmyslné. Protože v doporučení píšou, že při provádění PCR musíte požádat o CT (prahový cyklus). Můžu vám dát reference, abyste se na to podívali. Tohle je klíčové... úmyslně vydali malé upozornění, zpožďují to a neříkají "zastavte to".

Fuellmich: Dobře. Páni. Myslím si, že jsme prozatím probrali vše. Nejspíše se setkáme znovu. Jsem velmi vděčný, že jste si udělala čas a byla tady s námi. To stejné se Silvií.

Překlad: David Formánek


MAP 826 Smrtelná Creutzfeldt Jakobova nemoc! Očkování může způsobit nemoc šílených krav tvrdí výzkum

3 690 zhlédnutí•12. 2. 2021

https://www.youtube.com/watch?v=KPQJ4812ss4


Američtí lékaři varují před syndromem ADE způsobeným vakcínami na bázi mRNA, kdy vakcína ve skutečnosti zesiluje účinky viru v těle a po aplikaci vakcíny očkované osoby okamžitě onemocní a dokonce umírají! Syndrom ADE ohrožuje nejvíce seniory, ve Vrchlabí v pečovatelském domě zemřelo již 30 seniorů od počátku roku a farmaceutické firmy rozjely ve spolupráci se sociálními sítěmi mohutnou umlčovací kampaň na zamezení šíření informací o syndromu ADE, který představuje větší hrozbu než virus HIV! Přinášíme jako první server v ČR a na Slovensku popis mechaniky syndromu, proč očkovaní lidé onemocní a dokonce zemřou!

V současné době probíhá mohutná informační válka s cílem na zahlazení a umlčení veškerých informací spojených s negativními účinky a dopady experimentálních vakcín na bázi mRNA, které jsou odvozeny od klinických léků určených původně pro léčbu rakoviny a onemocnění HIV. Farmaceutické společnosti uzavřeli s Evropskou unií dohodu o podmínkách poskytnutí experimentálních vakcín mRNA pro očkování na SARS-Cov-2 pod podmínkou, že vlády evropských zemí přijmou strategický harmonogram pro plošnou fázi 3. kola klinických zkoušek, které mají být hotovy až ke konci roku 2023.

Očkování seniorů v pečovatelských stacionářích bylo farmaceutickými společnostmi uloženo jako podmínka poskytnutí vakcín jednotlivým zemím

Jednou z podmínek firem Pfizer, Moderna a rovněž AstraZeneca bylo, že experimentální vakcíny budou nejprve aplikovány na izolované vzorky populace, a že bude zajištěno, že výsledky vakcinací nebudou kontaminovány zvenčí. Proto první fáze očkování probíhá na seniorech umístěných v lockdownech, a to kvůli tomu, aby nepřišli do styku s venkovním prostorem a okolím. Farmaceutické firmy totiž v klinické studii potřebují izolovaný referenční vzorek, což je podmínka každé 3. fáze klinických zkoušek. Podle informací našeho bruselského zpravodaje tuto roli izolovaného referenčního vzorku tvoří právě klienti pečovatelských domů po celé EU. Právě na nich je totiž možné průběžně sledovat, zda-li u nich nepropukne syndrom ADE.

Syndrom ADE jako časovaná bomba v populaci, větší hrozba něž virus HIV, varují američtí lékaři

Redakce AE News jako první server v ČR a na Slovensku má tu čest seznámit vás s naprosto nově objeveným a velice nebezpečným syndromem, který popsali v tzv. Bílé knize američtí lékaři z první linie, kteří bijí na poplach, že se před námi otevírá nebezpečný syndrom, jehož důsledky mohou být horší, než byl objevený syndrom získané ztráty imunity, zkráceně zvaný AIDS, jenž je způsoben virem HIV a byl objeven počátkem 80. let minulého století. Syndrom ADE se může stát mnohem horší událostí, než kterou byl AIDS ve své době.

Grafické zobrazení syndromu ADE, vlevo antigeny při normálním chování u klasické vakcíny (vlevo), a chování mRNA vakcíny (vpravo) během propuknutí syndromu ADE

Syndrom ADE (Antibody-Dependent Enhancement) [1] je nově pozorovaný nebezpečný syndrom, který je přímo spojený s vakcínami typu mRNA, které vnáší do lidského těla upravený a deaktivovaný model viru s připojeným replikačním programem, který má za úkol vniknout dovnitř buňky, uzamknout je exkluzivně pro potřeby mRNA viru a zahájit produkci antigenů daného viru. Tyto antigeny se poté z buňky vypustí a imunitní systém na ně má reagovat, zaútočit a nacvičit si jejich likvidaci. Takový je plán. Jenže, američtí lékaři objevili u těchto vakcín nebezpečnou vlastnost, kterou si nyní popíšeme.

Antigeny vyrobené vakcínou mRNA v lidské buňce mají schopnost vytvářet vazby s ostrými viry a útočit na imunizované buňky - Syndrom ADE

Vytvořené antigeny mají nejen schopnost vázat se na virové částice v těle a tím podněcovat imunitní systém k aktivitě a k tréninku, ale jakmile se antigen naváže na virus a vytvoří s ním slabou vazbu (weak bond), tak antigen přestane plnit roli cvičného terče pro imunitní fagocyty a získá naopak schopnost napadnout a vniknout do úplně nové a neobsazené buňky, a to spolu s virem, který je právě na antigen připojen. Tím vzniká něco, čemu američtí lékaři říkají "supervirus", protože buňky, které dosud byly imunní vůči viru, tedy viry nemohly dovnitř buňky proniknout, se najednou stávají dostupnými a virus připojený k antigenu se jako Trojský kůň dostane dovnitř imunní buňky.

Buňka se totiž otevře antigenu, ale není schopná detekovat, že k tělu antigenu je připojený stále aktivní a neoslabený virus, který není zpacifikován a obklopen neutralizačními antigeny. Buňka potom začne replikovat kopie antigenu i viru, čímž vzniká supervirus, který potom pronikne do jakékoliv buňky, bez ohledu na to, jestli je buňka imunní nebo není. A tomuto jevu se říká Syndrom ADE. Projevuje se tím, že nejpozději do 48 hodin po očkování dochází u očkovaných osob k nástupu středního až těžkého onemocnění o různé intenzitě.

Na hrozbu ADE upozornili američtí lékaři v Bílé knize

U některých osob se syndrom ADE projeví jako nemoc jen s mírným, avšak zjevně patrným průběhem. U jiných osob však syndrom ADE způsobuje kritický stav a rovněž smrt. Podle lékařů se syndrom ADE a jeho účinek odvíjí od velikosti virové nálože v osobě před zahájením očkování. Pokud je virová nálož vysoká, ale osoba je relativně v pořádku, do konce života by se měla vyhýbat vakcínám mRNA, protože po jejich aplikaci hrozí osobě mohutné rozvinutí ADE syndromu a smrt.

Vakcíny mRNA totiž podle těchto zjištění způsobí, že část vyrobených antigenů se spojí dohromady s touto virovou náloží v těle a tím vzniknou superviry, které začnou napadat všechny buňky, včetně těch, které si již vytvořily nějakou imunitu. Lékaři proto upozorňují, že syndrom ADE hrozí především po druhé dávce, kdy člověk již má imunizované buňky z určité části, ale po druhé dávce můžou superviry začít tyto imunní buňky cíleně napadat. Aby totiž syndrom propukl u člověka, musí mít v těle vytvořené imunitní fagocyty, které vznikají teprve při imunitní reakci organismu. Dokud tedy člověk imunitu nemá, nemůže se u něho syndrom ADE rozvinout.

Fagocyty mají viry likvidovat, ale v případě virů spojených s antigenem dochází ke vzniku superviru

Jakmile tedy člověk nějakou imunitu na virus má, protože třeba prodělal nemoc přirozenou cestou, potom spadá do rizikové skupiny s možným propuknutím syndromu ADE po aplikaci mRNA vakcíny. Buňky totiž začnou produkovat mRNA antigeny, které se budou napojovat na viry a společně pronikat do již imunizovaných buněk vytvořených po první dávce vakcíny. Antivirové protilátky totiž podporují virovou infekci cílových imunitních buněk využíváním fagocytické FcyR nebo dráhy tzv. komplementu. Proces fagocytózy je obvykle doprovázen degradací viru, avšak pokud virus není neutralizován (buď kvůli nízké afinitní vazbě nebo cílení na non-neutralizující epitop), vazba protilátky může vést k úniku viru, a proto ke zvýšené infekci. Fagocytóza tedy může paradoxně způsobit ještě větší replikaci viru s následnou smrtí imunitních buněk.

Propagační očkování seniorů na Floridě

Virus tak "klame" proces fagocytózy imunitních buněk a používá protilátky hostitele jako trojského koně. Syndrom ADE může nastat kvůli non-neutralizační charakteristice protilátky, která váže virové epitopy, které jsou jiné než ty, které se účastní připojení a vstupu do hostitelské buňky. Syndrom ADE může také nastat v důsledku přítomnosti sub-neutralizujících koncentrací protilátek (vazba na virové epitopy pod prahovou hodnotou pro neutralizaci). Kromě toho lze vyvolat syndrom ADE, když je síla interakce na ose protilátka-antigen pod určitou prahovou hodnotou.

Tento jev může proto vést ke zvýšení infekčnosti virů i vyšší virulenci. Viry, které mohou způsobit syndrom ADE, často sdílejí některé společné rysy, jako je antigenní rozmanitost, schopnost replikace a stanovení perzistence v imunitních buňkách. K syndromu ADE může dojít během vývoje primární nebo sekundární virové infekce, anebo po vakcinaci s následnou rozvinutou virovou infekcí, která získá super-schopnosti, vysokou nakažlivost a schopnost likvidovat imunitu v těle, nejen ji oslabovat, jako to dělá virus HIV. Ocitujme si proto několik úryvků z Bílé knihy amerických lékařů, kterou si můžete stáhnout zde.

Bílá kniha Amerických lékařů z první linie o experimentálních vakcínách na COVID-19

Stručně - je to shrnutí mnoha pochybností ohledně bezpečnosti a účinnosti vakcín, které neprošly řádným testovacím a schvalovacím procesem (jedná se tedy právně o experimentální/testovací vakcíny, které by se měly zákonně podávat pouze v rámci klinických studií, s informovaným souhlasem pacienta a s dlouhodobým sledováním jeho zdravotního stavu po aplikaci vakcíny). Upozorňují na to, že neexistují studie které by potvrdily bezpečnost a účinnost vakcín. Dále upozorňují na nesrovnalosti v přístupu vlád ke koroně a k jiným pandemiím v minulosti (1969- hongkongská chřipka - vyžádala si v přepočtu na dnešní počet obyvatel více obětí v Číně i USA než korona, přesto nedocházelo k lockdownům a vše běželo normálně).

Dále je patrný divný zákaz podávání levného a běžně dostupného léku proti malárii hydroxychloroquin v USA a EU na léčbu kovidu. Země, které jej proti Coroně aplikují, mají 4-5x nižší smrtnost (Asie, Afrika, Rusko). Proto neslyšíme o žádných dramatech z Afriky, kde se loni na jaře předpokládala koronová smršť s miliony mrtvých. Samotná smrtnost covidu je srovnatelná s chřipkou, nad 70 let je to 5%, 50-69 let je to 0,5%, v nižších věkových skupinách dosahuje hodnot několika promile. Statistická pravděpodobnost smrti na covid u lidí pod 65 let je v USA stejná, jako pravděpodobnost smrti vlivem autonehody při jejich každodenních cestách do práce dlouhých cca 25 km. Pro děti je chřipka zhruba 2,5 x smrtelnější nemocí než Covid.

Vakcíny proti covidu jsou vyvinuté za vůbec nejkratší dobu, za jakou kdy byly vakcíny proti jakékoli nemoci vyvinuty. I přes snahu nejlepších vědců, proti některým nemocem vakcíny stále nejsou, ač jejich výzkum trvá roky a desetiletí (příklad AIDS - snahy o vakcínu trvají 40 let). Poprvé je zde použita "virová" mRNA technologie - covidu podobná genetická informace mRNA ve vakcínách má stimulovat lidské buňky, aby vytvářely antigeny proti této mRNA. Očekává se, že když se objeví skutečný virus, tyto antigeny produkované naším tělem v odpovědi na vakcínu, jej budou schopny zlikvidovat. mRNA se využívá k léčbě některých typů rakoviny, tudíž by mohla být účinná i ve vakcínách. Nebyla však dokončena třetí fáze testování vakcín, proto jsou jejich vedlejší účinky neznámé.

Někteří účastníci vakcinačních testů poté vykazovali HIV "falešnou pozitivitu". Při použití zcela nové mRNA vakcinanční technologie zkrátka můžeme očekávat zcela neočekávatelné věci. I přes snahy trvající desetiletí, nebyli dosud vědci schopni vyvinout vakcíny proti jiným koronavirům. Kdykoli se zdálo, že vakcína je již hotova, její testování vždy selhalo a zvířata jimž byla vakcína aplikována, chcípla. Nebyly provedeny žádné zvířecí testy nových koronavirových vakcín. Pokud jakékoli vakcíny dříve nebyly zkoušeny na zvířatech, často se pak stalo, že lidé po jejich aplikaci zemřeli, což vyvolalo nevoli vlád a takové vakcíny byly zakázány. Většina vědců považuje za nevyhnutelné, že budou umírat lidé, pokud vakcína není předtím testována na zvířatech.

Známé komplikace - Immune Enhancement ADE - antigeny vytvořené na základě vakcinace naopak infekci zesílí - toto bylo sledováno u mnoha testů jiných koronavirových vakcín u zvířat.

Dále - neurologické nemoci, roztroušená skleróza, ochrnutí, Polyradikuloneuritida.

Neznámé komplikace - nemáme žádné informace, jak se vyvine následná nákaza koronavirem u očkovaných. Jaký vliv bude mít očkování na starší populaci, lidi s oslabenou imunitou nebo těhotné. Neznáme dlouhodobé efekty vakcín, které byly vyvinuty před 6 měsíci. Mechanismus mRNA vakcíny také zahrnuje možnost autoimunitních reakcí. Neznáme vliv na plodnost.

Farmaceutické společnosti jsou vyňaty ze zodpovědnosti (dle zákona z. r. 1986) v USA. Astra Zeneca jde ještě dál, tvrdí že se jedná o stav nouze a vyžaduje vynětí ze zodpovědnosti i v EU, a opravdu indemnitu dostala. "Toto je ojedinělá situace, kde my jako společnost prostě nemůžeme nést zodpovědnost, pokud se za čtyři roky ukáží vedlejší efekty vakcíny," uvedl Ruud Dobber, člen představenstva Astra Zeneca pro Reuters.

Otázky ohledně efektivity experimentálních vakcín - Neexistuje žádný důkaz, že vakcína zastaví přenos viru. Testování vakcíny není založeno na sledování (zamezení) přenosu onemocnění, ale na sledování omezení příznaků onemocnění.

Neznámá úmrtnost a snížení zátěže nemocnic - farmaceutické firmy uvádí účinnost vakcín 95%. Farma firmy běžně uvádějí vyšší účinnost, než jaká je ve skutečnosti. Např. CDC (Centrum pro kontrolu onemocnění) udává 38% účinnost chřipkových vakcín pro roky 2017-18, 20% pro 2018-19 a 39% pro 2019-2020. Ačkoli účinnost těchto vakcín byla předpokládána mnohem vyšší, když byla vakcína poprvé představena v roce 1938. I kdyby účinnost covid vakcíny byla i ve skutečnosti 95%, procento přeživších s covidem je dnes mnohem vyšší. Pokud je vám méně než 70 let, máte 99,5% pravděpodobnost přežití, pokud je vám méně než 50, máte 99,98% šanci a pro mladší 20 let je to 99,997%.

Navíc testy vakcín vykazují příliš málo pozitivních případů na to, aby je bylo možno brát za statisticky prokazatelné, co se týče snížení mortality nebo hospitalizace. - Vakcína má neznámou dobu působení - víme velmi málo o trvanlivosti imunity získané na covid ať už prodělanou nemocí, nebo vakcinací. Poskytne vakcína dlouhodobou imunitu, nebo bude nutná další vakcinace za rok? Aktuální studie ukazují, že imunitní odezva těla na virus má tendenci postupně vyvanout. Nemáme např. žádnou dlouhou imunitu proti chřipce, protože její virus stále mutuje, takže se musíme každý rok očkovat. Farma firmy a vědci se domnívají, že covidová vakcína by také měla být každoroční, ovšem bez jakéhokoli vědeckého základu pro takové tvrzení.

Experimentální (pokusné) covidové vakcíny - přesný jazyk je důležitý pro boj s dezinformacemi. Neexistují žádné vakcíny na COVID. Správné označení je experimentální (pokusná, zkušební) vakcína. Jsou zkoušeny různé typy vakcín, nejblíže masovému využití jsou mRNA vakcíny. Americká veřejnost je ochotna k očkování jen proto, že slovo experimentální je vynecháno. Málokdo by dobrovolně svolil být prvním, kdo vyzkouší experimentální lék, pokud by nebyl závažně nemocný, nebo nebyla žádná jiná alternativa. S covidem většina lidí není závažně nemocná a existuje mnoho jiných způsobů léčby. Další důvod, proč je vakcína experimentální je, že experimentální status má důležité právní důsledky. Tyto vakcíny jsou dodávány podle EUA (emergency use authorization - povolení k použití v nouzi), což určuje způsob, jakým budou kompenzována budoucí poškození pacientů.

Covidové experimentální vakcíny a zhoršení příznaků (Antibody Dependent Enhancement - ADE)

Známým a dobře zdokumentovaným vedlejším efektem vakcín je zhoršení příznaků nemoci (Syndrom ADE). Je těžké jej dokázat, doktoři, vědci i veřejnost jej zpočátku odmítali s tím, že někdo měl prostě "horší virus". Jedním způsobem, jak ADE dokázat, je porovnání očkovaných a neočkovaných skupin. Pokud všichni budou očkováni těmito experimentálními vakcínami, skutečný výskyt ADE se nikdy nepodaří zjistit, přičemž mnoho případů bude popsáno jako "nový kmen".

Horečka Dengue má 100 až 400 mil. infekcí ročně, 500 000 hospitalizací a 2,5% smrtnost. Je to největší důvod úmrtí dětí v Asii a Jižní Americe. Přes 50 let výzkumu, vakcína proti Dengue není dosud široce rozšířena, kvůli ADE syndromu. Firma Sanofi strávila 20 let a utratila 2 miliardy USD aby vyvinula vakcínu proti Dengue, která byla následně oceněna WHO (světová zdravotnická organizace). Přestože někteří vědci jasně poukazovali na nebezpečí, Filipíny se rozhodly naočkovat statisíce dětí v roce 2016. Později, když očkovaní byli vystaveni horečce Dengue, mnoho bylo těžce nemocných a 600 dětí zemřelo.

V minulosti bylo cca. 35 kandidátů na vakcínu proti SARS-CoV-1. Nejlepší 4 typy byly testovány na fretkách. Zdálo se, že vše funguje velmi dobře. Když byly fretky vystaveny skutečnému viru, silně onemocněly a chcíply. Velmi znepokojující je, že syndrom ADE je dlouho znám z experimentů s koronavirovými vakcínami např. na kočkách. Všechny kočky ve studii, jejichž organismus zpočátku vakcínu přijal, nakonec chcíply, když chytily skutečný virus. Původní Sars-CoV, koronavirus ze 78% podobný současnému SARS-CoV-2 (způsobující covid-19), způsobil epidemii v roce 2003. Vědci se pokoušeli vytvořit vakcínu. Zpočátku vše vypadalo slibně, myši vakcínu snášely a vytvářely antigeny, ovšem když byly vystaveny skutečnému viru, pochcípaly na něco, co bychom označili za náhlou cytokinovou bouři, tedy syndrom ADE.

K SARS-CoV-2, způsobujícímu covid-19, jenž se objevil před rokem, máme mizivé informace, co se týče průběhu nemoci a interakcí s imunitním systémem různých kmenů viru. Nevíme, čím se liší od jiných koronavirů, co způsobuje u některých lidí agresivní imunitní odpověď s důsledkem cytokinové bouře a smrti. Stále nevíme, proč je imunitní reakce tak odlišná u různých lidí - asymptomatický průběh u některých a náhlá smrt u jiných. 3. fáze testování vakcín Pfizer, Moderna a Astra Zeneca nabízí velmi malý vhled do problematiky syndromu ADE. Pokud tyto experimentální vakcíny způsobují ADE a pokud miliony Američanů budou očkovány, místo 99,98% přirozeného uzdravení z covid-19, budeme čelit 20-30% úmrtnosti, jakmile se tito očkovaní dostanou do kontaktu se skutečným virem.

Další a neznámé problémy covidových vakcín: S těmito novými vakcínami je více neznámého než známého. Lze však předpokládat, kde se mohou objevit závažné problémy, na základě čerstvých údajů a mechanismu jejich fungování. Jsou důkazy, že vakcína může způsobit permanentní autoimunní odmítnutí placenty. Při onemocnění covid-19 a jinými koronaviry dochází k zánětu placenty, který způsobuje předčasné porody, resp. samovolné potraty v polovině těhotenství (2. trimestr). Způsob, jakým fungují experimentální vakcíny, vyvolává obavy, že budou mít stejný škodlivý dopad na placentu, jaký vyvolává covid-19 při akutním onemocnění, ovšem místo toho celoživotně. Je popsán případ ženy, která přišla o své zdravé dítě v 5. měsíci během akutního onemocnění covidem.

Placenta byla silně zanícená na straně matky. Zánět placenty vedoucí ke smrti plodu byl evidován u 40% těhotných žen, pokud během těhotenství onemocněly podobnými koronaviry. Tedy SARS-CoV-2 se v tomto jeví podobný, ačkoli tento jev nebyl hlouběji studován. mRNA vakcíny mohou vyvolat podobnou reakci. Ve vakcíně je komponent, který může způsobit stejné autoimunitní odmítnutí placenty - ne po dobu několika týdnů akutního onemocnění, ale navždy. To znamená opakovaná těhotenství selžou zhruba v polovině. Je zcela bezohledné očkovat miliony lidí, kteří by se beztak z nemoci uzdravili, dokud nemáme odpověď na tuto otázku! Zde je vědecké vysvětlení efektu vakcíny na placentu (a případně i na sperma): spike (řídící) protein SARS-CoV-2, proti němuž jsou vyvíjeny vakcíny, je silně homologní (souhlasný) s lidským HERV proteinem, syncitin-1.

Je to odvozený HERV protein, který umožňuje spojování buněk v trophoblastu a má svou roli v placentaci. Očkování má vytvářet antigeny proti spike proteinu SARS-CoV-2 , nicméně spike proteiny obsahují syncitin-homologní proteiny, které jsou zásadní pro utvoření placenty u savců i u člověka. Musí být jasně prokázáno, že vakcína proti SARS-CoV-2 nemůže způsobit imunitní reakci proti syncitinu-1, jinak může očkování vyvolat u žen neplodnost nebo předčasné porody. Dne 1. 12. 2020 bývalý ředitel plicního výzkumu firmy Pfizer Dr. Michael Yeadon a plicní specialista Dr. Wolfgang Wodarg zaslali žádost Evropské zdravotní agentuře, zodpovědné za schválení vakcín v EU, o okamžité zastavení všech studií SARS-CoV-2 vakcín, především BioNtech/Pfizer. Jedním z hlavních důvodů, který uvedli, bylo právě riziko celoživotní neplodnosti.

Střet zájmů farmaceutických firem je zjevný. Jakmile se covid-19 prohnal světem, začal obrovský spěch k vývoji vakcín. Téměř není známo, že farma firmy jsou (v USA) chráněny před vyplácením náhrad lidem, kteří mohou být vakcínami poškozeni. Od roku 1986, kdy byl přijatý "National Childhood Vaccine Injury Act", nikdo nemůže farma firmy žalovat. Od té doby došlo k obrovskému nárůstu očkování i dokonale zdravých lidí. Do roku 1986 bylo běžné očkování 11 vakcínami, dnes je to 53 a stovky dalších jsou připravovány. Trh s vakcínami (v USA) narostl z 1 miliardy USD na 44 miliard dnes. Hodnota farma firem je dnes 1,3 bilionu USD, což je 2,5 krát více než tabákový průmysl. Za posledních 20 let utratily farma firmy více než 4 miliardy USD za lobbing v US kongresu, což je více než letecký, zbrojní a ropný průmysl dohromady.

Závěrečná doporučení k vakcínám: zakázat očkování pro věkovou skupinu 0-20, silně nedoporučeno 20-69, nedoporučeno 50-69 s jinými nemocemi, nad 70 pouze na vlastní nebezpečí a s přístupem k právnímu poradenství.

Děkujeme našemu čtenáři Petrovi za zaslání výtahu z textu Bílé knihy

Proč najednou vlády navrhují, aby se očkovalo jen jednou dávkou?

A teď si zahrajeme na skládače puzzle. Zamyslete se, proč najednou američtí odborníci a i někteří politici najednou navrhují [2], že budou očkovat jen jednou dávkou vakcíny? Chtějí ušetřit peníze daňových poplatníků, anebo chtějí zabránit propuknutí syndromu ADE v populaci? Znovu zopakuji, že syndrom ke svému propuknutí potřebuje již existující imunitu v lidském těle proti danému viru, a to se vztahuje právě na osoby, které již obdrželi první dávku vakcíny a čeká je druhá dávka.

V ČR a na Slovensku se začalo očkovat vakcínou Comirnaty 500 od Pfizer-BioNTech

Stejně tak se to týká i lidí, kteří si prošli nemocí Covid-19 a ani o tom nevědí a měli mírný průběh. Tací lidé by se potom vystavili riziku vzniku ADE syndromu již po první dávce vakcíny. Takže, co když ten nápad politiků na jednu dávku vakcíny místo dvou není jen snahou o to, aby se dostalo na co nejvíce lidí a co nejrychleji, ale je to snaha o zabránění propuknutí syndromu ADE? A víte, co to může znamenat? Časovanou bombu, protože lidé, kteří se půjdou za rok přeočkovat, mohou spustit vlnu propuknutí syndromů ADE v populaci.

Ve Vrchlabí začali očkovat již druhý týden v lednu a od počátku roku tam zemřelo již 30 seniorů v pečovatelských domech

Naše redakce po konzultaci s lékaři a odborníky doporučuje jediné opatření: Pokud nemáte v této chvíli žádné zdravotní potíže a chodíte mezi lidi a dosud jste neonemocněli, máte podle všeho již v těle imunitu. Rozhodně neriskujte vakcinaci v této fázi, protože všechny vakcíny na Covid-19 v této chvíli jsou ve stádiu laboratorních experimentů, jak varují v Bílé knize američtí lékaři. Ani jedna vakcína není bezpečná podle regulací FDA nebo evropské EMEA. Obě agentury za bezpečné léky a vakcíny považují jen ty, které projdou všemi koly klinických studií, které za normálních okolností trvají 10 let. Sami si z toho usuďte, bez naší pomoci, jakou důvěru lze mít ve vakcíny, které začaly vznikat před cca. 8 měsíci.

Chcete se zapojit do experimentu s vakcínou?

V pečovatelském zařízení pro seniory ve Vrchlabí zemřelo od počátku roku již 30 klientů a očkovat tam začali druhý týden v lednu [3]. Mají tam za sebou již i druhé vakcinační dávky. Nejhorší situace je stále na Trutnovsku, kde jsou čísla pozitivních lidí stále vysoká. "S tím souvisí i zvýšený počet úmrtí klientů (pečovatelských domovů), který jsme zaznamenali. Například ve Vrchlabí od začátku ledna tři desítky," uvedl [4] pro ČRo mluvčí královéhradeckého kraje Dan Lechmann. Takže, jak vidíte, jakmile se začalo očkovat mRNA vakcínami v ČR, senioři najednou umírají.

Všechny sociální sítě přitom brutálně umlčují veškeré informace, které kladou rovnítko mezi vakcíny a úmrtí seniorů v pečovatelských domovech. Jakmile se něco takového objeví, ihned je to mazáno. Poprvé se tyto informace objevily v domovech důchodců v Norsku, kde po vakcinaci začali umírat senioři, a od té chvíle se rozjela kampaň na absolutní umlčování těchto informací. A je to kvůli tomu, že nikdo nesmí vědět, že probíhá největší klinický laboratorní test na široké populaci v dějinách, přičemž až do této chvíle takovéto testy byly považovány za neetické, nehumánní, nebezpečné, hazardní a naprosto nepřijatelné.

-VK-

Šéfredaktor AE News

https://aeronet.cz/news/americti-lekari-varuji-pred-syndromem-ade-zpusobenym-vakcinami-na-bazi-mrna-kdy-vakcina-ve-skutecnosti-zesiluje-ucinky-viru-v-tele-a-po-aplikaci-vakciny-ockovane-osoby-okamzite-onemocni/

https://www.naturalnews.com/2021-02-11-wisconsin-doctor-suffered-miscarriage-covid-vaccine.html

Wisconsinská lékařka utrpěla potrat po vakcíně covid, tweetovala #VaccinesWork

Čtvrtkem 11.2.2021 od: Ethan Huff
Tagy: badhealth , badmedicine , koronaviru , COVID , covid-19 , Dangerous medicína , lékař , potrat , mRNA , očkování , vakcína , škoda vakcína , zranění vakcína , zdraví žen

Obejít cenzuru sdílením tohoto odkazu: https://www.afinalwarning.com/495942.html Zkopírujte URL 0Pohledy

( Přírodní zprávy ) Dr. MUDr. Sara Beltrán Ponceová dělá titulky poté, co utrpěla děsivý potrat po očkování proti koronaviru Wuhan (Covid-19).

Absolventka Medical College of Wisconsin v roce 2019 , Ponce, nedávno dokončila svůj pobyt v radiační onkologii. Její profil "SheMD" tvrdí, že je "vášnivá pro lékařské vzdělávání, veřejné zdraví a mentorství, zejména pro ženy, které se zajímají o záření."

Ponce je ženatý s jednou dcerou a chystal se mít další dítě, když její vakcína proti viru China Virus změnila její plány. Místo porodu druhého zdravého dítěte Ponce, který se několik týdnů před chlubil na Twitteru chvástáním, že je "plně očkovaný", utrpěl to, co by žádná budoucí matka neměla trpět.

28. ledna Ponce oznámila, že je ve 14. týdnu těhotenství, a rozhodla se očkovat proti WuFlu, aby "chránila sebe, své dítě, svou rodinu, své pacienty a svoji komunitu".

"Pokud je vám to k dispozici, doporučuji vám udělat totéž!" Dodal Ponce.

Ponce tweetovala ještě tentokrát několikrát a vysvětlila, že jako "lékařka" cítí "zodpovědnost za ochranu pacientů s rakovinou, které denně vidím, zejména těch, kteří jsou ze své léčby imunokompromitováni".

"Měli bychom být příkladem sociálního distancování, maskování a očkování," pokračoval Ponce na znamení ctnosti. "Ale také jako člověk máme všichni odpovědnost dělat to, co je nejlepší pro naše komunity a pro sebe navzájem."

Ponce se ujistil, že cituje řadu hashtagů signalizujících ctnost jako "#VaccinesWork" a "#WeAreAllHereTogether", což jí pravděpodobně dalo pocit, že prosazuje správnou věc pro každého.

"O své mateřské cestě v medicíně jsem byl vždy otevřený a s těžkým srdcem říkám své rodině #MedTwitter, že jsem potratil za 14 a půl týdne," tweetoval Ponce o několik dní později.

"Můj manžel a já jsme zdrceni, ale požehnáni, že máme jeden druhého a naši sladkou Evu." Odpočívej v pokoji, anděli. "

Ponce poté poděkovala svým následovníkům za jejich "soucit a sympatie", přičemž vyjádřila hluboký smutek, že "nevěděla jsem, že je to možné cítit," napsala.

Těhotné ženy nemají žádné očkování proti koronaviru

Zatímco naše srdce chodí do Ponce kvůli bolesti, kterou utrpěla, zdálo se, jako by se tomu dalo zabránit, kdyby nebyl Ponce očkován proti čínským choroboplodným zárodkům.

Podle blogu The Covid Blog Ponce potratila pouhé tři dny poté, co byla očkována první nebo druhá očkovací RNA (mRNA) od společností Pfizer-BioNTech nebo Moderna - Ponce neuvedla, které očkování dostala.

Ponce se ve skutečnosti vůbec nezmínila o očkování, které právě dostala, když oznámila svůj potrat na Twitteru. Od té doby Ponce zamkla svůj účet na Twitteru a učinila jej soukromým, pravděpodobně proto, že se ji lidé začali ptát, zda si myslí, že je za to vakcína.

Ponce má v očích této spisovatelky povinnost varovat ty, kteří ji poslouchají, že očkování proti Wuhanskému koronaviru (Covid-19) nemusí být nejlepší nápad, zejména pro těhotné ženy.

Jak zdůraznil komentátor blogu Covid , "kandidátům na vakcínu Covid-19 chybí údaje o účinnosti u těhotných žen a dětí."

Přejeme Ponce to nejlepší při početí dalšího dítěte a doufáme, že zváží široce známé vazby mezi vakcínami a potratem, než vystaví další nenarozené dítě zubu toxických experimentálních lékařských intervencí.

Více nejnovějších zpráv o poškození vakcínou Wuhan coronavirus (Covid-19) najdete na Pandemic.news .

Zdroje pro tento článek zahrnují:

TheCovidBlog.com
NaturalNews.com

https://www.nasrestart.cz/debata-k-veci/1960-mudr-peter-liptak-americka-vs-ruska-vakcina

11. prosinec 2020

MUDr. Peter Lipták: americká vs. ruská vakcína

Cena

Cena 40 $ za dve versus 20 $ za dve. K cene americkej je treba pripočítať aj náklady na zriadenie 25 očkovacích centier v nemocniciach a náklady na zriadenie fondu na odškodňovanie osôb, ktoré budú mať po očkovaní nežiadúce účinky.

Účinnosť

Účinnosť oboch sa uvádza 95 % po aplikovaní druhej dávky. To znamená, že zo 100 ľudí vystavených infekcii ochorie 5.

Skladovanie

Skladovacia teplota: ─70 °C versus 0 až +8 °C (bežná chladnička).

Schéma dávkovania, dvojdávková

Druhá dávka o 14 dní versus druhá dávka o 21 dní.

Logistika

V hlave politika je nápad preočkovať na Slovensku 70 % populácie.

Americká logistika

V 25 centrách so špeciálnymi chladiacimi boxami, ktoré sa musia vybudovať a vybaviť materiálne aj personálne v našich nemocniciach, tak aby zvládli zaočkovať v priemere 150 000 osôb za 14 dní, tak rýchlo aby za 14 dní mohli si prísť títo istí ľudia na preočkovanie druhou dávkou, to by znamenalo denne zaočkovať v jednom centre 11 000 pacientov a tento výkon podávať mesiac bez oddychu, t.j. aj v soboty a v nedele. Prípadne to natiahnuť na dva mesiace, čo by ale znamenalo zníženie denného počtu zaočkovaných iba na 5500 v jednom centre. Zhromažďovanie a premiešavanie takýchto počtov ľudí na jednom mieste s neznámym stavom Covid-19 pozitivity určite privítajú epidemiológovia, ale isto aj s ohľadom na šírenie iných infekčných chorôb v tomto nečase.

Možno by bolo výhodné zaradiť pred samotné očkovanie aj vykonanie rýchleho antigénového testu. Toto by bola skutočne grandiózna akcia, ktorou by Matovič vošiel do dejín nie sveta, ale galaxie. A tiež zápis do Guinessovej knihy rekordov je istý.

Ruská logistika

V cca 2000 ambulanciách obvodných lekárov (všeobecných praktikov) a v cca 1000 ambulanciách primárnych pediatrov by sa muselo zaočkovať v priemere po 1200 pacientov na ambulanciu, ktorí sa musia vrátiť ešte raz o 21 dní na druhú dávku), spolu takto dnes existuje minimálne 3000 takýchto očkovacích centier v komunitách, v bezprostrednej blízkosti obydliam pacientov, čo minimalizuje ich mobilitu v prípade tohto modelu očkovania. Znamenalo by to mimoriadnu záťaž na tieto naše všeobecné ambulancie, po dobu 6 týždňov denne zaočkovať v priemere 60 pacientov a to vrátane očkovania aj cez víkendy. Alebo by sa to mohlo urobiť na dvakrát v objeme 30 pacientov denne a predĺžiť očkovanie na dobu 12 týždňov. No bolo by to náročné pre nás ale toto je konečne reálne uskutočniteľný model.

No každopádne možno tvrdiť, že ani Matovič si také SNP vôbec nevie predstaviť, aké pri tejto plošnej vakcinácii nastane, či už s americkými alebo s ruskými vakcínami.

Pre vyššie uvedené si myslím, že máme logicky na ruskú variantu logistiky, ale aj to až po opravení plánu na preočkovanie nie 70%, ale iba 30% populácie. Je treba očkovať inteligentne, dobrovoľne a hlavne prednostne rizikové skupiny. A neočkovať ani povinne a ani plošne.

Ako fungujú tieto vakcíny

Ruská obsahuje ako nosič ľudský adenovírus, z ktorého DNA sú odstránené chorobné gény a je do nej vnesená DNA sekvencia, ktorá kóduje tvorbu tzv. S - proteinu koronavírusu. Takto upravené adenovírusy sú očkovaním vpravené do tela a prenikajú do buniek. V bunkách sa z nich uvoľňuje príslušná mRNA, ktorá slúži ako matrica na výrobu koronavírusového antigénu = proteinu S v ribozómoch ľudskej bunky, ktoré sa nachádzajú v cytoplazme a sú to také továrničky na výrobu bielkovín.

Americká obsahuje priamo mRNA, kódujúcu tvorbu S-proteinu, chránenú v špeciálnej lipidovej (tukovej) nanočastici, ktorá slúži ako nosič. Táto mRNA po preniknutí do bunky sa dostáva priamo do ribozómov ľudskej bunky, kde slúži ako matrica na výrobu S proteinu koronavírusu.

Rozdiel medzi ruskou a americkou vakcínou je, že ruská používa ako nosič, na vnesenie mRNA (messenger RNA) do bunky, upravený ľudský adenovírus a americká špičkovú high tech nanotechnologickú umelú lipidovú časticu. Inak ich fungovanie je veľmi podobné.

Keď sa objaví S - protein v našom tele, tak okamžite ho zaregistruje náš imunitný systém a zareaguje tvorbou protilátok a senzibilizáciou T - lymfocytov. 10 - 14 dní po spustení tohto procesu už je náš imunitný systém dostatočne pripravený nás účinne chrániť a do budúcnosti už je okamžite schopný zareagovať a vyprodukovať protilátky a spustiť aj bunkovú imunitu v prípade, že sa stretneme s daným koronavírusom.

Bezpečnosť

Treba zdôrazniť, že ako americká tak aj ruská vakcína vnášajú do buniek cudzie gény, ale tieto zostávajú v epizomálnom stave, tzn. že cudzia genetická informácia nepreniká k jadru a neintegruje sa do genómu ľudskej bunky, ale tieto cudzie gény zostávajú mimo jadra ľudských buniek, v ribozómoch, ktoré sa nachádzajú v cytoplazme, kde zabezpečujú expresiu prineseného cudzieho génu, t.j. výrobu príslušného S-proteinu koronavírusu, ktorý je v tomto procese antigénom.

Ruská má za sebou dlhý vývoj, ktorý začal už v 80-tych rokov minulého storočia a je postavená na dobre preskúmanej a preverenej platforme ľudských adenovírusov. No hádam, že nebude mať ďaleko od doslova stopercentnej bezpečnosti. Veď je tu podozrenie, že ani tí ruskí politici (Putin...) nemali problém sa ňou už aj so svojimi rodinami zaočkovať, pretože my predsa môžeme iba hádať, že prečo sa oni dnes odvážia chodiť už bez rúška.

Americká vakcína je celkom nová, špičková technologická novinka, úplne nový koncept, možno ukazuje budúcnosť vakcín. Pri takýchto horúcich novinkách sú ale obavy, z možných neznámych vedľajších účinkov, úplne na mieste. Sú tu obavy zo spustenia autoimúnnych procesov cudzorodou lipidovou časticou a z rôznych iných, dnes ešte neznámych, dlhodobých nepriaznivých vplyvov na zdravie človeka. Keď aj výrobca odmietol prevziať zodpovednosť za možné nežiadúce účinky svojho výrobku, tak to nie je dobrá reklama.

No vôbec sa nečudujem našim politikom a ich rodinám (Matovič, Remišová, Krajčí...), že sa očkovaniu americkou vakcínou usilujú vyhnúť ako čert krížu. Zahrať si ruskú ruletu zo sebou samým a aj s vlastnou rodinou? To ani ich nepriťahuje.

Záver:

Moje odporúčanie je: áno, som za očkovanie proti novému koronavírusu, ale dnes bezpečnou a účinnou ruskou vakcínou Sputnik V. Som za očkovanie dobrovoľné, organizované v komunitách, v ambulanciách všeobecných lekárov. Ak sa bude očkovať inteligentne, ruskou vakcínou, tak aj ja sa dám určite zaočkovať.

Nie je predsa dôležité, či som rusofil alebo rusofób, pretože som predovšetkým slovákomil a ľudomil a ide mi o spoločné zdravie nás všetkých. Obchodné záujmy jednotlivcov a firiem, tu a teraz, musia ustúpiť všeobecnému ľudskému záujmu na zdraví. Zdravie je stav úplnej fyzickej, duševnej a sociálnej pohody. Čaká nás ešte dlhá cesta.

Příbuzný se šanghajským lékařem odhaluje podrobnosti o čínském programu odebírání živých orgánů

Čtvrtek 02.11.2021 OD: Ramon Tomey
Tagy: Čína , Komunistické strany Číny , čínské vlady , Čínský režim , Falun Gong , lidských prav , Lékařské Tyranie , odebírání orgánů , odebírání orgánů chirurgii , transplantaci orgánů , náboženského pronásledování , informátorů

Obejít cenzuru společně s tímto odkazem: https://www.afinalwarning.com/494710.html Zkopírujte URL 0 Pohledy

( Přirozené zprávy ) Příbuzný jednoho šanghajského lékaře odhalil šokující podrobnosti o odběru orgánů prověřeného Čínskou komunistickou stranou (ČKS).

Lu Shuping, dříve ze Šanghaje, ale nyní s trvalým pobytem v USA, odhalil krutou pravdu newyorské neziskové skupiny Světové organizace pro vyšetřování pronásledování Falun Gongu (WOIPFG). Nezisková organizace nezveřejňuje podrobnosti rozhovorů Lu pro bezpečnost informátora, který je nyní více než 70 let.

Podle Lu, Zhou Qing - starší sourozenec jeho švagrové Zhou Yu - dříve pracoval jako ředitel nemocnice Šanghaj Wanping v okrese Xuhui. Lu si vzpomněl, že během cesty do Číny v roce 2002 se Qing zeptala, zda ji může spojit s kýmkoli, kdo potřebuje transplantaci orgánu. Zeptala se Lu poté, co se dozvěděla, že zná mnoho lékařů prostřednictvím svého podnikání v oblasti renovace domů.

"Manžel [Zhou Qing] mi osobně řekl, že šla do vojenské nemocnice na operaci [transplantace orgánu]," řekla Lu. Pokračování týmu, že Qingův manžel řekl, že jde o "rychlé peníze a částku [za platbu] je často velká". Zásadně, Qing a její manžel jednoho dne seděli spolu, Qingův manžel řekl: "Měli byste lidi mít dostatečné množství [k dárcovství orgánů]." Dále poznamenal, že orgány byly "ve skutečně dobré kvalitě, všechny čerstvé a živé".

Slovo "naživu" kdy Lu zmátlo. Ale jak se dozvěděl o "odebírání živých orgánů" provádějící v Číně prostřednictvím zpravodajských zpráv, začal tyto tečky spojovat.

Šanghajský lékař zažil noční můry po odběru živých orgánů

Lu uvedla, že starší sourozenec její švagrové prokázal několik operací odběru orgánů jako šanghajský lékař. Ale později přestala působit strachu a "mít noční můry".

Popichl svou švagrovou Zhou Yu, aby získal další podrobnosti o tom, co ví o práci její starší sestry. Oznámení oznamovatelé, že lidé, kteří nebyli sedativem, "budou křičet ze všech sil v naprosté agónii", když Qing prokázal operaci odstranění orgánů. "[Yu] řekl, že anestezii nelze použít na každém místě: Oblast, kde je [orgán] potřebný, nelze anestetizovat," poznamenal Lu.

"Čím čerstvější a čím méně anestetizovaní, tým lépe." Kvalita je zaručena, můžete si být jisti, "vyprávěl Lu slova své švagrové. Dále uvedl, že jeho sestra mu řekla, že potenciální příjemci orgánů "při prvním vstupu [na operaci] říkali" Falun Dafa je dobrý "." Na operačním sále byly obvykle přítomny celkem tři až pět lidí, včetně ozbrojených policistů a vojenských lékařů.

Odhalení Lu přispívá k rostoucímu seznamu důkazů o tom, že v Číně existuje odvětví transplantace orgánů "na žádost" v obrovském rozsahu. Přívrženci Falun Gongu, nazývaného také Falun Dafa, jsou obvykle zbaveni svých orgánů. Jejich tělesné orgány se poté prodávají za účelem zisku a výroby se při transplantační chirurgii. Nucený odběr orgánů je jen jednou z mnoha akcí, které ČKS udělala pro příchod systému systému víry od zahájení kampaně proti hnutí v roce 1999. Miliony přívrženců byly zatčeny a uvedeny v různých vazebních zařízeních.

Yu opakovaně řekl Lu, aby nezmínil, co se naučil ostatním lidem. "Řekla, že vydělávání peněz není tak snadné," poznamenal.

Čínské pronásledování stoupenců Falun Gongu bylo odsouzeno

Účet, který sdílí Lu, má podobnost se zprávami oznamovatelů, kteří mají tyto záležitosti. Dva oznamovatelé, kteří se jmenovali "Annie" a "Peter", poprvé odhalili nelegální odebírání orgánů v Číně časopisu Epoch Times v roce 2006.

"Annie" řekla její bývalý manžel, který byl neurochirurgem v severovýchodní provincii Liaoning, odstranil rohovky a praktický Falun Gongu. Po vytažení rohovky bylo tělo obětí hozena do spaloven. Mezitím "Peter" poskytuje podrobné informace o zadržovacích zařízeních v okrese Liaoning v Sujiatun. Zařízení Sujiatun bylo místo, kde byly orgány odebírány od živých následovníků Falun Gongu.

V roce 2019 nezávislý lidový tribunál se sídlem v Londýně zjistil, že čínská vláda roky podporovala odebírání orgánů Falun Gong. Výsledky jeho celoročního vyšetřování říkaly, že k nucenému odběru orgánů došlo "ve významném měřítku". (Související: Tajní vyšetřovatelé odhalují masové nucené odběry orgánů v komunistické Číně .)

Bývalý ministr zahraničí USA Mike Pompeo také odsoudil hanebnou praxi odebírání orgánů ze strany ČKS. Nazval 21leté pronásledování, kterému čelí stoupenci Falun Gongu, "příliš dlouho" a požadováno jeho okamžitý konec.

"Rozsáhlé důkazy systémy, že [čínská] vláda pokračuje v zastupování a zneužívání této komunity dodnes, včetně hlášeného mučení praktických Falun Gongu a zadržování tisíců [více]," komentoval Pompeo. (Související: Američtí zákonodárci navrhují návrhy zákonů, které by sankcionovaly čínští úředníci zapojeni do nuceného odběru orgánů .)

Navštivte Evil.news a přečtěte si více o systematickém pronásledování stoupenců Falun Gongu ČKS.

Zdroje zahrnují:

100PercentFedUp.com

TheEpochTimes.com 1

TheEpochTimes.com 2

NationalInterest.org

China.USEmbassy-China.org.cn

Žádost o poskytnutí informací na základě zákona č. 106/1999 Sb. o svobodném přístupu k informacím

https://www.resetheus.org/2021/01/19/zadost-o-poskytnuti-informaci-potvrzujicich-asymptomatickou-infekci-a-prenos/

Obracíme se na Vás s žádostí o poskytnutí relevantní vědecké informace, která by ověřitelným způsobem dokládala, že:

1) tzv. asymptomatické případy COVID-19 (lidé bez příznaků COVID-19, jejichž "pozitivita" byla stanovena jen na základě pozitivního výsledku testu) mohou údajným původcem tohoto onemocnění, virem SARS-CoV-2, infikovat ostatní jedince.

2) člověk může být virem SARS-CoV-2 infikován natolik, že je infekční pro své okolí, aniž by vykazoval jakékoli příznaky COVID-19, které virus SARS-CoV-2 údajně způsobuje.

3) přítomnost cílových sekvencí RNA, detekovaných testy RT-PCR, lze interpretovat jako důkaz přítomnosti celého neporušeného genomu infekceschopného SARS-CoV-2.

4) přítomnost antigenu, detekovaného antigenními testy, lze interpretovat jako důkaz přítomnosti celého infekceschopného SARS-CoV-2.

Odůvodnění:

I.

Asymptomatický průběh a asymptomatický přenos COVID-19 se berou jako fakt. Ministerstvo zdravotnictví např. ve svém mimořádném opatření uvádí:

"U pacientů s COVID-19 je podle publikovaných prací průběh nemoci v 80 % asymptomatický, pouze 15 % má příznaky onemocnění a u 5 % případů může mít onemocnění závažný průběh. Na celém světě existují jasné důkazy o přenosu SARS-CoV-2 z asymptomatických nosičů.

V případě použití roušky se pravděpodobnost přenosu nákazy snižuje. Vzhledem k tomu, že ani ve venkovním prostředí se ne vždy podaří dodržovat odstup 2 metrů (převážně v obydlených částech), rouška snižuje riziko nákazy, ať od osob s příznaky onemocnění nebo od asymptomatických osob."

Viz studie:

  • - Furukawa W. Nathan, Brooks T. John, Sobel Jeremy. Evidence Supporting Transmission of Severe Acute Respiratory Syndrome Coronavirus 2 While Presymptomatic or Asymptomatic.EID https://wwwnc.cdc.aov/eid/article/26/7/20-1595 article
  • - Pan X, Chen D, Xia Y, et al. Asymptomatic cases in a family cluster with SARS-CoV-2 infection. The Lancet Infectious diseases. 2020.
  • - Bai Y, Yao L, Wei T, et al. Presumed Asymptomatic Carrier Transmission of COVID-19. Jama. 2020.
  • - Wei WE LZ, Chiew CJ, Yong SE, Toh MP, Lee VJ. Presymptomatic Transmission of SARS-CoV-2 -Singapore, January 23-March 16, 2020. MMWR Morbidity and mortality weekly report. 2020; ePub: 1 April 2020.
  • - Arons MM, Hatfield KM, Reddy SC, et al. Presymptomatic SARS-CoV-2 infections and transmission in a skilled nursing facility. N Engl J Med. 2020. DOI: 10.1056/NEJMoa2008457."

II.

Pokud si uvedené odkazy, týkající se asymptomatického přenosu, rozebereme, tak zjistíme:

Furukawa W. Nathan, Brooks T. John, Sobel Jeremy. Evidence Supporting Transmission of Severe Acute Respiratory Syndrome Coronavirus 2 While Presymptomatic or Asymptomatic. EID https://wwwnc.cdc.aov/eid/article/26/7/20-1595 article

Článek CDC hned na začátku uvádí, že detekce RNA SARS-CoV-2 u presymptomatických nebo asymptomatických osob neprokazuje, že mohou přenášet virus na ostatní. Článek se odkazuje na tyto studie, uvádějící asymptomatický přenos:

Bai Y, Yao L, Wei T, Tian F, Jin DY, Chen L, et al. Presumed asymptomatic carrier transmission of COVID-19. JAMA. 2020;323:1406.

Této práci se věnujeme níže, protože MZ ji uvedlo také jako samostatný odkaz.

Hu Z, Song C, Xu C, Jin G, Chen Y, Xu X, et al. Clinical characteristics of 24 asymptomatic infections with COVID-19 screened among close contacts in Nanjing, China. Sci China Life Sci. 2020;63:706-11.

Studie popisuje 24 údajně asymptomatických případů COVID-19. V práci se však dozvídáme, že u 5 případů se rozvinuly příznaky během hospitalizace, 5 případů mělo atypický nález na CT plic a 12 případů typické příznaky virové infekce na CT plic. Autoři to sami komentují:

"Zjistili jsme, že 7 (29,2%) případů mělo normální CT snímky a žádné příznaky během hospitalizace."

Z nich měly 2 případy všechny testy PCR negativní, a lze je proto považovat za zdravé lidi. 3 další případy měly abnormální krevní testy. Zbývající 2 případy (případy č. 16 a 23), u kterých je domnělý asymptomatický přenos založen jen na základě pozitivního testu PCR, byly bez příznaků. Výsledky PCR testů u případu č. 16 byly: + + + - + - + a u případu č. 23: + + + - + + + Podobně nekonzistentní výsledky testů měl např. případ č. 8: + + - + - - , případ č. 13: + + + - + - + + , č. 15: + - + + + - - , č. 16: + + + - + - +, č. 18: + + - - + - - č. 19: + + + + - + + a č. 23: + + + - + + +. Autoři práce se bohužel k těmto výsledkům nevyjádřili.

K testování byl použit qRT-PCR test (BGI Genomics, Beijing, China). K němu Global Times dne 26.8.2020 v článku "Different standards lead to Sweden's false positive COVID-19 results: Chinese biotech firm" uvedl:

"Společnost se dostala do potíží poté, co média uvedla, že 3 700 lidí ve Švédsku, kteří podstoupili testování, obdrželo pozitivní výsledek kvůli závadě v testovací soupravě COVID-19 od čínské firmy BGI Genomics. Souprava nedokázala rozlišit mezi velmi nízkými hladinami viru a negativním výsledkem, uvedla v úterý švédská Public Health Agency. BGI Genomics pro Global Times uvedlo: "U asymptomatických infekcí... testy nukleových kyselin s vysoce citlivými činidly by generovaly pozitivní výsledek testu."

Z toho vyplývá, že je velká pravděpodobnost, že test vykazuje falešně pozitivní výsledky, tedy že nesprávně označí zdravé lidi jako pozitivní.

Autoři studie na konci uvádějí:

"Tato studie je omezena malou velikostí vzorku a nedostatkem údajů o testech na nukleové kyseliny před datem diagnózy."

Zhang J, Tian S, Lou J, Chen Y. Familial cluster of COVID-19 infection from an asymptomatic. Crit Care. 2020;24:119.

Tato případová studie se zabývá rodinným klastrem pouhých 5 případů. Pacient nula (index patient) se po návratu z Wu-chanu setkal se 4 dalšími příbuznými. Příbuzná, která byla s pacientem nula v kontaktu nejdelší dobu, neonemocněla a byla také po celou dobu asymptomatická. Příznaky příbuzné č. 3 byly vysoká horečka a únava. Příbuzná č. 1 měla zvýšenou teplotu a nález na RTG plic (ground glass opacities). Příbuzná č. 4 měla zvýšenou teplotu a svalovou bolest. Příznaky všech 3 příbuzných se symptomy byly nespecifické a mohly být způsobeny celou řadou jiných příčin. COVID-19 byl diagnostikován jen na základě pozitivních testů PCR. Druh použitého testu nebyl uveden.

Pan X, Chen D, Xia Y, Wu X, Li T, Ou X, et al. Asymptomatic cases in a family cluster with SARS- CoV-2 infection. Lancet Infect Dis.2020;20:410-1.

Případová studie 3 rodinných příslušníků, kteří se vrátili z návštěvy Wu-chanu. Příbuzný č. 1 měl později zvýšenou teplotu, bolest v krku, bolest kloubů a svalů, bolest hlavy a pozitivní nález na CT plic. Příbuzní č. 2 a 3 zůstali bez příznaků. Všichni 3 členové rodiny měli pozitivní test PCR. Studie se opět opírá jen o pozitivní výsledky testu PCR. Žádný přenos onemocnění z asymptomatických jedinců na další lidi nebyl prokázán.

Qian G, Yang N, Ma AHY, Wang L, Li G, Chen X, et al. A COVID-19 Transmission within a family cluster by presymptomatic infectors in China. Clin Infect Dis. 2020;ciaa316; Epub ahead of print.

Případová studie 9 členů rodiny vykazuje řadu rozporuplných výsledků. Index pacient č. 1 byl bez příznaků a diagnostikován jen na základě pozitivního testu PCR. Podobné to bylo u případu č. 4. Případ č. 3 zůstal bez příznaků a všechny 4 testy PCR byly negativní. Zbytek případů vykazoval nespecifické příznaky a pozitivní testy PCR. Závěrem studie je zcela nepodložené tvrzení, že se všichni příbuzní nakazili od index pacienta č. 1 a 2 (který zůstal bez příznaků).

Další odkazy, které MZ uvádí jako důkaz asymptomatického přenosu:

Pan X, Chen D, Xia Y, et al. Asymptomatic cases in a family cluster with SARS-CoV-2 infection. The Lancet Infectious diseases. 2020.

Tato práce byla uvedena výše, v odkazu CDC, a asymptomatický přenos neprokazuje.

Bai Y, Yao L, Wei T, et al. Presumed Asymptomatic Carrier Transmission of COVID-19. Jama. 2020.

Jedná se o případovou studii 6 rodinných příslušníků. Žena (pacient 1), žijící ve Wu-chanu, odcestovala do Anyangu, kde se setkala s 5 příbuznými, u kterých se později objevila horečka a respirační příznaky, byli přijati do nemocnice, kde byly všem provedeny RT-PCR testy s pozitivním výsledkem. U ženy (pacient 1) se žádné příznaky nerozvinuly. Ze 4 provedených testů PCR měla pozitivní jen jeden test, a to druhý test v pořadí: - + - - Na konci práce autoři uvádí:

"Sled událostí naznačuje, že koronavirus mohl být přenesen asymptomatickým nosičem."

Opět se jedná o případovou studii malého počtu jedinců, ve které byla diagnóza COVID-19 stanovena na základě nespecifických příznaků a pozitivních výsledků testů PCR, které vykazovaly, podobně jako i v jiných studiích, nekonzistentní výsledky.

III.

Rozborem studií, údajně prokazujících asymptomatický přenos, se zabývali i Dr Clare Craig FRCPath a Jonathan Engler MBChB LLB v článku Jsou důkazy o asymptomatickém šíření COVID-19 významně zveličené? Zde jsou některé pasáže z jejich článku:

Abstrakt

Důkazy o přenosu SARS-CoV-2 od pacientů, kteří zůstali asymptomatičtí, lze nalézt jako součást mnoha metaanalýz. Takové důkazy o asymptomatickém přenosu jsou založeny jen na několika málo případech, které jsou samy o sobě sporné. Existence přenosu SARS-CoV-2 od asymptomatických jedinců se stala obecně přijímanou pravdou, ale důkazy pro to, že tento fenomén není ničím jiným než chybnou interpretací falešně pozitivních výsledků testů, jsou nedostatečné. Prozkoumání podkladových údajů z nejčastěji citovaných metaanalýz odhaluje, že závěry vycházejí z překvapivě malého počtu případů (celkem šesti případů globálně) a navíc nelze vyloučit možnost, že se ve všech případech jedná o náhodné kontakty s lidmi s falešně pozitivními výsledky.

Výsledky

Ve všech přezkoumaných studiích bylo identifikováno celkem sedm případů, naznačujících asymptomatický přenos, a to:

  • V Itálii dva asymptomatické případy údajného přenosu viru na další dva lidi.
  • V Bruneji dva asymptomatické případy údajného přenosu viru na další tři lidi.
  • V Číně dva asymptomatické případy údajného přenosu viru na další dva lidi

Nálezy z každé ze čtyř zkoumaných prací:

1. Yanes-Lane M, Winters N, Fregonese F et al. Proportion of asymptomatic infection among COVID-19 positive persons and their transmission potential: A systematic review and meta- analysis. PLoS One 2020;15:e0241536.

Yanes-Lane a kol. nalezli 6 137 studií, zkoumajících problém asymptomatického přenosu SARS- CoV-2 a všechny kromě 28 odmítli (kvůli malé velikosti nebo nedostatečné metodice). Z toho se asymptomatického přenosu týkala pouze studie Park a kol., zahrnující čtyři asymptomatické případy. Od žádného z těchto čtyř případů však nebyl přenos prokázán.

2. Buitrago-Garcia D, Egli-Gany D, Counotte MJ, et al. Occurrence and transmission potential of asymptomatic and presymptomatic SARS-CoV-2 infections: A living systematic review and meta-analysis. PLoS Med 2020; 17:e1003346.

Buitrago-Garcia a kol. našli 688 studií asymptomatických a presymptomatických případů COVID- 19 a 5 studií, které přenos komentovaly. Spíše než aby autoři vyvodili závěry o pravděpodobnosti asymptomatického přenosu, tak porovnali riziko asymptomatického přenosu s rizikem symptomatického přenosu. Zahrnuty byly tři studie ukazující asymptomatický přenos, jedna z Bruneje a dvě z Číny, a dále dvě studie z Tchaj-wanu a Jižní Koreje, které nevykazovaly žádný přenos. Obě ze dvou čínských prací uváděly pouze jediného pacienta, který dostal COVID-19 od asymptomatické osoby.

Luo L, Liu D, Liao X-J et al. Modes of contact and risk of transmission in COVID-19 among close contacts. papers.ssrn.com > sol3 > paperspapers.ssrn.com > sol3 > papers. 2020. doi:10.2139/ssrn.3566149.

Luo a kol. do 6. března 2020 studovali 4950 lidí, kteří byli umístěni do karantény v Guangzhou. U všech byly provedeny testy PCR, u některých až 6 testů, průměr byl 2,4 testů. Tvrdí, že během celého tohoto testování našli pouze osm asymptomatických jedinců. Uvádějí jediného asymptomatického jedince šířícího SARS-CoV-2, ale není jasné, zda byl presymptomatický, ani jaké příznaky měl sekundární případ. Přesto to bylo interpretováno jako důkaz asymptomatického šíření.

Zhang W, Cheng W, Luo L, et al. Secondary Transmission of Coronavirus Disease from Presymptomatic Persons, China. Emerg Infect Dis 2020;26:1924-6.

Zhang a kol. také referovali z Guangzhou a dva z autorů této práce jsou stejní jako autoři práce Luo a kol. Vzhledem ke sdílenému autorství nelze vyloučit možnost, že tento jediný případ pravděpodobného presymptomatického přenosu byl stejný jedinec uvedený v práci Luo a kol.

Tato práce referovala o prvních 359 diagnózách COVID-19 a jejich 369 kontaktech do 15. března 2020. Důležité je, že jediný případ asymptomatického přenosu byl z muže na jeho kolegu, který také zůstal asymptomatický (tj. měl jen pozitivní test, bez příznaků). Vzhledem k tomu, že osoba, o které se uvádí, že dostala COVID-19, neměla žádné příznaky, nelze to považovat za dostatečný důkaz pro přenos nemoci.

U každého testu existuje riziko vzniku chybného pozitivního výsledku, tedy falešně pozitivního výsledku. Míra falešné pozitivity 1% by byla pro PCR testování velmi obstojná a pro PCR je obtížné najít zprávy o nižších hodnotách falešné pozitivity než je tato. Vlastní odhad falešně pozitivních výsledků vlády Spojeného království, vycházející z jiných testů PCR na jiné viry v nepandemických situacích, je medián 2,3% (rozmezí 0,8-4,0 %) (Mayers Carl And. Impact of false-positives and false-negatives in the UK ́s COVID-19 RT-PCR testing programme. 2020.), takže 1% míru lze považovat za nepravděpodobnou, vzhledem k rychlosti zavedení testu a dalších pozorování.

Není jasné, kolik testovaných lidí zůstalo asymptomatických po celou dobu, avšak při testování 369 kontaktů by přiměřená míra falešné pozitivity 1% vedla ke třem až čtyřem falešně pozitivním diagnózám. Vzhledem k tomu, že všechny kontakty byly testovány, protože byly ve vztahu s těmi, kteří měli pozitivní test, tak jakékoli zjištěné falešně pozitivní případy by byly podle definice kontakty s případem.

Chaw L, Koh WC, Jamaludin SA, et al. Analysis of SARS-CoV-2 Transmission in Different Settings, Brunei. Emerg Infect Dis 2020;26:2598-606.

Brunejská studie informovala o velkém ohnisku nákazy, které začalo u lidí, kteří se zúčastnili náboženského festivalu a následně onemocněli COVID-19. Zřejmě existovalo šest lidí, kteří zpočátku neměli žádné příznaky (z nichž dva byli po celou dobu bez příznaků, což je pro naše účely klíčové), kteří ale údajně rozšířili SARS-CoV-2 z tohoto ohniska na další lidi, kteří se festivalu nezúčastnili. Tento důkaz však oslabují dva aspekty této práce:

  • 1. Slabá definice případu (zdá se, že dostačující byl jakýkoli příznak jakékoli závažnosti)
  • 2. Vysoká pravděpodobnost falešně pozitivních výsledků testů.

Stejná skupina zveřejnila další práci: Wong J, Jamaludin SA, Alikhan MF, et al. Asymptomatic transmission of SARSCoV2 and implications for mass gatherings. Influenza Other Respi Viruses 2020;14:596-8.

V této práci podrobněji popisují dva případy asymptomatického šíření. Zaprvé šlo o 13leté dítě, které se zúčastnilo festivalu a které údajně přeneslo SARS-CoV-2 na svého učitele. Základem pro tento závěr bylo to, že učitel "měl jeden den mírný kašel" spolu s pozitivním testem. Druhým byl otec, který zůstal bez příznaků, ale jehož manželka měla krátce rýmu a jehož dítě mělo jeden den mírný kašel. V obou těchto pracích nejsou uvedeny žádné podrobnosti, týkající se testovacích protokolů.

Wong J, Chaw L, Koh C, et al. Epidemiological Investigation of the First 135 COVID-19 Cases in Brunei: Implications for Surveillance, Control, and Travel Restrictions. Am J Trop Med Hyg 2020;103:1608-13.

Tato studie informuje o prvních 135 případech diagnostikovaných v Bruneji. Třináct z těchto prvních případů bylo bez příznaků. Bez znalosti míry falešné pozitivity testování a počtu testovaných není možné určit význam těchto asymptomatických "případů". Dr. Chaw, hlavní autorka dokumentu o přenosu v Bruneji, byla zpočátku při korespondenci s autory velmi nápomocná.

U prvních několika případů bylo provedeno důkladné testování (se sekvenováním celého genomu), ale jinak, stejně jako ve zbytku světa, byl za dostatečný považován pozitivní test PCR. Neznala (stejně jako téměř všichni lékaři diagnostikující COVID-19) kritéria použitá v jejich laboratoři k prohlášení testu za pozitivní a na žádost o další vysvětlení nereagovala.

Je proto přinejmenším pravděpodobné, že všechny asymptomatické diagnózy na jaře byly způsobeny falešně pozitivními výsledky testů. Žádný testovací systém není dokonalý. Neschopnost tuto skutečnost uznat a nesprávná interpretace pozitivních výsledků u pacientů bez příznaků způsobily nesmírné škody. Nepochybně je pravda, že politická rozhodování vlád odpovědných za životy miliard lidí na celém světě mohou být částečně ovlivněna nebezpečným předpokladem, že existují přesvědčivé důkazy o asymptomatickém přenosu SARS-CoV-2. Je příliš brzy na to takový předpoklad udělat a důkazy, které jej podporují, jsou přinejlepším nepřímé.

3. Koh WC, Naing L, Chaw L, et al. What do we know about SARS-CoV-2 transmission? A systematic review and meta-analysis of the secondary attack rate and associated risk factors. PLoS One 2020;15:e0240205.

Wee Chian Koh a kol. také kladli velký důraz na brunejskou studii, ale pro stejnou práci používali jiná čísla. Není jasné proč. Do této analýzy nebyly zahrnuty žádné další případy asymptomatického přenosu.

4. Byambasuren O, Cardona M, Bell K, et al Estimating the Extent of True Asymptomatic COVID-19 and Its Potential for Community Transmission: Systematic Review and Meta- Analysis. Official Journal of the Association of Medical Microbiology and Infectious Disease Canada 2020;:e2020030.

V metaanalýze, publikované jako preprint v the Lancet, Byambasuren a kol. zjistili, že jejich minimální metodická kritéria splnilo pět studií z 571, z nichž dvě uváděly asymptomatický přenos.

První byla studie 4 950 kontaktů v Guangzhou (Luo L, Liu D, Liao X-J et al. Modes of contact and risk of transmission in COVID-19 among close contacts. papers.ssrn.com > sol3 > paperspapers.ssrn.com > sol3 > papers. 2020. doi:10.2139/ssrn.3566149.), umístěných do karantény.

Druhou citovanou studií byla práce v Nature (Lavezzo E, Franchin E, Ciavarella C, et al. Suppression of a SARS-CoV-2 outbreak in the Italian municipality of Vo ́. Nature 2020;584:425-9.) o italské studii, která ve skutečnosti neinformovala o asymptomatickém přenosu. Místo toho extrapolovali z výsledků testování PCR, aby odvodili, kolik viru bylo přítomno, a předpokládali, že vysoká virová nálož při testování odpovídá vyššímu riziku přenosu.

Italská studie uvádí řadu asymptomatických "případů" a dále navrhuje cesty "přenosu" a dochází k závěru, že dva asymptomatičtí lidé byli infikováni dvěma dalšími asymptomatickými lidmi, z 2 812 testovaných na začátku a poté 2 343 znovu testovaných o dva týdny později. V prvním kole testování bylo 29 ze 73 pozitivních lidí bez příznaků.

Obstojná míra falešné pozitivity pro provedené testování by byla 1%, a proto je, při testování 2 812 osob, rozumné očekávat nejméně 28 falešně pozitivních výsledků. Je proto oprávněné dojít k závěru, že všech 29 asymptomatických pozitivních případů v prvním kole bylo s největší pravděpodobností falešně pozitivních. Ve druhém kole testování na začátku března bylo z 2 343 testovaných osob 18 asymptomatických lidí, kteří měli pozitivní test. Rovněž se pravděpodobně jednalo o falešně pozitivní výsledky. Odvozování řetězců přenosu na základě údajů s vysokým rizikem významného počtu falešně pozitivních výsledků není vědecky správné.

Čínské publikace

Během počátečního období pandemie bylo publikováno mnoho prací z Číny, naznačujících frekvenci asymptomatického přenosu a jeho význam v šíření SARS-CoV-2. Navzdory tomu, že autoři zde zkoumaných metaanalýz většinu z nich vyloučili, tak jejich četnost a důležitost, které byly těmto studiím dány, položily základy pro tento fenomén, kterému byla ve vědecké literatuře dána přílišná významnost.

A to i přesto, že asymptomatický přenos nikdy nebyl rysem předchozích respiračních pandemií, a navzdory velkým studiím, které neprokazují žádný asymptomatický přenos mimo Čínu. Čtenář bezpochyby snadno porozumí výzvám spoléhání se na data z vysoce kontrolovaného režimu s aktivním zájmem o destabilizaci ekonomik a politických systémů jiných zemí.

Ve skutečnosti je pozoruhodné, že v duchu toho, co se zdá být náhlým obratem Komunistické strany Číny o sto osmdesát stupňů, byla nedávno publikována další (pravděpodobně vládou schválená) studie z Číny (Cao S, Gan Y, Wang C, et al. Post-lockdown SARS-CoV-2 nucleic acid screening in nearly ten million residents of Wuhan, China. Nat Commun 2020;11:5917.), která je zcela v rozporu s dřívějšími závěry, týkajícími se fenoménu asymptomatického přenosu, který byl podporován zejména čínskými údaji na počátku pandemie.

Někteří by mohli usoudit, že této studii chybí důvěryhodnost, kterou by člověk mohl očekávat u článku publikovaného v Nature; tvrdí se například, že pomocí PCR testovali 92% populace Wu- chanu (~ 10 milionů jedinců) po dobu 19 dnů na konci května a našli pouze 300 pozitivních testů PCR, což naznačuje, že míra falešné pozitivity není větší než 0,003%. Dále se tvrdí, že zatímco 100% ze 300 případů s pozitivním testem PCR bylo asymptomatických, tak nebyly žádné symptomatické případy s pozitivním testem PCR z ~ 10 milionů testovaných během období jen několika týdnů poté, co ve Wu-chanu epidemie vrcholila.

Pokud se to zdá neuvěřitelné, pak to jistě má vážné důsledky pro způsob, jakým by se mělo na dřívější studie z Číny pohlížet - tedy na údaje, ze kterých byla vytvořena významná část celosvětové důkazní základny pro asymptomatický přenos.

Závěr

Lékařské důkazy lze shrnout jen těžko. Objem lékařské literatury je obrovský a neustále roste a nelze s jistotou říct, že všechno relevantní bylo přečteno. To samo o sobě může působit problémy: je těžké s jistotou říct, že pro něco neexistují žádné důkazy. Proto tento příspěvek s obezřetností tvrdí pouze to, že domnívat se, že existují přesvědčivé vědecké důkazy o asymptomatickém přenosu, je nebezpečný předpoklad.

Po prozkoumání dosud nejčastěji citovaných prací v této oblasti jsme však ohromeni nedostatkem přesvědčivých důkazů čehokoli jiného, než jsou ty nejmírnější příznaky vyplývající z předpokládaného asymptomatického šíření; z nichž většina nebo všechny mohou být chybnými diagnózami a v každém případě nejsou dostatečně podložené. Mimo Čínu neexistují žádné důkazy o tom, že by se u někoho rozvinuly dokonce jen mírné příznaky COVID-19 na základě skutečného asymptomatického šíření.

IV.

Pro doplnění ještě uvádíme informace, týkající se údajných důkazů o asymptomatickém přenosu, z právního dokumentu Cease and desist papers served on Prof. Dr. Christian Drosten by Dr. Reiner Fuellmich

Pro domněnku, že člověk může onemocnět COVID-19, aniž by si toho vůbec všiml a že může virus přenést stejně nepozorovaně na další lidi a bez zjevných příznaků, nejsou důkazy a je podporována jen téměř děsivě slabými studiemi.

Toto nepravdivé faktické tvrzení začalo případovou studií v New England Journal of Medicine dne 5. března 2020 (Rothe C et al. Transmission of 2019-nCoV Infection from an Asymptomatic Contact in Germany. N Engl J Med 2020; 382:970-971, DOI: 10.1056/NEJMc2001468), ve které prof. Christian Drosten a další tvrdili, že čínská podnikatelka bez příznaků se setkala se čtyřmi zaměstnanci místní společnosti v Mnichově, z nichž všichni následně onemocněli COVID-19. Uvedli, že tato žena měla později ve Wu-chanu pozitivní test na SARS-CoV-2. To byl hlavní důkaz toho, že nakažliví mohou být také lidé bez příznaků.

Tato případová studie byla publikována jako preprint již 30. ledna 2020. 3. února 2020 byl zveřejněn komentář poukazující na to, že tato žena z Číny měla ve skutečnosti příznaky a potlačila je jen s pomocí léků (Kai Kupferschmidt 3. února 2020 na https://www.sciencemag.org/news/2020/02/ paper-non-symptomatic-patient-transmitting- coronavirus-wrong). To byl výsledek rozhovorů s touto ženou - rozhovorů, které autoři případové studie, včetně prof. Drostena, opomněli zmínit.

Případová studie byla přesto 5. března 2020 otištěna v New England Journal of Medicine. To, že tato případová studie nebyla okamžitě stažena poté, co byla chyba zjištěna, představuje jasný vědecký podvod.

V následné studii, která se poté, opět za spolupráce prof. Drostena, objevila v The Lancet 15. května 2020 (Böhmer M, Buchholz U, Investigation of a COVID-19 outbreak in Germany resulting from a single travel-associated primary case: a case series Lancet Infect Dis 2020; 20; 920-928), v níž byl epidemiologicky trasován "klastr z ohniska nákazy" ve společnosti v Mnichově, pak znenadání vyšlo najevo průkazné zjištění, že žena z Číny byla v kontaktu se svými rodiči, kteří měli krátce před její cestou do Mnichova onemocnění COVID-19 - nález, který byl potvrzen v případové studii z 5. března 2020. Studie v The Lancet ze dne 15. května 2020 obsahuje četné nesrovnalosti, a to jak sama o sobě, tak i ve vztahu k případové studii ze dne 3. února 2020, které již byly řešeny jinde (https://www.corodok.de/die-legende- uebertragung/).

Samotný Robert Koch Institute ve své případové studii k SARS-CoV-2 (k 27. listopadu 2020) připouští, že asymptomatické šíření nákazy hraje jen malou roli (https://www.rki.de/DE/Content/InfAZ/N/Neuartiges_Coronavirus/Steckbrief.html;jsessionid=E17D33BAD7D55D3449CE3729AFC D4104.internet052#doc13776792bodyText2). V tomto ohledu odkazuje na meta-studii, která po vyhodnocení stovek studií nakonec dospěla k závěru, že důkazy by musely být mnohem přesvědčivější (Byambasuren O, Cardona M, Bell K, et al Estimating the Extent of True Asymptomatic COVID-19 and Its Potential for Community Transmission: Systematic Review and Meta-Analysis. Official Journal of the Association of Medical Microbiology and Infectious Disease Canada 2020;:e2020030.).

Imunolog Beda Stadler, emeritní profesor na univerzitě v Bernu, ve velmi uznávaném článku švýcarského týdeníku Weltwoche poukázal na to, že myšlenka, že viry se mohou v lidském těle nekontrolovatelně množit, aniž by si toho jedinec všiml, je imunologicky nemyslitelná.

Nepravdivé tvrzení, že člověk bez příznaků může virus přenášet, je obzvláště zrádné, protože narušuje společnost: každý vidí ve svém bližním pouze vysoce nebezpečného roznašeče virů, na což reaguje s odporem, agresivně nebo alespoň se strachem a panikou. Jelikož jsou rodiči a učiteli indoktrinováni dokonce i školáci, lze u nich v dohledné době očekávat vážné poruchy chování a vývoje.

Z komentáře: Ano, potvrdit či vyvrátit to lze klinickou studií na dostatečně velkém vzorku lidí, o kterých se na základě pozitivního výsledku testu předpokládá, že jsou asymptomatičtí pacienti. Z jejich respiračního sekretu se musí ve všech případech vyextrahovat celá molekula údajného viru SARS-CoV-2 a pokusem prokázat, že je schopna infikovat zdravého hostitele, v kterém pak vyvolá onemocnění. Dokud toto nebude provedeno, je asymptomatický přenos stále jen pseudovědecká šikanózní hypotéza.

Dopis virologům | mikrobiologům | vakcinologům | vědcům, kteří se veřejně vyjadřují ke COVID-19

21.1.2021

https://www.resetheus.org/2021/01/21/dopis-virologum-mikrobiologum-vakcinologum-vedcum-kteri-se-verejne-vyjadruji-ke-covid-19/?fbclid=IwAR0JOVLOVpn4g1--MYlS0AzAaqxPX4KUfPcI_7FoUpfmkp8FYX5OpxToQcg

Žádost o poskytnutí informací na základě zákona č. 106/1999 Sb. o svobodném přístupu k informacím

Obracíme se na Vás s žádostí o poskytnutí relevantní vědecké informace, která by ověřitelným způsobem dokládala, že:

1) virus SARS-CoV-2 byl řádně izolován. Tzn., že virové částice byly vyčištěny a izolovány pomocí centrifugace s hustotním gradientem, bílkoviny byly biochemicky analyzovány. Důkaz, že k takové izolaci došlo, byl doložen fotografií zkoncentrovaných izolovaných částic. Z takto izolovaných částic byla vyextrahována molekula RNA, gelovou elektroforézou změřena její délka a sekvenováním standardně dlouhých sekvencí sestaven její řetězec.

2) u takto doloženého viru SARS-CoV-2 je prokázána příčinná souvislost k onemocnění COVID-19 a je tedy oprávněné považovat jej za původce tohoto onemocnění.

3) RT-PCR testy je možné používat jako spolehlivý diagnostický prostředek, aniž by zahrnoval ověření amplifikované sekvence změřením gelovou elektroforézou a sekvenováním.

4) přítomnost cílových sekvencí detekovaných PCR testem může být interpretována jako přítomnost celého neporušeného genomu, kterému dané cílové sekvence náleží.

Odůvodnění:

I.

Po zavedení prvního nouzového stavu na jaře loňského roku a uvedení do praxe prvních tzv. protiepidemických opatření jsme začali oslovovat státní instituce a odpovědné úřady s žádostmi o poskytnutí informací, které by opodstatnily vládní opatření a daly obsah statistickým údajům o nakažených, nemocných a mrtvých spoluobčanech, které jsou už skoro rok v přímém přenosu prezentovány všemi médii.

Obraceli jsme se na Ministerstvo zdravotnictví, SÚKL, SZÚ, HSHMP a zajímala nás možná banální otázka: kde je publikován vědecký důkaz, že je tady nový virus SARS-CoV-2, že je tady nové onemocnění COVID-19 a že je tady důkaz o tom, že tento nový virus toto nové onemocnění způsobuje.

Na tyto instituce jsme se obraceli s touto otázkou proto, že jsme nebyli schopni v dostupné vědecké literatuře dohledat publikaci, která by mohla být posuzována za důkaz o tom, že virus SARS-CoV-2 byl izolován a tím pádem že by mohl být považován za nový patogen. Nebyli jsme schopni najít ani relevantní literaturu, která by opodstatnila používání metody RT-PCR jako spolehlivé diagnostické metody.

Obrátili jsme se tedy na instituce odpovědné za zavádění protiepidemických opatření s tím, že jsme očekávali, že mají informace, které nám z nějakého důvodu nejsou dostupné nebo jsme je přehlédli.

Není tomu tak. Žádná z oslovených institucí nedisponuje informací o tom, že by jakékoli vědecké pracoviště na světě provedlo izolaci viru SARS-CoV-2, o kterém se již déle než rok předpokládá, že je příčinou celosvětové pandemie. Nebo nám tuto informaci neposkytlo.

II.

Ministerstvo zdravotnictví nám, kromě jinak bezpředmětných odkazů na přehledové statě nebo internetové odkazy, které není možné pokládat za vědecký argument, poskytlo citaci publikace kolektivu čínských vědců z počátku loňského roku:

Na Zhu et al., A novel coronavirus from patients with pneumonia in China, 2019, N Engl J MED 382;8, February 20, 2020 : https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7092803/pdf/NEJMoa2001017. pdf

Vy jistě tuto publikaci znáte a jistě si jste také vědom toho, že jakkoli se v článku vyskytuje termín "izolace", tak tento článek nic takového ve skutečnosti nepopisuje.
Co by v publikaci, která by měla splňovat ambici, být vědeckým důkazem o existenci nového patogenu, mělo být a není:

a) Objasnění příčiny klinického stavu pacientů, kteří byli ve studii pozorováni

Vědci se nezabývali skutečnými příčinami klinického stavu čtyř pacientů, kterým byly odebrány vzorky k dalšímu zkoumání. Pouze vyloučili přítomnost známých patogenů. Jejich absence je ovšem průvodním znakem jejich diagnózy - atypického zápalu plic, který je charakteristický celou řadou jiných příčin.

b) Izolace nového patogenu

V kapitole "IZOLACE VIRU" popisují autoři různé laboratorní postupy, ale v žádném případě nedošlo k očištění virových částic od zbylého biologického materiálu, nebyl určen hustotní gradient, který by charakterizoval tento nový virus. Žádná fotografie z elektronového mikroskopu nedokládá, že by vědci dosáhli koncentrátu izolovaných částic, se kterým by mohli dále pracovat.

c) Biochemická charakterizace nového patogenu

Vědci se ani nepokoušeli o biologickou charakterizaci nového patogenu. Bez předchozího kroku skutečné izolace viru to ani není možné udělat. Virové bílkoviny nebyly popsány ani specifikovány.

d) Důkaz příčinné souvislosti mezi daným patogenem a respiračními problémy u pozorovaných pacientů

Bez předchozí izolace patogenu je důkaz příčinné souvislosti nemožný a sami to v závěru studie přiznávají.

e) Důkaz o přenosnosti/infekčnosti nového patogenu

Hypotéza o infekčnosti tohoto patogenu je založena pouze na laboratorních postupech, jejichž věrohodnost nebyla ověřena.

f) Oprávněnost tvrzení, že onemocnění COVID-19 je novým onemocněním se specifickými symptomy

Onemocnění COVID-19 není nic jiného než souhrn známých symptomů a klinických stavů, které mohou mít celou řadu objektivních příčin, publikace toto neřeší.

g) Důkaz, že genetický řetězec, který vědci namodelovali, existuje u jakéhokoli živého jedince - člověka, zvířete nebo u rostliny

Tento řetězec jako celek existuje pouze v počítači nebo na papíře. Vědci tuto makromolekulu RNA v celku nezískali, neprokázali, že by řetězec RNA, který označili jako genom nového patogenního viru, existoval. K dnešnímu dni neexistuje publikace, ve které by tento řetězec dlouhý necelých 30 kbp byl extrahován a změřen pomocí gelové elektroforézy a následně sekvenován.

h) Kontrolní experimenty, které by potvrdily věcnou a metodologickou správnost vědeckých závěrů učiněných v této publikaci

Vědci neprovedli žádný kontrolní experiment, kterým by doložili správnost svého postupu.

III.

Sami jsme oslovili autory prvních publikací na téma nového koronaviru z počátku loňského roku s tím, že nás zajímalo, zda se v jejich publikacích vyskytuje EM snímek izolovaného viru. Ani jeden tuto informaci nepotvrdil:

1) Studie 1: Leo L. M. Poon; Malik Peiris. "Emergence of a novel human coronavirus threatening human health", Nature Medicine, březen 2020

Odpovídající autor: Malik Pereis | Datum: 12. května 2020

Odpověď: "Na snímku je virus pučící z infikované buňky. Není to purifikovaný virus."

2) Studie 2: Myung-Guk Han a kol. "Identification of Coronavirus Isolated from a Patient in Korea with COVID-19′′, Osong Public Health and Research Perspectives, únor 2020

Odpovídající autor: Myung-Guk Han | Datum: 6. května 2020

Odpověď: "Nemohli jsme odhadnout stupeň purifikace, protože nepurifikujeme a nekoncentrujeme virus kultivovaný v buňkách."

3) Studie 3: Wan Beom Park a kol. "Virus Isolation from the First Patient with SARS- CoV-2 in Korea", Journal of Korean Medical Science, 24. února 2020

Odpovídající autor: Wan Beom Park | Datum: 19. března 2020

Odpověď: "Nezískali jsme elektronovou mikrofotografii ukazující stupeň purifikace."

4) Studie 4: Na Zhu a kol. "A Novel Coronavirus from Patients with Pneumonia in China", 2019, New England Journal of Medicine, 20. února 2020

Odpovídající autor: Wenjie Tan | Datum: 18. března 2020

Odpověď: "[Ukazujeme] snímek sedimentovaných virových částic, ne purifikovaných."

IV.

Ze zveřejněné e-mailové komunikace (https://hive.blog/worldnews/@francesleader/email- exchange-with-uk-mhra-exposing-the-genomic-sequence-of-sarscov2) investigativní novinářky Frances Leader s UK MHRA (Medicine and Healthcare pruducts Regulatory Agency) z prosince 2020 vyplývá, že ani Pfizer/BioNTech při vývoji vakcíny nepracovali s izolovaným virem od pacienta s COVID-19, ale se synteticky generovanou DNA:

V.

K problematice testování a diagnostice COVID-19 nás Ministerstvo zdravotnictví odkázalo na publikaci:

Corman VM, et al. Detection of 2019 novel coronavirus (2019-nCoV) by real-time RT-PCR. Euro Surveill. 2020 Jan 23;25(3):pii=2000045. https://doi.org/10.2807/1560-7917.ES.2020.25.3.2000045 Received: 21 Jan 2020; Accepted: 22 Jan 2020, Correction in: Euro Surveill. 2020 Apr 9; 25(14): 20200409c. Correction in: Euro Surveill. 2020 Jul 30; 25(30): 2007303.

Je nutné si uvědomit, že tato publikace neprošla předchozím řádným recenzním čtením a že u několika spoluautorů byl zamlčen střet zájmů. V této souvislosti je možné odkázat na rozsáhlou analýzu, která byla zaslána vydavateli této publikace:

https://cormandrostenreview.com/report/

Zde dokládá mezinárodní tým dvaceti dvou odborníků bod po bodu, jak autoři publikace postupovali chybně nebo účelově tak, aby obhájili své závěry, že je možné vyvinout spolehlivou testovací metodu na přítomnost patogenního viru aniž by tento virus měli k dispozici jak sami autoři uvádějí v úvodu článku:

"Naším cílem bylo vyvinout a nasadit robustní diagnostickou metodiku pro použití v laboratorních podmínkách veřejného zdravotnictví, aniž bychom měli k dispozici virový materiál."

Dále v textu uvádějí, že k závěru, že je tento nový virus příčinou vypuknutí nové epidemie, došli na základě zpráv ze sociálních médií. Sami se tak přiznávají k tomu, že pracovali s neověřenými informacemi a je tedy potřeba tuto práci z vědeckého hlediska zamítnout.

VI.

Z výše uvedeného jsme doposud došli k závěru:

  • genom viru byl sestaven, aniž by autoři prokázali, že tento virus existuje
  • první test na přítomnost viru byl sestaven, aniž by výrobce měl zájem se přesvědčit, zda virus existuje
  • vakcína byla vyrobena, aniž by výrobce pracoval s virem, proti kterému má vakcína chránit

Předem děkujeme za poskytnutí od povědí na naše čtyři dotazy.

Komentář paní Danuše Kween k videu na https://www.youtube.com/watch?v=oRtbBl10Llc
23.01.2021

Danuše Kween
DOBRY VECER PAPRSKY, ZACINAM POSLOUCHAT VASI RELACY A RADA BYCH VAM REKLA ZE AMERIKA MA 2 CONSTITUCE. JEDNA JE ORIGINALNI KTERA BYLA SEPSANA V ROCE 1776 A TA JE PRAVA. V ROCE 1872 SI DEMOKRATI UDELALY FALESNOU KONSTITUCI A OD TE DOBY POD NI VLADNUL CABAL COZ JE DEEP STATE A TRUMP PRISEL V ROCE 2016 ABY VYCISTIL TEN DEEP STATE KTERY JE HLUBOKY A ROZSAHLY. ON TOMU RIKA SWAMP COZ JE BAHNO.JELIKOZ SE MOC VLADY A VSECHNY MINULE PRESIDENTI NECHAVALY PODPLACET TIM CABAL TAK NIKDY NEMOHLO DOJIT KE ZMENE. PAK PRISEL TRUMP A NENECHAL SE NIKYM PODPLATIT A ZACAL TO VSECHNO CISTIT. UDELAL HODNE DOBRA A TO SE NELIBILO DEMOCRATUM KTERI CHTELY PRIVEST AMERIKU DO COMUNISMU DIRIGOVANOU CINOU. ABY TRUMP NEMOHL VYHRAT DALSI 4 ROKY I KDYZ NA NEM ZAVISI CELY SVET CO ON CHTEL PRO CELY SVET UDELAT, TAK MUSELY UDELAT VE VOLBACH PODVODY. I KDYZ AMERICKA ARMADA MA VSECHNY DOKLADY K PODVODU TAK NEJVYSI SOUD NECHTEL VIDET DUKAZY. PROTO DOSLO K TOMU ZE BIDEN VYHRAL PROTOZE TO BYLO VSE PODPLACENE ALE I TO JE CASTI PLANU TRAMPA A PATRIOTAMI Z CELEHO SVETA KTERI POMAHAJI ABY LIDI VIDELY PRAVDU,PROTOZE KDYBY LIDEM MELO BYT JENOM RECENO JAKY JE BIDEN A CELA JEHO ADMINISTRACE PODVODNICI NIKDO BY TOMU NEVERIL. TAK MUSELO DOJIT K INAGURACI BIDENA ABY BYL USVECEN ZE PRIJMUL PRESIDENCTVY PODVODEM A TED TEPRVE ARMADA MUZE ZAKROCIT PODLE ORIGINALNI KONSTITUCE HO IMPEACHED A DOSTAT NEJENOM JEHO ALE VSECHNY CO S TIM BYLY SPOJENI PRED VOJENSKY TRIBUNAL A ODSOUDIT JE VSECHNY BUD ZASTRELENIM A NEBO DOZIVOTNIM VEZENIM. ONI JIM DAVAJI 2 NADEJE. JEDNU ZE BUD SE PRIZNAJI K JEJICH CINUM A NEBO BUDOU ZASTRELENI DO HLAVY. TO UZ BUDE NA NICH. BILY DUM JE ZAMCENY A CELY WASHINGTON D.C. HLIDA ARMADA. CELY WHITE HOUSE BYL OBLOPENY A BYLY NA BARIKADY DANE DRATY A DO TUNELU BYLA TAKE DANA ARMADA ABY NIKDO NEMOHL UTECT. VSICHNI BYLY POCHYTANE A BIDEN JE KLOUN, PROTOZE OPRAVDOVY BIDEN JE UZ V QUATAMAO BAY NA CUBE VE VOJENSKYCH VEZENI A CEKAJI NA ODSOUZENI, 4 TEHO BREZNA BUDE TRUMP ZNOVA PRESIDENTEM INAGUROVANY PODLE ORIGINALNI CONSTITUCE A AMERICA SE STANE REPUBLIKOU. PROTO TRUMP RIKAL KDYZ ODLETAL NA FLORIDU ZE TO NEJLEPSI TEPRVE PRIJDE. ON VI CO RIKA. MY ZNAME CONSTITUCI A TA RIKA ZE INAGURATION DEN MUSI BYT VZDY 4 TEHO BREZNA A TO SE NEDA ZMENIT. TED MA TRUMP DOVOLENOU A VSE PREBIRA ARMADA. TAK TO JSEM VAM CHTELA RICT NA ZACATEK, JAK POSLOUCHAM VASE VYSILANI Z USA. DANA
JESTE K PANU LIBOR. TECH DUKAZU SE DOCKATE POMALU TO ZACNE ARMADA VYPOUSTET MEZI VSECHNY LIDI. JE TO TAK DRASTICKE ZE TO BUDOU MUSET VYPOUSTET PO TROSKACH, PROTOZE TO BUDOU VELIKE SOKY PRO TY KTERI VERILY ZPRAVAM JAKO CNN, MSNBC, FOX A OSTATNIM. AZ TO BUDOU MOCI LIDI ZKOUSNOUT TAK TEPRVE UKAZI TY NEJZHRUDNEJSI VECI CO BYLY LIDEM UDELANE. DANA
JESTE BYCH RADA REKLA OHLEDNE TOHO VIRU. ME JE 78 LET A ZIJI V AMERICE 52 LET. KDYZ VYHLASILY TEN VIRUS COVID-19 A RIKALY ZE JAK JE TO NEBEZPECNE TAK V PRVNI RADE JSEM POSLOUCHALA MUJ VLASTNI INSTINK, A ZAMYSLELA JSEM SE K SOBE POZNAT JESTLY BYCH MELA MIT Z TOHO STRACH.ALE ZADNY STRACH JSEM NECITILA A TO ME VEDLO DAL. ZADNE DESIFEKCE JSEM NEDELALA, NIC JSEM SI NA RUCE NEDAVALA A ZADNOU ROUSKU JSEM NENOSILA I KDYZ JSEM CHODILA MEZI LIDI, DO OBCHODU KDE VSICHNI TY ROUSY NOSILY. ANI JSEM SI NEMYLA RUCE KDYZ JSEM PRISLA Z OBCHODU KDE NA ZBOZI KAZDY SAHAL. V CERVNU JSEM MELA OPERACI V PRSU NA RAKOVINU A ANI PAK JSEM NEDELALA ZADNE OPATRENI PROTI NEJAKEMU VIRU. NIKDY JSEM ZADNY VIR NEDOSTALA A JSEM ZDRAVA. PO OPERACI JSEM ANI NEMELA ZADNE CHEMOTHERAPIJE NEBO OZAROVANI. TO ME UKAZAKO ZE NEMOC DOSTANOU LIDI KTERI SE TE NEMOCI BOJI A TO JE STEJNE S VIREM. MY MAME VSICHNI STOFKY VIRUSU V TELE A TY VIRUSY POMAHAJI ZPEVNOVAT NASI IMUNITU V TELE, PROTO V TOM TELE EXISTUJI A TO SAME JE Z NACHLAZENIM A CHRIPKAMI. TEN COVID-19 VIR BYL VYVOLAN MEZI LIDI Z POLITICKEHO DUVODU A NENI ZADNY DUKAZ JESTLY VUBEC EXISTOVAL. DOKTORI V USA TED ZJISTUJI ZE TO NEBYLO NIC VIC NEZ SILNE NACHLAZENI A CELE TO BYLO VYVOLANE ZNICIT SVETOVOU EKONIMIJI ABY PRIVEDLY CELY SVET DO CHUDOBY A Z KTERE TED PONESEME NASLEDKY, PROTOZE VEDELY ZE LIDI BUDOU ZASTRASENE A BUDOU POSLOUCHAT. TO BYLA HRA OD CINY ABY ZNICILY NEJVICE AMERICKOU EKONIMIJI A DEEP STATE MOHL STRHNOUT LIDI OD NEVIRI K TRAMPOVY PROTOZE ON VYZVEDL AMERICKOU EKONIMIJI A PAK MU VYCETLY ZE ON JI ZNICIL A LIDI BY PAK PRO NEJ NEVOLILY. TO BYL CELY CIL. DANA

Autor: ERITREE
Všechna práva vyhrazena 2020
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky